- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
- Konu Sahibi aysunasude
Evet benimki dkdkfldldldBoğa erkeklerinin methini çok duyuyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benimki dkdkfldldldBoğa erkeklerinin methini çok duyuyoruz
Bana geldi ablaKeşke libidosu yüksek kadınların hepsine özelliklerini taşıyan bir boğa denk gelse
Çok mu istekliEvet benimki dkdkfldldld
Yani bende istekliyim. Yatakta çok uyumluyuz beni çok mutlu ediyorÇok mu istekli
HahhahBenimkide boğa offf offff
Zemheri böyle düşünmene şaşırdım açıkcası.Uzatmayacağım. Konuya gelen ilk mesaj ve bence bu hiç de iyi niyetli bir cümle değil. Kaldı ki mune de bu doğrultuda yorum yaptı.
Cevap hakkı doğurdunuz bana ..Cevap vermek istemiyorsanız yazmayın uzatmayın kalabalık etmeyin biz konuyu beğendik.
Şaşılacak birşey yok ki abla, nihayetinde usluba uygun sekılde pekala konu acılabılır konu sahıbı uslubunu dogru kullansaydı ıs polemıge donmeyecektı, herkes fıkrını belırtmekte özgürZemheri böyle düşünmene şaşırdım açıkcası.
Cevap hakkı doğurdunuz bana ..
Yazma gibi düşüncem yok artık hanımefendi...
cinsel ilişkiniz tavansa başkalarına ne bundanben akrep
eşim boğa
cinsel hayatımız tavan
sizin burçlarınız ve yatak durumunuz nedir?
evlilik telaşında olanlara ders niteliğinde olmasını dilediğim bu başlığa katkılarınızı bekliyorum hanımlar :)
Aaa bende oğlak benim ki boğaEşim boğa ben oğlak, iki toprak grubu burcu olarak günlük hayatımız da gayet uyumludur zaten, aynı şey yatak odası için de geçerli. Eşim burcunun bütün özelliklerini taşır.
kendiniz gibimi...evet başkasının eğitemedikleriyle uğraşmakla geçiyor ömrüm
2Lkendiniz gibimi...
Uyumlu çiftAaa bende oğlak benim ki boğa
Ya hof bu konuyu neden 9 sene önce ben evlenmeden açmadınız ki? Bak yanlış evlendim dersi alamadığım için sizin yüzünüzdenben akrep
eşim boğa
cinsel hayatımız tavan
sizin burçlarınız ve yatak durumunuz nedir?
evlilik telaşında olanlara ders niteliğinde olmasını dilediğim bu başlığa katkılarınızı bekliyorum hanımlar :)
Ağırlıklı polemik ve ceza var, bir şey konuşulmuş sayılmazYa hof bu konuyu neden 9 sene önce ben evlenmeden açmadınız ki? Bak yanlış evlendim dersi alamadığım için sizin yüzünüzden
O kadar sayfa ne konuşuldu acaba bu saçma konu hakkında