ben henüz yeni nişanlanmama rağmen bi kaç gün önce nişanlımın telefonun da gördüm adını yengesinin adıyla aynı adda olduğu için önce aklıma gelmedi o kendi söyledi bu numara neden kalmış böyle sil gitsin dedi. sorun yapmadım problem değil bu bence. ben karşımdakine güveniyorum. geçen hafta bi arkadaş nikahında o kız da ordaydı ve ben nişanlımı koluma takıp gururla gezdim. zafer benim çünkü onu sonuçta ben kazandım. geçmişe mazi derler...
böyle şeylere tahammulum yoktur, yediririm o telefonu adama eskileriyle beraber şakkıdıevet arkadaşlar eşiniz eski sevgililerinin telefonu eşiniz cep telefonunda kayıtlıysa ne yaparsınız...kötükedihüso
bu cümleniz çok ilginç...
demek nişanlınıza bir erkeğe sahip olmak için zafer kazanmak için savaşmı yaptınız...
nişanlanmak çok büyük çok öenmli bir olaymı...
demek hala ona karşı bir zafer olarak görüyorsanız demek onu kahleye alıyorsunuz...
ayrıca önemli olan zafer nişanlınızın o kızı tamamen unutmasıdır..
zaferden kastettiğim onun geçmişde kimle olduğu değil şimdi kimle olduğudur... sonuçta onun geçmişimiz değil beraber kuracağımız geleceğimiz beni ilgilendiren. kızı gerçekten kaale alsam kıskanır rakip görürdüm. kendime de nişanlıma da güvenim tam..
evet arkadaşlar eşiniz eski sevgililerinin telefonu eşiniz cep telefonunda kayıtlıysa ne yaparsınız...kötükedihüso
2 yıl önce eşimin doğumgünü için güzel bir sürpriz hazırlamıştım. telefonu çaldı.yanındaydım. bayan sesi geliyordu.kim olduğunu sorunca söylemek zorunda kaldı. arayan eski sevgilisiydi. meğer kadın her yıl sadece doğumgününde arıyormuş. eşim asla aramıyormuş... inanmadım tabi. asıl sürpriz bana oldu yani... artık onun doğumgünlerini kutlamıyorum.
pardon ama siz nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz anlamadım?2 yıl önce eşimin doğumgünü için güzel bir sürpriz hazırlamıştım. telefonu çaldı.yanındaydım. bayan sesi geliyordu.kim olduğunu sorunca söylemek zorunda kaldı. arayan eski sevgilisiydi. meğer kadın her yıl sadece doğumgününde arıyormuş. eşim asla aramıyormuş... inanmadım tabi. asıl sürpriz bana oldu yani... artık onun doğumgünlerini kutlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?