Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz zor ama (ailesini değişmek isterdim )![]()
çabuk sinirlenmese var ya süper olur da nasip artık![]()
Ben eşimin ayakkabı zevkini değiştirmek isterdim.Çok zor beğeniyor ayakkabı almakta çok zorlanıyoruz.
Sınırınıı vee kıskanclıgınıııı gına geldı artık ama yınede sevıyorumm eseegıı:))))))))))))))
Hiç Bir Şeyini..
O Herşeyiyle Benim..
Ben Onu Böyle Kabul Ettim![]()
Ben eşime biraz beyin nakli yaptırmak isterdim![]()
%80 aynı dertten yakınıyoruz hep kıskançlık sınır asabıyet[/QUOTE
yaa anlatsam varya yuh dersin ":)) bu kadarda olmaz dersin kiskancligi ve siniri birde karni acken cok sinirli oluyo surekli yanimda puskevit :))) tasiyorumm sinirlendinmi agzina veriyorum sakinlesiyooo dusun artik beni canim ne haldeyim sabirrrrrrrrrrrrrrrrrr sabirr
%80 aynı dertten yakınıyoruz hep kıskançlık sınır asabıyet[/QUOTE
yaa anlatsam varya yuh dersin ":)) bu kadarda olmaz dersin kiskancligi ve siniri birde karni acken cok sinirli oluyo surekli yanimda puskevit :))) tasiyorumm sinirlendinmi agzina veriyorum sakinlesiyooo dusun artik beni canim ne haldeyim sabirrrrrrrrrrrrrrrrrr sabirr
anam harbıden mı??? ben yatım kalkayım dua edeyım 2 rekat şükür namazı kılayım ay bu ne nasıl baş ediosun çok zordur yaa
anam harbıden mı??? ben yatım kalkayım dua edeyım 2 rekat şükür namazı kılayım ay bu ne nasıl baş ediosun çok zordur yaa
yaaa ilk zamanlarrr bune yaa olmaz yaa yapamam ben yaa yani ozelliklemi geldi bu bana :) diye diye diye sabretmekden artik alismis bi durumdayimm kime anlatsam yok canim daha neler diyoo ama ole bebek gibi agzina emzik susuyoo cok asiri sinir var ve kiskanclik varr bilmiom aradan 3 yil gectii alistim artik size tuhaf gelenler artik bana normal gelmeye basliyo :)))) sinirimden guluyorum bak simdi aklima geldide hahahahah sabir allahim sabir
vay vay vay ALLAH bozmasın kaç yıllık evlısınız canım