- 23 Şubat 2018
- 914
- 1.436
- 63
- Konu Sahibi renkliistop
-
Çok üzülüyorum ama umrunda bile değil onunKimseye yazmam ilk defa yazicam sana ama direk boşanırım arkama bile bakmam insaniz sokakta birini o halde görsem arabamla alır hastaneye bırakırım ki esin hayat arkadasina böyle vicdansızca zal8mce davranan adam demiyim de varlığı bi celsede boşarım umrumda olmaz acil şifalar size de çok üzüldüm gerçekten bu bencillik bu zalimlik neden anlamak zor
Öyle dik kafalı öyle acımasız olabiliyorki bana karşı.anlamıyorum anlayamıyorum“Merhamet”. Evlenmek için en büyük kriter.
Edermi dersin ?Allah yardımcın olsun .inşallah kıymetini geç olmadan idrak eder
Allah seninde yar ve yardımcın olsun.Çok zor çok kırıcı şeyler yıkıp geçip gidiyor insanı haberleri yokNeredeyse birebir aynısını eşim yaptı bana, bebegimin kalp atışları yavasladigi ve doğum yapmak üzere başka hastaneye gitmem gerektiginde, isi varmış çok meşgulmus ben abartıyormuşum aynı saçma sapan sıkılmış ne halin varsa gör tavirlari. Sonrada devamı geldi tabii ondan fena merhametsizlikleride oldu. neyseki boşanıyorum ama öyle derin kırdı ki kalbimi onu gorunce aklıma gelen sadece kötü anılar bir türlü hazmedemiyorum kötü bir adam oluşunu
Bunlar ve daha bisürü fadakarlıkllarım vs.geldikçe çok ağladım işyerinin lavabosundaÇok çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Eşiniz hakkında sayfalarca yazı döşerim inanın çok sinirlendim. Ama sadece şunu söyleyim size; sevgi bu değil, evlilik bu değil. Bir an önce kurtulun bu adamdan. Yaşlandığınızda da bakmaz size, sadece genç ve dinç olduğunuz günleri düşünmeyin ileriyi de düşünün.
3,5 yıldir evliyiz.1 yıl kadar sevgiliydikEşiniz çok merhametsiz... Böyle biriyle evli kalmak zor olmaz mı? Ne kadar zamandır evlisiniz, kaç yıldır tanıyorsunuz?
Çok sağolun.hep düzelir düzeliriz diye bakıyorum ben ama olan buÖncelikle çok geçmiş olsun .
Her evlilik böyle değil . Asla değil ..
Senın kocan tam bir ÖKÜZ !
Allah b*lasını versın .
Merhametsız LAnet adam .
Yemın ederım cinlerim tepema çıktı .
SEN NEDEN HALA EVLİSİN BU ADAMLA ?
Merhametsizlik düzelebilen bir şey değil ki...Çok sağolun.hep düzelir düzeliriz diye bakıyorum ben ama olan bu
ne güzel bi kalbimiz varmış.ben bu haraketleri tanimadigim insana yapmam ve yapmadim.
sokakta alkolden sizip kalmis insani, sadece kis günü üsümesin diye, arabama atip hastaneye götürmüslügüm var. esinizin yapdigini düsman yapmaz.
Merhamet sonra dan kazanılmaz , öğretilemez.Çok sağolun.hep düzelir düzeliriz diye bakıyorum ben ama olan bu
Öyle dik kafalı öyle acımasız olabiliyorki bana karşı.anlamıyorum anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?