Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşin Uyurken parmagını okutabilirsin aslındaSlm eşim watsap parmak izini koydurmuş kaldır diyorum kaldırmıyor şüphelendim telefonunu onun anlamadan en kolay ve güvenilir bir şekilde nasıl dinleyebilirim.Kolay ve net cevaplar verirseniz sevinirim.
Hemen uyanırEşin Uyurken parmagını okutabilirsin aslında
Slm eşim watsap parmak izini koydurmuş kaldır diyorum kaldırmıyor şüphelendim telefonunu onun anlamadan en kolay ve güvenilir bir şekilde nasıl dinleyebilirim.Kolay ve net cevaplar verirseniz sevinirim.
Hazır hazırBu işin sonu kötü, buna hazır mısın??
Kocamı seviyorum boşanmak istemiyorum minvalinde değildir umarımHazır hazır
Ha kaldır diyecem bakmak isteyecem gibi bi durumlara gelmeden ben zaten dehlerim o ayrı.
Benim gizli bir şeyim yok o benimkini biliyor.Gizliyorsa bilmemi istemedigi bir şey vardır demek.
Kocamı seviyorum boşanmak istemiyorum minvalinde değildir umarım
Suç teskil eden oneri veremem ama bir abla tavsiyesi verebilirim,
Bu kadar gizlilik hayra alamet değil, bulacagin sey muhtemelen baskalariyla yapilmis sextingler, erkeklerle yapilmis mustehcen geyikler vs.
Aldatiliyorsan, bosanabilecek misin?
Bosanabileceksen kurcala, bosanamayacaksan bulmussun gibi dusun ve icinde sindirmeye bak.
Bence parmak izini cozmeye calismadan once bunlari dusunmelisin.
Allah sabır versin.
Göreceğimiz şey hoşunuza gitmeyebilir. Bu durumda sessiz kalacaksanız hayat daha da zorlaşır.Kötü şey düşünmek istemiyorum.Görecegim şeye baglı.İnsan bu durumda da ögrenmeden duramaz kendini yer bitirir