Ben de sizin gibi 25 yasindayim, eşim de eşiniz gibi 34 yaşında. İlk evlendigimizde bizde de vardı. Hep böyle mi olacak diye korktum.
Sonra karsima alip konustum dertlestim. Benimle evlenene kadar hiç cinsel iliskisi olmamış. Seni görünce çok arzuluyorum dayanamiyorum diyordu. Çok heyecanlaniyordu. Erken bosalmasi da bence sadece bu yuzdendi.
Afedersin ilk evlendigimizde benim cinsel organıma kendi organini dokundurdugu zaman bile gidiyordu.. Ben öyle kalakaliyordum tat alamiyordum.
Sonra iliski esnasinda konusmamizi arttirdik. 1 ay kondom kullandi. Bosalacagini hissettigi zaman hemen icimden çıkıyordu. Sonra az sakinlesince devam ediyorduk. Bir süre böyle gitti.
Bu sure zarfinda kirici konusmamaya, onurunu incitmemeye, desteklemeye, konusmaya, anlamaya, ne hissettiğimi ne istedigimi anlatmaya calistim. 7 ay oldu evleneli. Şu an erken boşalma sorunu yok istediği zaman boşalıyor.
Eğer işe yaramasaydi ben de sprey, kondom vs deneyecektim. Bizimki sadece psikolojikmis.
Canım bebek istiyorsan, bosalana kadar kondomla iliski yasayin. Az geciktirir. Bosalacagini hissettigi zaman cikarsin. Ama bebek olana kadar bence bunu halletmeye bakin. Saglikli tatmin edici bir cinsel hayatiniz olmazsa, üstüne bir de bebek gelirse, allah korusun aranizdaki sevgi heyecan zamanla azalabilir.