pardon ama siz nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz anlamadım?
o numara değişmeden, o hatunumsuların noları silinmeden girmem ben o adamın koynuna...
anasından emdigi sütü burnundan getiririm fitil fitil... kötükedihüso
bu cümleniz çok ilginç...
demek nişanlınıza bir erkeğe sahip olmak için zafer kazanmak için savaşmı yaptınız...
nişanlanmak çok büyük çok öenmli bir olaymı...
demek hala ona karşı bir zafer olarak görüyorsanız demek onu kahleye alıyorsunuz...
ayrıca önemli olan zafer nişanlınızın o kızı tamamen unutmasıdır..
yani ben anlamıyorum geçmişte kalan gereksiz bi insanın telefon numarası eşimin ya da nişanlımın telefonun da var diye bunu ihanet saymak fazla abartı gibi geliyo bana bunu genişlikle değil tamamen güvenle alakası var.. unutulmuş kalmış da olabilir kız onu arıyo da olabilir bunun ne maksatla yapıldığı önemli. ben eşime güveniyosam o kız onu bi beklenti içinde arasın dursun allahın zavallası için huzurumu bozup eşimle aramı bozacak değilim..
bu göreceli bi kavram ona kaldıktan sonra pek çok kadın da sonsuz güveni haketmez ama bu fikirle yaşayacaksam hep akılda bi acaba kalacaksa o kişinin hayatımda yeri yoktur kendimi böyle bi duruma düşürmektense doğru tercihi yaparım şüpheye düşürmeyecek biriyle olurum güven budur. şüpheye düşüp de hayatını kontrol altına almaya çalışıp kendimi yoracak bi ilişki ve kişiye de kendime yakıştırmam. ihanete uğramak dünyanın sonu değil.. tercih meselesi kişiliğinin zayıflığıdır. yok burnundan getiririm şöle yaparım böle yaparım die çirkinleşmeye değmez bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?