Anket Eşinizin ayağına bastınız mı?

Eşinizin ayağına bastınız mı?

• Evet, bastım

OY: 14 60,9%
  • Hayır

OY: 9 39,1%
  • Başka bir şey yaptım ben...

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben basmam heral de Saçma geliyor bana Ben de güzel yemek yaparım o yüzden sus pustur bana lider benim kral beni king benim be Ama arada tutmuyor yemekler bir sinir oluyor bende susup sandviç söylüyorum

Dimi ben de eğlenceli şeyler çıkar mutlaka diye açmıştım topici

Ben de bastım bu arada özellikle sivri topuk giymiştim, ha bastım ha basıcam, bascaksın just diye diye aklımdaydı hep

Evet evet. Ama bak canlanmaya başlamış artık. Kocacığının canı ne acımıştır ama. Senin tuvalet olayın aklıma geldikçe hala gülüyorum zaten.
Bu arada profiline baktım bir iki gün önce. Profil resmini değiştirmişsin. Siz aynı yabancılara benziyorsunuz. Bir de çok yakıştırdım. Resim ufak falan ama belli yani. :) Yakışıyorsunuz. MaşAllah.

Bu cevaba çok güldüm vallahi koptum

O benim ayagima basti:))) ablamlar bas diye bagirdilar ben ne? Hi? Derken adam basti:))))

Korkuyorum ayağını geri çekecek diye çok basmak istiyorum ben seneye inşallah olursa nasıl dalgınlığına gelmesini sağlarım olmadı evlilik cüzdanını alırken ayağa kalktığımızda basarım basacağım banane

Yakında Allah nasip ederse nikahımız olacak ben de basmak istiyoruuum.Ama o da basabilir korkuyorum yani:18::18::18:
Ayaklarımızı toplarmışız bi de ikimiz de

evet bastımm benim uyanık belki unuturum diye saklamış ayağını aradım bulamayınca dürtüp ayağın nerde getir çabuk dedim uzattı önüme bende bastım nihahahha

Bu anket niye sessiz kalmış ki böyle? Çok eğlenceli aslında. Ben evli değilim kesinlikle basmak isterim hatta çiğnerim şöyle, canı falan yansın ki yamuğu olmasın.

caninizi sikmak istemem ama a:)) walla ben ayaqina bi basma bastim zerre kadar bana yalnisi olmaz diye dusundum ama asla oyle olmadi 5yilda o ayaqin acisini fena odetti suanda bosandik ayriyiz

ben bastım. Bir de o anın çok komik bir fotoğrafı var baktıkça gülüyorum

caninizi sikmak istemem ama a:)) walla ben ayaqina bi basma bastim zerre kadar bana yalnisi olmaz diye dusundum ama asla oyle olmadi 5yilda o ayaqin acisini fena odetti suanda bosandik ayriyiz

Yorumu yapalı 1 ayı geçti ve ben o zamanlar ilerde evlenmeyi düşünen daha doğrusu ilerde yuva kurmayı çok çok isteyen birisiydim ablacığım. Ama inan ki şu son zamanlarda gerek aile içinde tanık olduğum olaylar, gerek aile dışında duyduğum olaylar, bu forumda okuduklarım falan hepsi sayesinde evliliğe asla sıcak bakamayan bir insan oldum. O kadar çok biten evlilik var ki; aldatmalar, şiddet, aile huzursuzlukları vs vs yüzünden. Ben bunlardan dolayı istemiyorum artık ve kimsenin ayağına basmayı da düşünmüyorum. Siz de en iyisini yapmışsınız ablacığım. Hak edene yol vereceksiniz, gitsin. Hem bekarlık sultanlıktır. Evlilik demek sorumluluk demek, kısıtlanmak demek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…