Anket Eşinizin işinden ve çalışma saatlerinden memnun musunuz?

Eşinizin işinden ve çalışma saatlerinden memnun musunuz?

• Ankete Katılan
    55
10 yildir evliyim ve esimin is saatlerinden hic memnun olmadim.
Gerci benim esim cok caliskan oldugu icin 2 iste birden calisti hep.
1 sene önce de kendi isyerimizi actik.Acmaz olaydik.
Beraber sabah 8 de cikiyoruz evden,ben öglen 4 te geliyorum.
O da hafta ici gece 1,5 ta,hafta sonlari da gece 4 te geliyor isten.
Sosyal hayat,aile hayati falan hic birsey kalmadi.
Offff cok dertliyim cokkkk.Esimde bikti bu durumdan,bu yüzden dükkani satmak icin ugrasiyoruz.
Satinca da bir kac ayligina issizlige yazilicaz.
Evde yaticaz,gezip tozucaz,innnnnnnsallahhhhhhhh.

Aynen biz de öyle canım. Eşimin işi yüzünden hiçbir sosyal faaliyetimiz yok.
Gece 2de işten geliyor.Kalkarkalkmaz tekrar işe gidiyor.
bizim işimizi değiştirme şansımız da yok ne yazık ki! :çok üzgünüm:

eğer seyahete çıkmayacaksa birlikte çıkıyoruz sabahları evden..8 de işbaşı yapıyoruz..
akşam da o da benim gibi en geç 18.30 da çıkıyor..ama eğer yola gittiyse eve gelmesi gecenin bir yarısını buluyor.
ilk zamanlar çok sıkılıyordum bu duruma..gamyoncuiremsu
ama artık alıştım..çalışsın işi ne?:dilcikar:

İşinden de memnunum,çalışma saatlerinden de...:Saruboceq:
Evet çok yoğun çalışıyor gecenin bir yarısı eve geldiği ya da pazar günleri de çalıştığı çok oluyor..
Eeeee ben tutmuyorum ya onu orada yok toplantıydı,taşareon sorunlarıydı,şantiyedeki problemlerdi vs. vs...lampiri11
Hem evde oturana ekmek yok:tomatoben hariç:lepi:)

İşinden memnunum ama çalışma saatlerinden değilim
8 5 olsa ne guzel olurdu :çok üzgünüm:

eşimin ve ailesinin kendi fabrikaları var bu yüzden sorunum yok çok titizdir işinde oldukça başarılı...
saat olsun işi olsun çok memnunum allah herkesin gönlüne göre versin...

işinden memnunum ama çalışma saatlerinden memnun değilim.. neyse bunu bıle bıle evlendım.. şikayetcı olmamak gerek şimdi..
10sene sonra karaya cıkıcak... ama 10sene boyunca hep denızlerde olacak bense burda bi basıma.. ((

evde son zamanlardakı tartısma konumuz bu malesef.calısma saatlerınden hıc memnun degılım.haftaıcı ıste hep problem cıktıgı ıcın hep gec gelıyor.cumartesıde nerdeyse aksama kadar calısıyor.bıze tek pazar kalıyor

benim eşim sabah 8 de çıkıyo akşam 5 de evde oluyo.ama mayıstan itibaren lefkoşadaki çalışma saati değiştiği için sabah aynı saatte gidicek öğlen 1 de evde olucak hihoyyyt hihoyyyt

Benim eşim kamu kurumunda çalıştığından sabah 8 akşam 5 çalışıyor.Hafta sonuda tatil olduğundan çok memnunum allah bozmasın:Saruboceq: aynı saatlerde ve gunlerde çalışıyoruz:Saruboceq:

eşimin işindende saatindende memmunum.benden önce evde oluyooo.gözünü seveyim kamu kurumununn.4 te evde.bense nerdeyse akşam yedibucuğu buluyoo.özel sektör olunca böğle

İşinden memnunum ama çalışma saatlerinden değilim.
Şu anda çook geç geliyor, memnun değilim, :1no2:
ama düzelecektir..

eşim memur...
işinden çok memnunum ama çalışması yokmu deli ediyor beni...herkes mesai bitince evine gider o hala daire de iş güce bakar...senağlama

ben memnunum , esim vardiyeli calisiyor hafta iki gün sabah gidiyor iki gün öglen iki gün gece , ama bazilari cumartesi pazarda calismasi gerekince pek hosuma gitmiyor...........

benim eşimde gece çalışıyo gündüz uyuyor ben gündüz çalışıyorum gece uyuyorum kaydirigubbakcemile3allahtan kendi iş yerimiz yoksa birbirimizi görmemiz mucize olacaktı

Ben çalışma saatlerinden memnunum ama işinden değilim özelliklede yazları işi yüzünden tatile bile gidemiyoruz ve zaten yaz geldiğinde çalışma saatleride bi hayli uzuyor ayrıca yılın belli dönemlerinde aylarca göreve gittiğide oluyor işinden hiç memnun değilim o nedenle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…