• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin eski sevgilisi..

Hatta içimden boşanma fikri geçer..a.s

Ama burda herkes nedense böyle bir şey için boşanılırmı diyor hemen...:dilcikar:

:çok üzgünüm:yaaaa ben böyle konular görünce çok kötü oluyorum yaaaa:(( telefonda eski sevgilinin ismi olsa daha iyi ben o eski ......... her bütün aile bir araya geldiğinde görmek zorunda kalıyorum. kocişimin eski ...........akrabasının kızı ve her görüşümde saçlarımın diplerinden ateşler çıkıyo sanki:dilcikar: ama sağolsun aşkım çok mesafeli davrandığı için sorunumuz büyümüyorŞeniz

pardon ama siz nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz anlamadım?
o numara değişmeden, o hatunumsuların noları silinmeden girmem ben o adamın koynuna...
anasından emdigi sütü burnundan getiririm fitil fitil... kötükedihüso

bu durumu rahat ve normal karşılamıyorum tabi ki.. ama adama göre sorun yok ki... kadın da evliymiş. sadece özel bir gününü kutlamış ne varmış ki bunda. ayrıca kaç telefon yedirirseniz yedirin. ulaşmak isteyen buluyor. sevgiler

Yapacak adam her imkan ve şeraitte yolunu bulur yedirseniz de kafasında parçalasanız da, tıpa yapsanız da...:delphin:

aslında çok kıskanç bir kadın değilim.ama başıma ne geldiyse bu yüzden geldi arkadaşlar.o yüzden sanıyorum.telefonu kafada paralama işlemi uygun olurdu.ha yapmek isteyeni durduramazsınız biryerden sonra tabi ama.en azından rahatlamış olurdum.

racona ters!

bundan sonra hayatını nasıl ve nerde geçireceğinin planlarını yapsın o saatten sonra

Yapmak isteyen yapsın buyursun o halde..ben tahammül edemem..Taşlansam da olur mu öyle dense de boşanırım..Bu bence resmen aldatılmak..Eski sevgiliyle değil doğum günü kutlamaları selam sabah bile olmaz..yolda görüldüğü zaman görmezden gelinir ya da yol değiştirilir..Hele hele misafirlik falan gibi bir araya gelinecek durumlara mahal verilmez..Olaki misafirlikte karşılaşılırsa derhal orası terkedilir..aynı mekan paylaşılmaz..ne kadar mesafeli davranılırsa davranılsın..Aynı ortamda bulunulması bile yanlış..Eskiden bişeylerler paylaşılmış,belki elele gözgöze olunmuş,öpüşülmüş en az ihtimalle ama şimdi geçmiş unutulunucak öylemi..Gerikafalılıksa bu ben geri kafalı kalmaya razıyım bu durumları sindiremem...:dilcikar:

slm arkadaşlar eşimin benden önce ciddi beraberlgi olmuş ve bnde biliyodum eşimi tanyıyodum 7 sene sürmüş herşeyi yaşamışlar ama olmamış bitirmişler bana geldiginde allah yazmışya agzın dılın baglanıyo butun yasadılarını bilsende unutuyosun yuzuk takılıyo hepsi tek tek aklına geliyo ve en önemlsi özel günlerde dügüünlerrde falan karşılaşıyolar kıskanma olmuyo ama çok kötü oluyorum eşim nefret edıyorum desede bakışmalar oluyo ben eşimin ilk aşkı olmak isterdm eski sevgilisi evlide olsa bakışmaları cçok üzdü beni telle konuştugunu duysam affetmem ama çok kötü geçmiişini bildiginiz bırıyle asla evlenmeyın

yok canım hiç gereği yok.Ben rahatsız olurdum heralde arada yaşanmış onca şey varken.Bazen insanlar eskiyi hatırlaya bilirler bence buna izin verme.Ama illede kalsın diyorsa çok fazla müdahalede edemezsin telefon ona ait o zaman farklı yöntemlere başvurursun.

bu cümleniz çok ilginç...
demek nişanlınıza bir erkeğe sahip olmak için zafer kazanmak için savaşmı yaptınız...
nişanlanmak çok büyük çok öenmli bir olaymı...
demek hala ona karşı bir zafer olarak görüyorsanız demek onu kahleye alıyorsunuz...
ayrıca önemli olan zafer nişanlınızın o kızı tamamen unutmasıdır..

Sana sonuna kadar katılıyorum fırtınanın kızı...Nişanlanmak hiç mi hiç önemli değil .Ne evli erkekler aldatıyor ....

yani ben anlamıyorum geçmişte kalan gereksiz bi insanın telefon numarası eşimin ya da nişanlımın telefonun da var diye bunu ihanet saymak fazla abartı gibi geliyo bana bunu genişlikle değil tamamen güvenle alakası var.. unutulmuş kalmış da olabilir kız onu arıyo da olabilir bunun ne maksatla yapıldığı önemli. ben eşime güveniyosam o kız onu bi beklenti içinde arasın dursun allahın zavallası için huzurumu bozup eşimle aramı bozacak değilim..

yani ben anlamıyorum geçmişte kalan gereksiz bi insanın telefon numarası eşimin ya da nişanlımın telefonun da var diye bunu ihanet saymak fazla abartı gibi geliyo bana bunu genişlikle değil tamamen güvenle alakası var.. unutulmuş kalmış da olabilir kız onu arıyo da olabilir bunun ne maksatla yapıldığı önemli. ben eşime güveniyosam o kız onu bi beklenti içinde arasın dursun allahın zavallası için huzurumu bozup eşimle aramı bozacak değilim..

Hiç bir erkek sonsuz güveni haketmez bence.................:delphin:

eski sevgilisi arayacak heeeee :kızgın:
hey gidi heyy
fitil fitil getiririm o burnundan :mymeka:
gözlerini oyarım
telefon kullanmaktan men ederim :kızgın:

hmmmmm hic düsünmemistim
ama bi düsinim ben muhakkak birsey bulurdum yapacak :)))
allah korusun ya bak icime kurt düstü
hemen bi kurcaliyim teli :))))

bu göreceli bi kavram ona kaldıktan sonra pek çok kadın da sonsuz güveni haketmez ama bu fikirle yaşayacaksam hep akılda bi acaba kalacaksa o kişinin hayatımda yeri yoktur kendimi böyle bi duruma düşürmektense doğru tercihi yaparım şüpheye düşürmeyecek biriyle olurum güven budur. şüpheye düşüp de hayatını kontrol altına almaya çalışıp kendimi yoracak bi ilişki ve kişiye de kendime yakıştırmam. ihanete uğramak dünyanın sonu değil.. tercih meselesi kişiliğinin zayıflığıdır. yok burnundan getiririm şöle yaparım böle yaparım die çirkinleşmeye değmez bile..

bu göreceli bi kavram ona kaldıktan sonra pek çok kadın da sonsuz güveni haketmez ama bu fikirle yaşayacaksam hep akılda bi acaba kalacaksa o kişinin hayatımda yeri yoktur kendimi böyle bi duruma düşürmektense doğru tercihi yaparım şüpheye düşürmeyecek biriyle olurum güven budur. şüpheye düşüp de hayatını kontrol altına almaya çalışıp kendimi yoracak bi ilişki ve kişiye de kendime yakıştırmam. ihanete uğramak dünyanın sonu değil.. tercih meselesi kişiliğinin zayıflığıdır. yok burnundan getiririm şöle yaparım böle yaparım die çirkinleşmeye değmez bile..

Ben böyle bir olay yaşamadım..Ama yaşasaydım tepkim ağır olurdu..

Öyle uzaktan şöyle yapmam böyle yapmam,kendime yakıştırmam ,böyle kişi ile birlikte olmam denildiği gibi olmuyor..Şu varki hiç bir erkeği aynı evin içinde yaşamadan tam olarak tanıyamıyorsunuz..Hatta evliyken bile tam olarak tanıyamadığınızı görüyorsunuz..
Çıkmakla,flort etmekle asla bir insanı tanıyamazsınız yeterince...

Evlilik şans işi..Evlenmeden önce işte hayatımın aşkı ,süper sağlam bir kişilik dediğiniz kişide bile farklı farklı huylar olduğunu öğrenme ihtimaliniz de oluyor evlenince...

Nitekim evlendikten sonra düşünceleriniz farklılaşacaktır.....

Back