• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin size zalimce davrandığı olur mu?

renkliistop

Oluruna bırak,herneyse geçer...
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
914
1.436
63
mrb.ben bugün çok ama çok üzgünüm kırgınım.Genel olarak çokta mutlu olmadığım olamadığım bi evliliğim var. Eşim yeri gelir kırıcı olur yeri gelir gamsızca hayatına devam eder sorunlarımız karşısında.

Bugün yine ta içimde bir yerleri acıtan sicim gibi gözyaşları dökmeme sebep oldu.Rahatsızdım geceden beri ama sabrediyordum neyse sabah yataktan kalkamadım boyun ve belimde düzleşme var yılda 2-3 kere kasılıp kalıyorum .epeydir olmuyordu.sabah taş kesilmiş gibi kalakaldım.wc giremiyorum elimi yüzümü yıkayamıyorum.üstümü bile zar zor giyindim çığık ata ata tekbaşıma .çorabımı ayakkabımı giyemiyorum..öyle zor ve çaresiz haldeydimki ...

her yardım isteyişimde oflama poflamayla elinin ucuyla yardımcı oldu bir karış suratla.Bu halde işe gidemeyeceğimibelli, acile gidelim işe gitmeden önce baya kötüyüm ben dedim. Homurdana homurdana bindik arabaya o an anlamıyorum canımın acısıyla ne gevelediğini.meğer nerden çıktı şimdi v.s gibibişerler diyormuş sonra anlayabildim.Hastanenin bahçe kapsına vardık.dişimi sıka sıka şekilden şekile girerek arbdan inmeye çalışıyorum sanıyorumki kapıyı açıverecek sanıyorumki dışardan elimden ttuverip bişekilde inmemi sağlayacak !! hadi inebil artık şu arabadan geç kalıyorum dedi !!!nasıl yani gelmeyecekmisin benle ben giriş fişini bile alamam bu halde dedim..offf bu ne yaa diye kapıyı çarptığı gibi homurdana homurdana geldi arkamdan.Zor bela fişmi aldım ama gözümden istemsizce yaşlar iniverdi...zerre kadar yardımcı olmadı..ellri pantolonunun cebinde taş gibi durdu bi köşede.Yüzüm gözüm kıpkırmızı bindim arabaya ne haldesin şudur budur hiçbirşey söylemeden işyerimin kapısına bıraktı.Öyle kırıldım ki hiç konuşmadan yüzüne dönüp bakmadan indim.Hala arkamdan söyleniyodu hala bir gram vicdan olmadığını belli edecek şeyler söylüyodu arkamdan.Şuan işteyim gidip lavaboda dişimi sıka sıka ağladım.

İnsan eşine zerre değer vermezmi?canının acısnı çaresizliğini anlamazmı..İnsan olan direk kendisi atılır hadi kalk gidelim ben yanındayım der..bukadar düşüncesiz zalimce niye davranr insan eşine? neden ya neden?
o en ufak hasta olsa gelir alnını başını okşarım ilaç bulurum hemen biyerden veya önayak olurum yürü hemen hastaneye gidicez diye.öyle zoruma gitti ki yaptıkları ve yapmadıkları

Artık kendime sormaktan bıktım usandım herkes mi böyle,sizlerin eşlerinizde bukadar zalim olabiliyolarmı ?
vicdansızca muamele karşısında bir kadın ne yapabilir ??

Kimseye yazmam ilk defa yazicam sana ama direk boşanırım arkama bile bakmam insaniz sokakta birini o halde görsem arabamla alır hastaneye bırakırım ki esin hayat arkadasina böyle vicdansızca zal8mce davranan adam demiyim de varlığı bi celsede boşarım umrumda olmaz acil şifalar size de çok üzüldüm gerçekten bu bencillik bu zalimlik neden anlamak zor

Bu kadarı bana çok fazla geldi. Biz kavga etmiş bile olsak ortada gerekli bir durum varsa kırgınlığımızı bir kenara atarız öyle olması lazım. Eşiniz sizden birşeylerin hıncını alır gibi davranmış sanki düşman gibi. İnsan sevdiğine değer verdiği birine böyle davranamaz.

mrb.ben bugün çok ama çok üzgünüm kırgınım.Genel olarak çokta mutlu olmadığım olamadığım bi evliliğim var. Eşim yeri gelir kırıcı olur yeri gelir gamsızca hayatına devam eder sorunlarımız karşısında.

Bugün yine ta içimde bir yerleri acıtan sicim gibi gözyaşları dökmeme sebep oldu.Rahatsızdım geceden beri ama sabrediyordum neyse sabah yataktan kalkamadım boyun ve belimde düzleşme var yılda 2-3 kere kasılıp kalıyorum .epeydir olmuyordu.sabah taş kesilmiş gibi kalakaldım.wc giremiyorum elimi yüzümü yıkayamıyorum.üstümü bile zar zor giyindim çığık ata ata tekbaşıma .çorabımı ayakkabımı giyemiyorum..öyle zor ve çaresiz haldeydimki ...

her yardım isteyişimde oflama poflamayla elinin ucuyla yardımcı oldu bir karış suratla.Bu halde işe gidemeyeceğimibelli, acile gidelim işe gitmeden önce baya kötüyüm ben dedim. Homurdana homurdana bindik arabaya o an anlamıyorum canımın acısıyla ne gevelediğini.meğer nerden çıktı şimdi v.s gibibişerler diyormuş sonra anlayabildim.Hastanenin bahçe kapsına vardık.dişimi sıka sıka şekilden şekile girerek arbdan inmeye çalışıyorum sanıyorumki kapıyı açıverecek sanıyorumki dışardan elimden ttuverip bişekilde inmemi sağlayacak !! hadi inebil artık şu arabadan geç kalıyorum dedi !!!nasıl yani gelmeyecekmisin benle ben giriş fişini bile alamam bu halde dedim..offf bu ne yaa diye kapıyı çarptığı gibi homurdana homurdana geldi arkamdan.Zor bela fişmi aldım ama gözümden istemsizce yaşlar iniverdi...zerre kadar yardımcı olmadı..ellri pantolonunun cebinde taş gibi durdu bi köşede.Yüzüm gözüm kıpkırmızı bindim arabaya ne haldesin şudur budur hiçbirşey söylemeden işyerimin kapısına bıraktı.Öyle kırıldım ki hiç konuşmadan yüzüne dönüp bakmadan indim.Hala arkamdan söyleniyodu hala bir gram vicdan olmadığını belli edecek şeyler söylüyodu arkamdan.Şuan işteyim gidip lavaboda dişimi sıka sıka ağladım.

İnsan eşine zerre değer vermezmi?canının acısnı çaresizliğini anlamazmı..İnsan olan direk kendisi atılır hadi kalk gidelim ben yanındayım der..bukadar düşüncesiz zalimce niye davranr insan eşine? neden ya neden?
o en ufak hasta olsa gelir alnını başını okşarım ilaç bulurum hemen biyerden veya önayak olurum yürü hemen hastaneye gidicez diye.öyle zoruma gitti ki yaptıkları ve yapmadıkları

Artık kendime sormaktan bıktım usandım herkes mi böyle,sizlerin eşlerinizde bukadar zalim olabiliyolarmı ?
vicdansızca muamele karşısında bir kadın ne yapabilir ??
“Merhamet”. Evlenmek için en büyük kriter.

Yani yaptigi sey normal degil.
Neler yasadiginizi nasil psikolojide oldugunu siz daha iyi bilirsiniz ama merhametsizce davranmis.

Eşler bu gibi günlerde elinden tutmak için var.

Neredeyse birebir aynısını eşim yaptı bana, bebegimin kalp atışları yavasladigi ve doğum yapmak üzere başka hastaneye gitmem gerektiginde, isi varmış çok meşgulmus ben abartıyormuşum aynı saçma sapan sıkılmış ne halin varsa gör tavirlari. Sonrada devamı geldi tabii ondan fena merhametsizlikleride oldu. neyseki boşanıyorum ama öyle derin kırdı ki kalbimi onu gorunce aklıma gelen sadece kötü anılar bir türlü hazmedemiyorum kötü bir adam oluşunu

Çok çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Eşiniz hakkında sayfalarca yazı döşerim inanın çok sinirlendim. Ama sadece şunu söyleyim size; sevgi bu değil, evlilik bu değil. Bir an önce kurtulun bu adamdan. Yaşlandığınızda da bakmaz size, sadece genç ve dinç olduğunuz günleri düşünmeyin ileriyi de düşünün.

Eşiniz çok merhametsiz... Böyle biriyle evli kalmak zor olmaz mı? Ne kadar zamandır evlisiniz, kaç yıldır tanıyorsunuz?

Öncelikle çok geçmiş olsun .
Her evlilik böyle değil . Asla değil ..
Senın kocan tam bir ÖKÜZ !
Allah b*lasını versın .
Merhametsız LAnet adam .
Yemın ederım cinlerim tepema çıktı .

SEN NEDEN HALA EVLİSİN BU ADAMLA ?

Iyi günde kötü günde destek olmayacaksa neden evlenmiş ? Çok merhametsiz biri Olmalı . Böylesi ile neden evlendin ? Çevre Baskısı mı görücü usulü mu ? Aşk deme

Öncelikle geçmiş olsun. Zor zamaninizda yardım etmeyen adam iyi zamaninizda da yanınızda olmasın. Çok yazık insan iyi gününde kötü gününde yanında olacak başını omzuna yaslayabilecegi birisi olsun diye evlenir. Eğer durumunuz elverisliyse arkanıza bile bakmadan bırakın. Aşkı sevgiyi bosverin. Allah yardımcınız olsun.

Nasil ici rahat etmis aklim etmedi benim. Iyi gunde kotu gunde dedikleri kotu gunlerin icinde hastaliklar da var. Kotu gununuzde elinizden tutmuyorsa cokta lazim bir adam degilmis. Hani esi kanser olunca defolup giden adamlar var ya, iste bu onlardan ne yazik ki.

Back