• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle nasıl tanıştınız

Masallardiyari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2020
34
22
3
Kader diye bir gerçek vardır ya hani bende merak ediyorum açıkçası bazen kuzenlerim yaşları 30 40 civarında eşleriyle tanışmalarını anlatıyor cidden hiç olmaz vay be denilen şekilde tanışma hikayeleri duyuyorum var mı anlatmak isteyen

Biz okulda sinif arkadasiydik cok iyi anlasirdik, sonra ben 9cu sinifta okuldan ayrildim yillar gecti ikimizde unideyiz bizim mahalleye gelirmis arada sirada tabi okuldan sonra hic denk gelmedik okul zamanlarida hoslaniyomus benden tabi cocuktuk hatta elini kesmisti adimin bas harfini)neyse okul bittikten 4yil sonra yine aradi buldu beni tam 4yil iliskimiz surdu sonrada evlendik

Bizimki çok klişe 😂 18 yaşındaydım üniversitenin ikinci haftası okula başladım.. Eşimle aynı sınıftaydık.. Büyük cesaretti bence aynı sınıftan biriyle flört etmek maazallah ayrılsak Yüzyüze bakmak zorundayız falan.. Vizelerden sonra aramızdaki çekime dayanamamış olsak gerek sevgili olduk işte 😊 öylece 4 yılımızı bitirdik birlikte kep fırlattık .. Aradan bir sene geçti nişanlandık sonra eşim askere gitti geldi falan filan derken sonra düğünde birlikte çiçek fırlattık işte 😂

Biz okulda sinif arkadasiydik cok iyi anlasirdik, sonra ben 9cu sinifta okuldan ayrildim yillar gecti ikimizde unideyiz bizim mahalleye gelirmis arada sirada tabi okuldan sonra hic denk gelmedik okul zamanlarida hoslaniyomus benden tabi cocuktuk hatta elini kesmisti adimin bas harfini)neyse okul bittikten 4yil sonra yine aradi buldu beni tam 4yil iliskimiz surdu sonrada evlendik
bizim kaderimiz ayniymiş :)
bende sinif arkadaşimla evlendim 13 yıl görüşmedik.
13 yıl sonra kaynanam buldu. zaten tanidik bildikti.
10 ay içinde evlendim :)çok şükür 7 yıldır evliyiz ve 4 yaşında prensesimiz var:)

Back
X