Eşinizin telefonunu karıştırır mısınız ?

O neymiş kız dili degistirince ne olacakmış ki ilk defa duydum. Hoş instagramim yok ama bilelim yine de eşe dosta lazım olur

Uzun evliliğin sırrı gibi bir açıklama olmuş

Kişisel alan evli de olsan kisisel alandir, bir sey sakladıgimdan degil, neden benim gruplarimda sacma sapan mesajlarimi okusun? WhatsApp bile uctan uca sifreliyor!

Kesinlikle karşınıza çıkıyor, şöyle soyliyim bir erkek eğer aldatıyorsa zaten inanın belli ediyor ilk olarak telefon sifrelenir sonrasında yanından ayırmaz ve ters bir şekilde tutar sarjda bile ucak moduna alır ayrıca hareketlerinden bile anlayabilirsiniz eğer telefon şifresiz evin herhangi bir yerinde bile karşınıza çıkıyorsa kurcalamaya bile gerek yok içiniz rahat olsun bence

Oha nasılll saklamış pekiiii

Oha nasılll saklamış pekiiii
Aldâttigi kadın ilk askiymis. Unutamiyorlarmis birbirlerini hep birbirimizin hayatında olalım demis. Kadın iş yerindeyken gelip görüyormuş ya da işyerinden telefon ediyormuş her gün değil aralıklı günlerle. Yani adamı zorda bırakacak tek bir hamle bile yapmamış.adamin iş gezisi olduğu zamanlar o da o şehre gitmiş. Karısıyla gittiğinde de gitmemiş. Zaten arkadaşımla görücü usulü evlenmişti. Evi arabayı malı mülkü arkadaşıma bıraktı ceketini aldı çıktı. Şimdi o kadınla evli. arkadaşım beddua etmiyor. çok üzüldü kırıldı ama affeti kendi içinde öyle diyor en azından.

Ara sıra canım sıkılınca bakarım. Ama açıp mesajlarını okumam, arkadaşları arasında küfürlü konuştukları için sevmem.
Sohbetinde yabancı birini görürsem okurum. Oda ayda yılda bir karıştırırım

Bu biraz değişik olmuş.Neden bilmiyorum ama üzüldüm ben arkadaşınızın günahı yok ama keşkr onlarda ilk başta kavuşsalarmış. Veya delikanlıca adam deseymiş bilemedim ya

Bu biraz değişik olmuş.Neden bilmiyorum ama üzüldüm ben arkadaşınızın günahı yok ama keşkr onlarda ilk başta kavuşsalarmış. Veya delikanlıca adam deseymiş bilemedim ya
Arkadaşım zaten o yüzden kabullendi galiba.ayrilmak zorunda bırakılmış ve arkadaşımla zoraki evlendirilmis.ailesi zorlamış. erkek de olsa demek ki zorlanan zorlanıyor.( Eski sevgilisinden ayrıldıktan 5 sene sonra arkadaşla evlenmiş 5 yıl direnebilmis ) Arkadaşımın kizmamasi eski koca kalbini kirmamis, kötü gün yasatmamis, kimseye ezdirmemis, hep yardımcı olmuş ..zorla evlendirildigini de biliyordu arkadaşım.
adamın yüzü olmadığı için diğer kadın anlatmış durumu adam arkadaşımın yüzüne bakamamis uzunca bir süre. Şuan "onun mutlu olmasını istiyorum.hak ediyor" diyor. tabi bu seviyeye gelmesi zaman aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…