• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinizin veya sevgilinizin eski kz arkadas forumda olsa

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
bunu burdayken hep dusunmusumdur tuhaf belki :sm_cool: erkek arkadasımın nefret ettigim :jeyyar: eski kız arkadasıda ya buraya uyeyse kaydirigubbakcemile3 belkide gormek istemedigim o kızla aynı konularda aynı fikirdeyim veya cok iyi anlasıyorum buyuk bi hayal kırıklıgı olurdu heralde :1shok:
eger sizde esinizin veya sevgilinisin eski kız arkadasının bu foruma uye oldugunu ogrenseniz o insana karsı tepkileriniz degişirmi napardınız şutarafagitti

baslık biraz sacma oldu duzeltmeye calıstım daha da berbat ettim kusura bakmayın :(

Son düzenleyen: Moderatör:
bende zaman zaman düşünürüm bunu..
cok mu fenayız yaa
belki o sen bile olabilirsin:roflol::roflol:
valla burda ne kadar aynı konuda olsak bile gercekte oyle bişey oldugunu anlasam asla muhatap olmam yuce sahsiyet kendisiynen:1closedeyes:

demekki sadece ben degilmisim dusunen :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şampiyon belli 2. kim? :)))

Çok seviyorum bu lafı ya.
Aynen öyle hayat devam ediyor..Seven insan sevdiğinin yanında olmak istiyorsa hiçbirşey buna mani değildir.Yanında ya da yanımızda olamadıklarına göre haketmemişler.(Ben her iki taraf için yazdım..Eski sevgililer ve eşimizin eski sevgilileri..)
Pek umurumda olacağını sanmıyorum..

Ben burada değil ama başka yerde yazıştım ve hala da devam ediyor:)) seviyorum kızı...Bu tür şeyleri takmam yeter ki kız çirkef olmasın

takılmaya devam eder hiiç kafama takmazdım:dilcikar::icecream:

Aynen hiç takmazdım valla... herifi ben kapmışım zatenkaydirigubbakcemile4 allahta onu mesut etsin kimse kimseye karışmasın ne güzelkaydirigubbakcemile5

Kadınlar Kulübü Günlük konusuna ne kadar mutlu olduğumuzu yazıp dururdum herhalde delikafadulden

kesinikle burdadır, chatten tanıştığı bi insan anca nette gezer dimi ?
çokta sorun değil
arkadaşın dediği gibi kazanan belli :)))

benimde aklıma gelmişti bu.bütün mesajlarını falan okurdum.merak ederdim valla

ama tabi hangi nickle uye bilmedigin icin bosuna ugrasmıs olurdun:) bende yaptım bi iki kere:)

daha önce böyle bişey hiç aklıma gelmemişdi...
umursamam:hulya:...geçmiş geçmişdir ben yoluma bakarım bu kulüpde de keyfime zemuszemus

sanırım burda birinden şüpheleniyorum
gidip gelip profilime bakıyo
ama mesajı yok
nerden tahmin ettin derseniz zamanında aynı isimli bi maille eşime sanki onu tanımıyomuş gibi mailler atıyodu :delphin:
bilemiyorum belki sadece bi tesadüftür :delphin:
eğer oysada umrumda olmaz takılsın kafasına göre :1closedeyes:

Back