Eşinizin eski sevgilisi..

za_de3584

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
23
1
86
41
İzmir
evet arkadaşlar eşiniz eski sevgililerinin telefonu eşiniz cep telefonunda kayıtlıysa ne yaparsınız...kötükedihüso

ben henüz yeni nişanlanmama rağmen bi kaç gün önce nişanlımın telefonun da gördüm adını yengesinin adıyla aynı adda olduğu için önce aklıma gelmedi o kendi söyledi bu numara neden kalmış böyle sil gitsin dedi. sorun yapmadım problem değil bu bence. ben karşımdakine güveniyorum. geçen hafta bi arkadaş nikahında o kız da ordaydı ve ben nişanlımı koluma takıp gururla gezdim. zafer benim çünkü onu sonuçta ben kazandım. geçmişe mazi derler...

bu cümleniz çok ilginç...
demek nişanlınıza bir erkeğe sahip olmak için zafer kazanmak için savaşmı yaptınız...
nişanlanmak çok büyük çok öenmli bir olaymı...
demek hala ona karşı bir zafer olarak görüyorsanız demek onu kahleye alıyorsunuz...
ayrıca önemli olan zafer nişanlınızın o kızı tamamen unutmasıdır..

Son düzenleme:
evet arkadaşlar eşiniz eski sevgililerinin telefonu eşiniz cep telefonunda kayıtlıysa ne yaparsınız...kötükedihüso
böyle şeylere tahammulum yoktur, yediririm o telefonu adama eskileriyle beraber şakkıdı

kişi benimle beraberse eskiyi unutacak bi kere, eskinin lafı olmaz benim kitabımda sengözlerimebaksanab
2li ilişkilerde empati yoksa ne saygı vardır ne de gercek bir sevgi...

benim telimde eski sevgilimin nosunu gordugunde (midesi geniş değilse şayet) iyi hissedebilen bi adam ne hayat tarzıma ne bana uyar

pacavra gibi geçmişini ardında sürükleyenlerle işim olmaz sositososito

unutmuş olabilir mi silmeyi acaba, diye düşünsem bile, yine de bu numarayı arayıp aramadığını tam bilemeyeceğim için, içim içimi yerdi... çok rahatsız olacağım kesin...
kesin evde kıyamet kopardı.....

zaferden kastettiğim onun geçmişde kimle olduğu değil şimdi kimle olduğudur... sonuçta onun geçmişimiz değil beraber kuracağımız geleceğimiz beni ilgilendiren. kızı gerçekten kaale alsam kıskanır rakip görürdüm. kendime de nişanlıma da güvenim tam..

her daim mutlu olmanız dileğimle.....
sevgilerimle....a.s.:1hug:

Kanımca burnundan fitil fitil getirirdim, tersimdir.:smiley-cool:

2 yıl önce eşimin doğumgünü için güzel bir sürpriz hazırlamıştım. telefonu çaldı.yanındaydım. bayan sesi geliyordu.kim olduğunu sorunca söylemek zorunda kaldı. arayan eski sevgilisiydi. meğer kadın her yıl sadece doğumgününde arıyormuş. eşim asla aramıyormuş... inanmadım tabi. asıl sürpriz bana oldu yani... artık onun doğumgünlerini kutlamıyorum.

bu konida hassasum
ne demek eski sevgili:mymeka:
eskiyi unut yeni yolu tut derler atalarımız:1closedeyes:
hiç haz etmem bende nedemek yaa ne alaka yani
ayy Allah korusun:Saruboceq:

ona ne benim kocamın doğum gününden yaa :mymeka:
o telefon numarası acilen değişilirdi :mymeka:

eşim eski sevgilisiyle çok iyi iki dost. eğer bana eskiden sevgili olduklarını söylemeseydi asla bilmezdim. dürüst davrandı ve bunu bana söyledi. eşim benimle evli. eski sevgiliside evli. ilk başlarda çok yadırgadım, kıskandım. zamanla gördümki önyargılı ve abartılı davranmışım. (kıskandığımı eşime belli etmedim) sonuçta arkadaş kalmayı bildikleri müddetçe sorun yok. bu tecrübeyi yaşamasaydım bu soru karşısında tepkim asla görüşemez olurdu. yaşamadan hiçbirşey hakkında kesin konuşmamak lazım.

pardon ama siz nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz anlamadım?
o numara değişmeden, o hatunumsuların noları silinmeden girmem ben o adamın koynuna...
anasından emdigi sütü burnundan getiririm fitil fitil... kötükedihüso

Böyle bir şeyle karşılaşmam mümkün değil ...

Eski sevgiliyle dostluk palavralarını yemem....:dilcikar:

Gözüm karadır benim.. Eşimi de o kadını da bulur ,morarmış şempazeye benzetirim ikisini de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…