• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin/Sevgilinizin sizi en çok rahatsız eden huyu-davranışı nedir?

Angjel

BiLMeM
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
4.514
73
363
46
İstanbul
Evet burda ilişkiyi kökünden sarsan yalan,aldatma vs.. gibi huylardan bahsetmiyorum.
Daha hayatın içinde ufak tefek olsada zaman zaman sizi çılgına çeviren davranışlar.

Örneğin ben eşimin . kıyafet seçerken dolabını indirmesi ve tekrar pantolonu,gömleğini asmadan yatağın üzerinde öylece bırakmasına çok kızıyorum.
Ama ne çare aynı aynı aynı...

Ya siz?

evlı degılım sevgılımde yok..
ama abısım varrr:)..dunyam o yaa:)..
benı sınır eder elbıselerını dagıtır dolap yerde olur sac fırcamı kullanır ,dıs macumum kullanır, sac urunlerımı kullanır, hıc sevmıyom bu huyunu aama ınadıma yapıyo..
bende onun ınadına onun tşortlerını gıyom oda kalp krızı gecırıy dırek gol:)..

evlı degılım sevgılımde yok..
ama abısım varrr:)..dunyam o yaa:)..
benı sınır eder elbıselerını dagıtır dolap yerde olur sac fırcamı kullanır ,dıs macumum kullanır, sac urunlerımı kullanır, hıc sevmıyom bu huyunu aama ınadıma yapıyo..
bende onun ınadına onun tşortlerını gıyom oda kalp krızı gecırıy dırek gol:)..

:roflol::roflol: süper yöntem kar. bende bazen diyorumki pantolanları şöyle alıp olduğu gibi asmadan dolaba atayım buruşsun diyorum ama. sabahın köründe onları ütüleyen ben oluyorum yaaa:mymeka:

:utangac:
:roflol::roflol: süper yöntem kar. bende bazen diyorumki pantolanları şöyle alıp olduğu gibi asmadan dolaba atayım buruşsun diyorum ama. sabahın köründe onları ütüleyen ben oluyorum yaaa:mymeka:
aynen yaa utu işi olunca prenses naber der yapdırı ısını :)..
bıde seye sınır olurum okaa suslenırkı bıde cok yakısıklı:utangac:
sevgılısı ıle cıkması benı delı eder ...(ama genede severım ıkısınıde)..
abısım yaa anneler gununde bana yuzuk hedıye aldı kucuk anneye dıye:utangac:
dusuncelı ama bı okaa dagınık işde ufff ŞenizŞeniz

olaylar karsında cok sakın davranması sınırlerımı bozuyo tepkı ver be adamkötükedihüso

kıyafaetını salonda cıkarmasına sınır oluyorum yukarı cık babanın paralı uşagımı var:oklava:

arabayı vermemesıne verdıgı zamanda zırt pırt aramasına gıcık oluyorum:dilcikar::dilcikar:

pesımden balıkla kosmasına sınır oluyorum evı kokuttugunamı yanıyım zorla yedırmeye calısmasınamı yanayım yemek ıstemıyorum gıcık kabul et vejeteryanım ben:dilcikar:

bahceyı sulayıp camurlu ayakları ıle kapının onune kadar gelmesıne ve her seferınde unuttum ozur dılerım demesıne:dilcikar:

bu sıcaklarda dur durak bıulmeden ustumu ortmesıne:dilcikar: sıcak be adam uyuyamıyorumkötükedihüso

makyaj yapma hamılelıkte zararlıymıs demesıne hıc makyaj malsemesı aldırmamasına:dilcikar:

Son düzenleme:
ir şeyi söylemeden benimle söyledim diye inatlaşmasına
yerini bildiği halde hersabah odanın ortasında kazık gibi dikilip çorap beklemesine
akşam çooraplarını sepete değilde odanın köşesine fırlatmasına
klozetin kapağını kapatmamasına
her akaşam kahvehaneye gitmesine
ben haklı olduğum zaman bile üste çıkmak için benden önce küsmesine....................................sinir oluyorum

offf bacim offf hangi birini saysam bilmemki....:sm_confused:
mesela gelir gelmez misss gibii kokan :oklava: coraplarini kiyafetlerini yatagin üzerine firlatmasindan....
kizimi kucagina alip sevdikten kokladiktan sonra al sende dursun biraz dmesinden ...yani hersey sevene kadar sonra hemen bana veriyo kizimi... iki dakka daha tutsa ölür...
herseyi ben bilirim edasiyla ani cikislar yapmasindan.....(gerci sonra mosmor oluyo o ayri....)
en ufak biseyde ani tepki verip beni üzdükten hemen sora sanki hemen yumusayacakmisim gibi askim canim cicim diye yanasmasindann.....(naz bile yapamiyorum iki trip atsam nolck sanki..)
iste en cok rahatsiz eden davranislari....

bi sorunu olduğunda önce benimle paylaşmak yerine kendi kabuğuna çekilmesine..
işine ayırdığı zamanı belki istemsiz de olsa bana ayıramamasına..
mesaj yazmaya sinir olduğunu söylemesine..
bişeye tekrar yapmıycam deyip yapmasına..
...DELı OLUYORUMMMMMM... :oklava:

suçlarını asla kabul etmemeleri.......
kendilerini üstün görmeleri........
sürekli hesap veriyormuşun gibi hissettirmeleri yada öyle davranmaları........
kendi hatalarını cabuk unutup.........bizim hatalarımızı sürekli her fırsatta taze tutmaları

herşeyi benden istemesine
dışarı çıkarken ne giyeceğini bana sormasına
dışarı çıktığımızda bana mutlaka birşey yedirmek istemesine aç değilim diyorum dinletemiyorum:1closedeyes:
alışverişe çıktığımızda illaki bana bişeyler almak istemesine ona beğendiklerime beni boşver diye cevap vermesine:dilcikar:
nerdesin diye aradığımda 10 dak.geliyorum diyosa bu 10 dak.hep yarım saat olmasına:dilcikar:

eşimin alınganlığını sevmiyorum...hiç olmayacak birşeyi üstüne alınması bir yana espri bile yapamaz oldum yanındamafoldumben
ben de kurtlarımı KK da döküyorumkaydirigubbakcemile2 zemuszemus :icecream: :teytey:

KISKANÇLIĞINA,cok bilmişligine,hep kendini haklı görmesine,horlamasına,zevksiz olmasına (beni seçmesinin dısında)coraplarını salona cıkarıp atmasına,romantik olmayısına,özel günlerimizi unutmasına,yemek yeme tarzına.....
offf ne kadar cok beni rahatsız eden tarafı varmıs yaaa saymakla bitmiyor.:kızgın::delphin::delphin:

çok bilmişliine :oklava:

annesini melek sanmasına ki kadın tam bi şeytan kötükedihüso

bide aniden öfkelenmesine mafoldumben

Kendı hobı ve zevklerı ıcın para harcaması ama ben bırsey ıstedıgımde "durumumuzu blıyorsun borcumuz var" demesı.Bencıl olması

Back