• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşinizin yada sevgilinizin neresini değiştirmek isterdiniz ?

sihirli bir değneğiniz var eşinizde yada sevgilinizin ilk neresını değiştirirsiniz?

• Ankete Katılan
    43
:QUOTE=M.DİLEK;19664437]çabuk sinirlenmese var ya süper olur da nasip artık :69:[/QUOTE]

hepimizin ki aynı anacım ufacık bırşeyde alevlenıyorlar ben artık fazla kafama takmıyorum yüzüm kırışıyor hıh:87::87::87:[

Ben eşimin ayakkabı zevkini değiştirmek isterdim.Çok zor beğeniyor ayakkabı almakta çok zorlanıyoruz.

Hiç Bir Şeyini..
O Herşeyiyle Benim..
Ben Onu Böyle Kabul Ettim :69:

Sınırınıı vee kıskanclıgınıııı gına geldı artık ama yınede sevıyorumm eseegıı:))))))))))))))

%80 aynı dertten yakınıyoruz hep kıskançlık sınır asabıyet[/QUOTE

yaa anlatsam varya yuh dersin ":)) bu kadarda olmaz dersin kiskancligi ve siniri birde karni acken cok sinirli oluyo surekli yanimda puskevit :))) tasiyorumm sinirlendinmi agzina veriyorum sakinlesiyooo dusun artik beni canim ne haldeyim sabirrrrrrrrrrrrrrrrrr sabirr

%80 aynı dertten yakınıyoruz hep kıskançlık sınır asabıyet[/QUOTE

yaa anlatsam varya yuh dersin ":)) bu kadarda olmaz dersin kiskancligi ve siniri birde karni acken cok sinirli oluyo surekli yanimda puskevit :))) tasiyorumm sinirlendinmi agzina veriyorum sakinlesiyooo dusun artik beni canim ne haldeyim sabirrrrrrrrrrrrrrrrrr sabirr

anam harbıden mı??? ben yatım kalkayım dua edeyım 2 rekat şükür namazı kılayım ay bu ne nasıl baş ediosun çok zordur yaa

anam harbıden mı??? ben yatım kalkayım dua edeyım 2 rekat şükür namazı kılayım ay bu ne nasıl baş ediosun çok zordur yaa

yaaa ilk zamanlarrr bune yaa olmaz yaa yapamam ben yaa yani ozelliklemi geldi bu bana :) diye diye diye sabretmekden artik alismis bi durumdayimm kime anlatsam yok canim daha neler diyoo ama ole bebek gibi agzina emzik susuyoo cok asiri sinir var ve kiskanclik varr bilmiom aradan 3 yil gectii alistim artik size tuhaf gelenler artik bana normal gelmeye basliyo :)))) sinirimden guluyorum bak simdi aklima geldide hahahahah sabir allahim sabir

vay vay vay ALLAH bozmasın kaç yıllık evlısınız canım

Yıl Olmadı Tatlım..
8.5 Aylık Evliyiz..:69:
Giydiğime Karışmaz, İstediğim Yere Gönderir..
İstediğimi Yaparım..
Kıldan Tüyden Nem Kapmaz..
İstediğim İnsanla Konuşurum..
Saçma Sapan Kıskançlıkları Yok..:27:
Veee Aynı Zamanda İş Arkadaşıyız..:27:
Bir de Çok Anlayışlıdır..
En İyi Dostum, En İyi Sırdaşımdır..
Ama Benim Eşim Flört Döneminde, Nişanlıyken ve Evlenince Hep Aynıydı..
Hiç Değişmedi..
En Güzeli Bu Olsa Gerek..

Ev Arkadaşı Gibiyiz Valla..:1:

Back