Eşinizin eski sevgilisi..

bende telefon karıştırma huyu yoktu ama sağolsun aşkım alıştırdı. kendisi benim telefonumu kendi telefonuymuş gibi alıp mikroskopla incelediği için bende onunkini inceledim ona hiç sormadan silinmesi gerekenleri sildim. sonradan farketmiş, silmişsin dedi, iki numara için beni üzecek halin yok dimi dedim duygu sömürüsü yaptım:))
bidaha konusu açılmadı şimdi arada bakıom yeniden kaydetmişmi diye ama asayiş berkemal. kendi etti kendi buldu. ben böyle şeylere takılmazdım uyuyanı uyandırdı.

haa bu arada sildiklerim eski sevgilileri değildi yılışık kız arkadaşlarıydı.

evde kıyamet kopardı.asla tahammülüm yok böyle birşeye.silmesini söylerdim silmezse artık burnundan getirirdim ve ben silerdim uyumaz gece 3-4 silerdim valla.ne anlamı var o numaranın orada hala kayıtlı tutulmasının dimi????????klava:

hala bir umudun mu var onlardan diye sordun mu hic?? ben sormustum ve yoooo cevabını almıstım. iyi ohalde siliyorum bunları diyerek hepsini temizlemiştimm..
kızmayaa tartısmaya fırsat vermeden kibarca lafı kaktırıp işlemi yoluna koymalısın:)))

Önce benimden aşağıya kaynar sular inerdi kesin :jeyyar: sonra ona sorardım bağırır çağırırdım bakalım o numara neden orada kalmış diye silerdim numarayı diye düşünüyorum.
Ben kendimi garantiye alıp şüpheli isimleri sildim zaten telinden onun haberi bile yok sildiğimden delikafadulden sizde öyle yapın -tatlicadiarzu-

Valla yeni evliydik bir gece saat 12 gibi mesaj geldi. Gelen mesaj nişanlı olan bir kız arkadaşına aitti. Gecenin o saati bişey soruyo benim kocama bizde yeni evliyiz. Öyle bir tepki verdimki sanırım ondan eşim telefon konusunda çok temkinlidir. Kanımca tutmaz öyle numaraları telefonunda. Neden tutsunki görüşme ihtimali artık olmadığına göre ne işine yarıycak beynine indirmemden başka klava:

k.kıyamet kopardı derdim ama koptu saten
nedemek yani eski'sinin cep teli benimkinde olması
erkek arkadaşının adına kayıt yapmış anlamasın diye
ama burda yutan kim koptu ki ne fırtına
alyansımı yüzüne fırlattım kötükedihüso

Valla kızlar ben kesin evi başına yıkardım çok hassasım bu konularda hiç şakam olmaz yani çıngar çıkarırdım nedemek ne arıyomuş eski sevgilinin numarası hıhhhhh:teytey::teytey:lülülülülülü

aynen katılıyorum. bi de şu eşinizin yerinde siz olsanız yani eski sevgilisi olan biri olsanız, sırf rahat davranıyorsunuz diye eşinizin sizi yargılamasını kaldırabilir misiniz? Bence de bu genişlikten ziyade kendinize güvensizliğinizin göstergesidir. Eşiniz sonuçta çok isteseydi zaten o şahıs ESKİ olmazdı. guclubacismile

bence büyük konuşmamak lazım yok oyle yaparım yok böle yaparım insan başına geldiğinde çok farklı tavırda oluo benim kız arkadaşım eşinin aldattığını bilio alelen çok duydu eşinden dostundan halada yok ben gözümle görim şöle yaparım böle yaparım dio ama hala devam edio . büyük konuşmamak gerek kimse kınadığı ve büyük konuştuğu şey başına gelmeden ölmezmiş derler

Ana avrat dalarımm

.....................

anaaa hiç tarihede bakmadım ya la
baktım güncel konu yazdım tüü nezamanın konusuymuşş

Son düzenleme:
taaa 2008 in konusunu arkadaşını anlatmak için mi güncelledin?

konunun ne zaman olduğunun bi önemimi var yeni gördüm herkes atıp tutmuş yok onu yaparım yok bunu yaparım die bende yazmak istedim çünkü yakınımda örneği var oda böle atıp tutuo ama hala devam edio işte o yüzden boş boş atmamak lazım başına gelmeden kmise ne tepki vereceğini bilemez ayrıca sana niye bu kadar dert oldu anlamadım

bana dert olan bir şey yok, bir deridm var artık tek bölüm ve çok konu açılıyor. Takip etmek zorlaşıyor. Evet başına gelmeyen bilmez herkes yaşadığını bilir ama 2008 in konusunu güncelleyerek bunu anlatman biraz garip olmuş. Ayrıca bu sert tavır neden? Sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…