Eşinizin eski sevgilisi..

tecrübelerine saygı duyuyorum. allah utandırmasın beni o zaman inşallah. ne diima.s.

ah be güzelim...bence çok gururlanma...çokta güvenme erkeklere, hele gösteriş hiiiçç yapma.daha çok yenisin...allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi..benim eşimin ilk kız arkadaşı bendim her saniye beraberiz.aynı yerde çalışıyoruz, beraber gidip geliyoruz.bensiz bi yere çıkmaz, gezmez.böyle olduğu halde ben bile güvenmiyorum, bu kadar gururlanmıyorum be güzelim....

bide şunu unutma ; geçmişe mazi derler ama, maziyide unutmakta çooooooooooooooooookkkkk zordur...

ama şimdi ya beni aldatıyosa ya aldatırsa diye de paranoyayla yaşayamam ben. benim mizacıma ters kasamam ne kendimi ne karşımdakini ilişki yorar öyle. aldatırsa da napim yani benden iyisi mi diye merak bile etmem. bunlar dünyanın sonu değil ki.. bu gösteriş falan değil bu benim mizacım hepsi bu.

maziyi unutmak zordur tabi. unuttum derken bile hatırlar insan ama öyle diye dünyayı zindan edemem ki ne kendime ne ona sanki benim mazimde olmadı mı sevgilim falan. ama geride kaldı bi adım attım ki geri de bırakabilmiş aşmışım bazı şeyleri. ben böyle düşünüyorum

ayrıca bence sen olayı o kadar hazmedememişsin ki kızın seni taktığı bile yok belkide ama sen zafer kazanmış sayıyorsun kendini.bence üzülmelisin, gerçekten durumunda olmak aslaaaa istemezdim, kendini kanıtlamaya çalışan bi kişiliksin sen.üstelik nişanlının eski sevgilisine kanıtlamaya çalışıyorsun.belki kızın senin varlığından haberi bile yoktur, tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış misali. komik duruma düşürmüşsün kendini.bence hemen toparlan.eski sevgilisinede saygı duymalısın.hırs yapıp önünde turlamak çokk komik.kimbilir kız ne kadar gülmüştür sana.... sırnaşık şey karşıdan bakınca gerçekten komik bi durum, senin için ise vahim bi durum... acil toparlan bence...allah yardımcın olsun:Saruboceq:

tek kelımeyle acıklayayımmı kıjlarrrrklava:klava:klava:acıklamayada gerek yok dırek dalarım hihihiihihh:dance::dance:

Sevgili başka eş başka tatlım..

Sevgiliden ayrılmak kolaydır..Bitirir yenisini bulursun..Bir süre üzülür sonra unutursun belki..Ama aynı evde yaşadığın,nikahın olan insan sözkonususuysa bakış açın daha farklı olabiliyor..Nitekim acaba beni aldatırmı paranoyası ile elbette yaşanmaz..Ama aldatılmak dünyanın sonu değil diye baktığımızda eğer karşımızdaki sadece henüz sevgiliyse ayrılırım olur biter diyebiliyoruz..Eğer evliysek de belki ayrılmak geçiyor içimizden ama bu sevgililikteki verdiğimiz ayrılma kararı kadar basit ve çabuk olmuyor..İnsan evliyken daha hassas oluyor...

bilmem hayal dünyanda nasıl bişey canlandırdın ama anladığın kadar değil durum.. kız da beni tanır ben de kızı tanırım selamımız var medeni insanlar olarak. ben kendimi kanıtlama cabasına girmem karşımdaki insan o kadar değer değil herkesin kalitesi üstünde durur zaten sen kafanı yorma. zaten saygı duyduğum için selamımı esirgemem. senin saygı anlayışın nedir bilmem ama ben saymadığım kişilerle aynı ortamda zaten bulunmam. hırs yapıp önünde turlamak ben böyle bişey yaptığımı söylemedim mecazdan anlıyorsan eğer koluma takıp gezdim dedim sadece.. bu benim kendime güvendimden kaynaklanıyo neden önemsemediğim bişeyi kafama takayım ki..allah sana da yardımcı olsun..

Arkadaşlar kişisel hakarete getirmeyelim işi..hem topiği kapatırlar hem de ceza almayalım durduk yerde...:1hug:

Hepimiz farklı kişiliklerdeyiz birimize doğru gelen diğerine yanlış gelebilir..Kimse kimseyi değiştiremeyeceğine göre....yerimseniben

:1hug:

bak kendinle çelişiyorsun canım.hem karşımdaki kız o kadar değer bi insan değil diyorsun, hem saygı duyuyor , sayıyorum diyorsun...değer vermediğin bi şahsiyete neden saygı duyulsun ki. ikinci olarak koluma takıp gezdim diyorsun, yani diğer arkadaşlarımın dediği gibi kahleye almışsın demek ki.bak kendin ne güzel demişsin,maziyi unutmak bile hatırlamaktır diye.onu her gördüğünde düşünsene yaşadıkları aklına gelir, ne kadar severse insan o kadar nefret eder, yada unutmaya çalışır, görmezden gelmeye çalışır,önemsizmiş gibi davranır.sırf onu unutma çabasındandır tüm bu davranışlar.dediğim gibi sen yinede çok güvenme sevgiline, keza unutulan eski sevgilinin telefonunda hala numarasının saklanmasının hiç bir geçerli açıklaması olamaz.ya unutulmuştur eski sevgili telefonunda yer almaz telefonu, ismi ... yada hala içinde biyerlerde bi duygu yığını vardır, tıpkı kalbindeki gibi telefonundada yazar ismi...
o yüzden gerçekçi olalım arkadaşım.inş yanılmazsın, başına gelmez, allah yaşatmasın sana...ama gelirse eğer dediğin gibi relaks olmazsın, olamazsın,

inşallah biz yanılırız...allah tamamına erdirsin.mutluluklar...

Vallaha eski neyi varsa silerim soker atarim, yeni evlendik ve bey efendinin bi kizdan aldigi hediye varmis ama onceden tabi, ve ben bunu sordum arkadas verdi dedi bende hangi arkadas dedim, bi sey demedim.:1closedeyes:
Ondan bi kac gun gecti gene sordum eski kiz arkadas falan filan dedi:bbo: ( kemere takilan anahtar saklaniyor icine), dedim atacaksin onu, her zaman kemerinde kaliyordu, yok dedi kalsin hatira hediye diye, olmaz dedim kalmicak atmam falan dedi, oyle mi oyle dedi, ben ne yaptim tabiii:mymeka: o bi gun uyudugu zaman kemerini aldim o seyi aldim ustunden cikarttim, ondan sonra da bi gun gezmeye gittik carsiya yani o gun iste e dedim atiyormusun o hatirayi yok dedi falan filan da :dilcikar: eeeee kemerine bakti ki yok, nettin dedi aldim attim onu tabi ama once karsisinda yirttim param parca yaptim( ama zordu onu yirtmak ya deri gibiydi mubarek :mymeka:)
gozlerinin onunde attim bi yere kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

telefonda da olsa anasindan emdigi sutu zehir ederim anasini satim :lepi:

Büyük lokma ye, büyük laf etme, yinede sen bilirsin.:1closedeyes:

karisindan korkmayan Allah'tan korkmazmis derler bizim oralarda:roflol:
eger yeni evliysem silmeyi unutmussa bile ikna olmam vay haline

hele bir de uzun suredir evliysem ve yeni girmisse telefonuna o numara
ilk isim kapinin kilidini degistirmek olur
sonra da eksiksiz gonderirim tum esyalarini -hepsini kullanilmaz hale getirerek- tabisengözlerimebaksanab:smiley-cool:

Empati kuramayacak kadar aklının olup olmadığını sorarım ilk öncemirmirmirmir
Israr ederse yanlışında ve hatasını düzeltmezse adam gibi, ozaman telefonu katlar katlar tıpa yapar sonra da eski sevgililerini bana değişecek kadar önemsiyorsan beni de onlar arasına kaydet derim .. :mymeka:
sen yoluna ben yoluma yanibenneyaptımki

eger öyle birşeyle karşılaşmış olsaydım ilk önce karşısına geçip telefonun kartını gözünün içine baka baka paramparça ederdim. sonrada telefonu kafasına fırlatırdım. o anlardı zaten...

imkanı bilene yok yanı böyle bişiyin bastan kafasını ezeceksin ki sonra sımarmasın hem benim esim severim de döverimde saka bir yana yanı asla tahammül etmem böyle bişiyi ben yapsam kafamı keser e ben niye kesmeyim hos benim ne öncem ne sonram oldu ondan baska da ona kızarım küserim konusmam

Konuşurum önce ve silmesini isterim numarayı çünkü arkadas kalmasının bir mantığı yok..mümkünse numarasını da değiştirtirim ki kız onu aramasın..numara orda durmamalı bence beşer şaşar arar belli mi olur..

eski ben olsa gayet modern bir şekilde ayy eski sevgili canım geçmişe saygı duyarım derdim ama şimdiki ben o telefonu ona yedirtir üstüne de 1 hafta evden atarım don gömlek kapıda yatırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…