Anket Esinizin/sevgilinizin (vs) ismini begeniyor musunuz?

Esinizin/sevgilinizin.... ismini begeniyormusunuz?

• Ankete Katılan
    318

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
116
Almanya
Hani hep hayal ederiz ya acaba benim esim, sevgilim nasil olacak diye,:asigim: birde ismi ne olabilir diye....Istedigimiz isimler vardir, birde istemedigimiz isimler....Evet esinizin ismini begeniyormusunuz? dökün icinizdekileri...:nazar:a.s.

Ben eski zaman isimlerinden olsun istemiyordum, cok taninmis isim olsun istemezdim....esimin ismini cok begeniyorum belki onui sevdigimdendir ama cok kullanilmis bir isim degil

cok evvelden lisede bi kitap okumustum en sevdigim kitaplar arasinda bir numaradir hep icimde o karakterin isminde biri ile birlikte olsam oyle guzel bir ask yasar miyim demistim..
ve birden bire O girdi hayatima.. aylarca o kitabi bu dediiklerimi unutmustum.. sonra bir gun kitabi okumaya tekrar karar verince hatirladim..
acikcasi ismine bayiliyorum yani..

çok seviyorum önceden cocuğuma derdim emrah ismini koycam artık babasınn adı emrah olacak

ali ismi çok seviyorum ismini ve kensinini ALİM benim

kesinlikle çok karizma buluyorum ismini...

herşeyini seviyorum kocacığımın...

sevgilimin adını beğeniorm ama 2. adını daha çok beğeniorm aksi gibi o da izinn vermio adını kullanmama ben buna alışığım böyle hitap et dio

evet çok beğeniyorum ismini eşimin...:asigim:
"aşkın adı .... olsun" dedim bir gün ve bilinçsizce ettiğim bu söz bana etten kemikten olanını getirdi...
kimbilir belki de bilinçsiz değildi...

evet begeniyorum hatta inanirmisiniz bilmem ama bekarken yani onu tanimadan önce hep erkek cocugum olursa adini ...... koyucam diyodum sansa bak esimin ismi o oldu

çokk beğeniyorum. 2 ismi var ikisi de birbirinden güzel bence. :asigim:

isim mevzusu ince bi mesele bence insanlar isimlerinin özellliklerini tasır ben begenıyorum cunku peygamber ısmı hem tasıyabılıyo da tasıyamasaydı belkı sevemezdım

evet begeniyorum hatta inanirmisiniz bilmem ama bekarken yani onu tanimadan önce hep erkek cocugum olursa adini ...... koyucam diyodum sansa bak esimin ismi o oldu

tuh ogulunun adını koaymıycan dıycektım ama vazgectım artık koyuluyo da sen yınede koyma sonra ıyı olmuyo benım kuzenım ole yaptı annem pot kırdı bı gun ısım aynı esprı yaptı toyıkını keserım dıye msn de meger yıgenım degıl enıstemmıs sımdı utanıyo garıban anam:sm_cool:

tuh ogulunun adını koaymıycan dıycektım ama vazgectım artık koyuluyo da sen yınede koyma sonra ıyı olmuyo benım kuzenım ole yaptı annem pot kırdı bı gun ısım aynı esprı yaptı toyıkını keserım dıye msn de meger yıgenım degıl enıstemmıs sımdı utanıyo garıban anam:sm_cool:

oy oy harbiden komik bir durum olmuskaydirigubbakcemile3

neyse bıs ver esının adı olmus bak bızde komedı cok ısım yuzunden dıger kuzenımınde esıyle oglunun ısımlerı bırbırıne yakın enıstem teyzem ablam faalan oturuyo teyzem torununu sevıyo bızım oralarda bıyerlerını yeyım dıye severler bu yanlıslıkla damadının adını soluyo teyzemden aktarım noktaları sız doldurun h... ç.. d... yeyım senın dıye

Back