- 8 Ağustos 2017
- 70
- 5
- 86
- 33
- Konu Sahibi firtinaaaa
-
Cocugun yoksa yapma canım. Onuda bu sekilde heba etme. Yuz vermissin astarini bizden istiyorsun. Boyun egmeseydin yasadiginiz yerde ismi yok. Benim esimde ilk evlendiğim de sehir disinda çalışayım mı gibi bir cumle kurdu daha 20 gunluk evliydim ona dedim ki beni gozden cikariyorsan gule gule ben ailemi senden uzak kalip hasret cekmek icin birakip gelmedim. Ve 4.cuyu beklemeniz kusura bakmayin ama sizin hataniz ve safliginiz mi diyeyim bilemedim. Ayroca bu tur konularda esinin ailesini veya herhangi baska birisini araya katman asiri sacmaMerhabalar öncelikle ben 3 yılım dolmak üzre eşim bu süre zarfında 4. Defa beni aldatıyor benm için aldatma sadece aynı yatakta olmak değil daha önce başkaları ile konuşmasını gördüm ilkti olabilir dedim 2. De yine internet üzerinden başka kişilerin resimlerine yorum attığını gördüm kardeşine söyledim üçüncü de yine aynı şekilde yine net üzerinden başka kişilerin resimlerine yorum beğeni atmış annesine söyledim ve bu 4. Yine tesadüf üzeri denk geldim başka yabancı kızların resimlerine beğeni atmış ama begenilecek gibi resimler değil yani açık saçık bende kanıt olarak hepsinin resimlerini aldım grup kurup Kız kardeşlerine yolladım onlarda beni haklı gördü Kayın validemde ama ben bu defa babasına söylemeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım. Eşimde sezonluk işlerde çalışıyor ve bu sene yatılı kaldı kendi kalmak için çok uğraştı.
Sormaz olurmu yum herseferinde zaten kendi aramızda tartışıyoruz seferinde yemin ediyor bi daha yapyacagim diyor yine yapiyot bakıyorum çözüm yok ondan sonra söylüyorumYahu adamdan hic mi hesap sormadin ikiniz aranizdaki seylere ana baci baba kapida ki supurgeyi bile karistircaksin araya nerdeyse valla.
Çocuğum var 2 yaşında zaten bu sene sürekli gitmek istiyordu bende hep hayır deyip tartışıyordük yüksek seslerimizden ailesi kaç defa evimize geldi yani biz bu tartışma aşamalarında iken daha evimiz yandı hicret bir şeyimiz kalmadı mecbur Kayın ailemin yanında kaldım oda bu hegamede fırsat bilip gitti ailemin böyle bi durumdan haberi yok eşimi mükemmel eş olarak biliyor onların haberi olsun istemiyorum. Ben belki bu umut düzelir diye hep umut ediyorum ama.hep yanılıyorumCocugun yoksa yapma canım. Onuda bu sekilde heba etme. Yuz vermissin astarini bizden istiyorsun. Boyun egmeseydin yasadiginiz yerde ismi yok. Benim esimde ilk evlendiğim de sehir disinda çalışayım mı gibi bir cumle kurdu daha 20 gunluk evliydim ona dedim ki beni gozden cikariyorsan gule gule ben ailemi senden uzak kalip hasret cekmek icin birakip gelmedim. Ve 4.cuyu beklemeniz kusura bakmayin ama sizin hataniz ve safliginiz mi diyeyim bilemedim. Ayroca bu tur konularda esinin ailesini veya herhangi baska birisini araya katman asiri sacma
Sormaz olurmu yum herseferinde zaten kendi aramızda tartışıyoruz seferinde yemin ediyor bi daha yapyacagim diyor yine yapiyot bakıyorum çözüm yok ondan sonra söylüyorum
Bende iflah olacağını düşünmüyorum ama ne yapacağımı da bilemiyorum bi çocuğum. Varİflah olmazz.......
Çocuğum olduğu için teredutteyim çocuğu vermemekle tehdit ediyor beniEkonomik ozgurlugunu bisekilde olusturursun bosa kurtul sana özsaygini kaybettirir daha cok cinim.
Kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzun sağlıklı bir birey olması için bu sağlıksız ortamda yaşamasına izin vermemelisiniz benceBende iflah olacağını düşünmüyorum ama ne yapacağımı da bilemiyorum bi çocuğum. Var
Doğru söylüyorsunuz ama işte öyle kolay olmuyor hemen boşanmakKendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzun sağlıklı bir birey olması için bu sağlıksız ortamda yaşamasına izin vermemelisiniz bence
Allah kolaylaştırsın inşallahDoğru söylüyorsunuz ama işte öyle kolay olmuyor hemen boşanmak
Bunları biliyorum elimde delil var ama bir türlü cesaret edemiyorum ama gözünü korkutmak istiyorum haahh bu kadın bunu yapar demesiniAldattgini kanitlarsan ki varmis delil. Tzminat bile acarsin cocugu sana verirler oldu ki kacirdi cezali duruma duser bulup yine sana vrirler cocugu zaten bi avukatla gorus. Oh ne ala aldat sonra tehtit et serefsiz ahlaksiz.
Amin inşallahAllah kolaylaştırsın inşallah
Doğrudur çözemez ama babası çok sert biri ondan az çok korkar çekinir ve işin üçünda rezil olmak var ailesi önünde küçük düşecek bu iyimi olur kötü mü bilmiyorum resimleri ortaya sericem yarın geliyor yüz yüze konuşup tartışacağızanne baba kardeş çözemez bence bu sorunu
Hımmmm o kolaydı , bu tehditlere aldırmaÇocuğum olduğu için teredutteyim çocuğu vermemekle tehdit ediyor beni
o sizin gibi düşünse devam etmezdi. en büyük ayıp annenin bilmesi bence bunu ve o bile biliyor baba bilse anca çekinir gizli yapar. daha dikkatli yaniDoğrudur çözemez ama babası çok sert biri ondan az çok korkar çekinir ve işin üçünda rezil olmak var ailesi önünde küçük düşecek bu iyimi olur kötü mü bilmiyorum resimleri ortaya sericem yarın geliyor yüz yüze konuşup tartışacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?