Ben böyle bir olay yaşamadım..Ama yaşasaydım tepkim ağır olurdu..
Öyle uzaktan şöyle yapmam böyle yapmam,kendime yakıştırmam ,böyle kişi ile birlikte olmam denildiği gibi olmuyor..Şu varki hiç bir erkeği aynı evin içinde yaşamadan tam olarak tanıyamıyorsunuz..Hatta evliyken bile tam olarak tanıyamadığınızı görüyorsunuz..
Çıkmakla,flort etmekle asla bir insanı tanıyamazsınız yeterince...
Evlilik şans işi..Evlenmeden önce işte hayatımın aşkı ,süper sağlam bir kişilik dediğiniz kişide bile farklı farklı huylar olduğunu öğrenme ihtimaliniz de oluyor evlenince...
Nitekim evlendikten sonra düşünceleriniz farklılaşacaktır.....
ben henüz yeni nişanlanmama rağmen bi kaç gün önce nişanlımın telefonun da gördüm adını yengesinin adıyla aynı adda olduğu için önce aklıma gelmedi o kendi söyledi bu numara neden kalmış böyle sil gitsin dedi. sorun yapmadım problem değil bu bence. ben karşımdakine güveniyorum. geçen hafta bi arkadaş nikahında o kız da ordaydı ve ben nişanlımı koluma takıp gururla gezdim. zafer benim çünkü onu sonuçta ben kazandım. geçmişe mazi derler...
yani ben anlamıyorum geçmişte kalan gereksiz bi insanın telefon numarası eşimin ya da nişanlımın telefonun da var diye bunu ihanet saymak fazla abartı gibi geliyo bana bunu genişlikle değil tamamen güvenle alakası var.. unutulmuş kalmış da olabilir kız onu arıyo da olabilir bunun ne maksatla yapıldığı önemli. ben eşime güveniyosam o kız onu bi beklenti içinde arasın dursun allahın zavallası için huzurumu bozup eşimle aramı bozacak değilim..
maziyi unutmak zordur tabi. unuttum derken bile hatırlar insan ama öyle diye dünyayı zindan edemem ki ne kendime ne ona sanki benim mazimde olmadı mı sevgilim falan. ama geride kaldı bi adım attım ki geri de bırakabilmiş aşmışım bazı şeyleri. ben böyle düşünüyorum
ayrıca bence sen olayı o kadar hazmedememişsin ki kızın seni taktığı bile yok belkide ama sen zafer kazanmış sayıyorsun kendini.bence üzülmelisin, gerçekten durumunda olmak aslaaaa istemezdim, kendini kanıtlamaya çalışan bi kişiliksin sen.üstelik nişanlının eski sevgilisine kanıtlamaya çalışıyorsun.belki kızın senin varlığından haberi bile yoktur, tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış misali. komik duruma düşürmüşsün kendini.bence hemen toparlan.eski sevgilisinede saygı duymalısın.hırs yapıp önünde turlamak çokk komik.kimbilir kız ne kadar gülmüştür sana.... sırnaşık şey karşıdan bakınca gerçekten komik bi durum, senin için ise vahim bi durum... acil toparlan bence...allah yardımcın olsun:Saruboceq:
Arkadaşlar kişisel hakarete getirmeyelim işi..hem topiği kapatırlar hem de ceza almayalım durduk yerde...:1hug:
bilmem hayal dünyanda nasıl bişey canlandırdın ama anladığın kadar değil durum.. kız da beni tanır ben de kızı tanırım selamımız var medeni insanlar olarak. ben kendimi kanıtlama cabasına girmem karşımdaki insan o kadar değer değil herkesin kalitesi üstünde durur zaten sen kafanı yorma. zaten saygı duyduğum için selamımı esirgemem. senin saygı anlayışın nedir bilmem ama ben saymadığım kişilerle aynı ortamda zaten bulunmam. hırs yapıp önünde turlamak ben böyle bişey yaptığımı söylemedim mecazdan anlıyorsan eğer koluma takıp gezdim dedim sadece.. bu benim kendime güvendimden kaynaklanıyo neden önemsemediğim bişeyi kafama takayım ki..allah sana da yardımcı olsun..
yani ben anlamıyorum geçmişte kalan gereksiz bi insanın telefon numarası eşimin ya da nişanlımın telefonun da var diye bunu ihanet saymak fazla abartı gibi geliyo bana bunu genişlikle değil tamamen güvenle alakası var.. unutulmuş kalmış da olabilir kız onu arıyo da olabilir bunun ne maksatla yapıldığı önemli. ben eşime güveniyosam o kız onu bi beklenti içinde arasın dursun allahın zavallası için huzurumu bozup eşimle aramı bozacak değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?