Bu arada hafızanıza hayran oldum. Evet aynen başka bir konumda bahsetmiştim eşim arkadaşlarının yanında robot gibi oluyor. Çok etki altında kalıyor, çok önem veriyor isteklerine. Hayır demek istemiyor vb. Çoğunlukla frenleyen ben oluyorum ama sonrasında çünkü o an ben de bir şey diyemiyorum eşim ok deyince.Esinizin arkadaslariyla iliskisi konusunda robot oldugunu soylemissiniz zamaninda.
haa demeden gecemeyecegim kadin oldugunuzu dusunmuyorum.
evet öyle. zaten komşular gördü yani girdiğimizi. Hatta bir ara keşke birisi polisi arasa dedim içimden :)Ve şu an ev olayını gördüm, mülk izni diye bir şey de var.
Sahibi değil bir başkası da şikayet edip mülk izni yok bu video mal sahibinden izin alınmadan çekildi denirse aynı şekilde o da yasal sürece tabii
Dava açsalar hakları olur tabi ki. Dava açılmasından korktuğum için değil ama yapılan etik değil, bir utancımdan bir de rezil olma korkusu diyeyim o bakımdan istemedim. Evin kapısı ardına kadar açık duruyor. Zorla girme veya pencereden girme vs söz konusu değil. Ama yine de izinsiz girme bu tabi ki. Hiç bir şeye dokunmadık, zarar vermedik. Hani meraktan girilmiş olabilir ama video olayının yayınlanmasına asla izin vermem. Orada bir zamanlar yaşamış olanlara saygısızlık açısından yanlış, yoksa dava falan söz konusu olmaz ama etik değil yapılan. Bir de yayınlansa yağma vb için davetiye. Merak etmeyin, evde hiçbir şeye zarar vermediğim için içim rahat ama yayınlatmam asla.Yaptığınız haneye tecavüz. Yaparken neden sorun etmediniz? Bu basireti bağlanmak değil, suç içlemek. Video yayınlanmasın demeniz tamamen utanmanızdan ve korkudan bence. O çocuklar, aile size dava açarlar umarım. Milletin evine girmek ne görürsünüz. Youtube'da fenomen olacağım diye saçmalamayan 3 5 kişi var herhalde koca ülkedr. Boş insanlar oluyor gerisi.
evet öyle. zaten komşular gördü yani girdiğimizi. Hatta bir ara keşke birisi polisi arasa dedim içimden :)
böyle bir şey hiç aklıma gelmedi ama meraktan girdiğimiz belli yani başka niyetle değil. Bir de anaları vardı başımızda 50 küsur yaşında kadın. O giremedi korktu kapının ağzında durdu "nasıl içerisi? ne var orda?" "annaaa burda ayakkabı vaaaar" diye seslenip duruyor montajda onları kesmek için epey uğraşmış çocuk. . Rezalet diz boyu anlayacağınız.Simdi videoyu yayimlamasaniz bile amma dedikodu doner he. Bunlar 2 cift metruk eve girdiler gece vakti diyekucuk yermiş ya bide.
böyle bir şey hiç aklıma gelmedi ama meraktan girdiğimiz belli yani başka niyetle değil. Bir de anaları vardı başımızda 50 küsur yaşında kadın. O giremedi korktu kapının ağzında durdu "nasıl içerisi? ne var orda?" "annaaa burda ayakkabı vaaaar" diye seslenip duruyor montajda onları kesmek için epey uğraşmış çocuk. . Rezalet diz boyu anlayacağınız.
işte bu yüzden böyle şeyler çok tik alıyor. Merak. İnsanın başına ne gelirse meraktan geliyor zaten :)Ben beğendim video fikrini ve evi çok merak ettim
Dava açsalar hakları olur tabi ki. Dava açılmasından korktuğum için değil ama yapılan etik değil, bir utancımdan bir de rezil olma korkusu diyeyim o bakımdan istemedim. Evin kapısı ardına kadar açık duruyor. Zorla girme veya pencereden girme vs söz konusu değil. Ama yine de izinsiz girme bu tabi ki. Hiç bir şeye dokunmadık, zarar vermedik. Hani meraktan girilmiş olabilir ama video olayının yayınlanmasına asla izin vermem. Orada bir zamanlar yaşamış olanlara saygısızlık açısından yanlış, yoksa dava falan söz konusu olmaz ama etik değil yapılan. Bir de yayınlansa yağma vb için davetiye. Merak etmeyin, evde hiçbir şeye zarar vermediğim için içim rahat ama yayınlatmam asla.
bence de tabi o eve bizden önce giren çıkan olmuştur. Keşke yapılan şey etik olsa da ben de reklamını düşünsem. Tüm kk abone olsa fenomen olurlar da bana ne? Kendi reklamlarını kendileri yapsın.uygunsuz diyince ben de başka bişey sandım. eminim o eve sizden önce bir sürü insan girip çekim yapmıştır. herhalde fenomen olma hevesli 2 kişi çıkana kadar çoktan başkaları da o mekanı keşfetmiştir.
ama bravo, burada merak uyandırıp güzel reklam yapmış oldunuz. :)
Tamamen his bu ispatlandiramam, kadin gibi yazmaya calisan eril bi dil hakim yazilarinizda, erkekleri anlamak onlar gibi dusunmek baska erkek gibi ifade etmek baska.Bu arada hafızanıza hayran oldum. Evet aynen başka bir konumda bahsetmiştim eşim arkadaşlarının yanında robot gibi oluyor. Çok etki altında kalıyor, çok önem veriyor isteklerine. Hayır demek istemiyor vb. Çoğunlukla frenleyen ben oluyorum ama sonrasında çünkü o an ben de bir şey diyemiyorum eşim ok deyince.
Bu arada kadınım ama biraz değişikim. Ben de bazı konularda klasik kadın gibi değil de "erkek gibi" düşündüğümü düşünüyorum bazen. Bazen erkekle empati kurup erkeği haklı bulduğum olduğum oluyor kadınla empati yapıp hak vermek yerine. Bu yüzden mi acaba erkek olduğumu düşündünüz?
bence de tabi o eve bizden önce giren çıkan olmuştur. Keşke yapılan şey etik olsa da ben de reklamını düşünsem. Tüm kk abone olsa fenomen olurlar da bana ne? Kendi reklamlarını kendileri yapsın.
Metruk bir eve girdik. binanın çok ilginç ve özgün bir mimarisi var. Benim "perili ev" adını taktığım bir yer. Söylentiye göre sahibi mimarmış ve evi kendi inşa etmiş. adam aniden ölünce eşi ve çocukları yurtdışındaymış ve bir daha o eve girmemişler. Bahçesinde ağaçlar otlar birbirine girmiş. Kaktüsler bina boyunda. ev aniden terkedilmiş, ayakkabılar, terlikler, yatakta çarşaf, mutfakta bardaklar, tencere tava bilumum ev eşyası (beyaz eşyalar dahil) olduğu gibi duruyor. Kapısı açık ama onlarca sene hiç yağmalanmamış. eşyalar böyle örümcek ağları ve tavandan dökülmüş sıvalar altında olduğu gibi duruyor. Bahçede tamir takim taklavat bırakıldığı gibi duruyor, adamın içtiği kahve kupası vb. Korku filmlerinden fırlamış gibi. Çocuk (videoyu çeken damat) da gizemli ve ürkütücü efektler vererek çekim yaptı dolunayda vs. Uygunsuz çünkü bir kere izinsiz girdik. Ne de olsa başka birinin mahremi. Bir de şu ana kadar yağmalanmamış bir eve dikkat çekmek vs. yani bir çok bakımdan uygunsuz.
basiretinize soyleyın baglanmasın ortamda soylenen herseyı yapıp sonra basıretım baglandı dıye bırsey yokEşimin bir aile dostunun kızı ve damadı yeni bir youtube kanalı açtılar, eşimi de dahil ettiler ve fenomen olup bu işten paralar kazanmak gibi de saçma bir hayalleri var. Geçenlerde youtube kanalına koymak için bizimle bir video çekimi yaptılar. Ancak bana göre video uygunsuz. Herkes tarafından hemen izlenecek diye bir şey yok tabi ki ama oturduğumuz küçük ilçede herkes az çok birbirini tanıyor, biz de tanınıyoruz ve bu videoyu bazı sebeplerden hiç uygun bulmuyorum. Bu düşüncemi “ben dili ile” kibarca eşime söyledim. Eşim cevap vermedi, ben de “bir şey söyle” deyince, sadece “haklısın” dedi, belki o an tartışmak istemediği için. Bir de çocuk (damat) "çok güzel olacak, çok güzel olacak" diye diye günlerdir montaji ile uğraşıyor ve bir de bu iş için aralarında whatsapp grubu kurmuşlar (4 kişi) haberleşiyorlar, aşırı hevesliler falan. Bu ve benzeri durumlar bizim başımıza ilk kez gelmiyor. Eşim arkadaşlarının çok etkisinde kalan biri ve asla hayır diyemez. Çoğunlukla onu frenleyen ben oluyorum ama ben de insanlara hayır demekte zorlanan biriyim ve kendimi “basireti bağlanmış” dedikleri durumlarda bulduğum çok oldu özellikle eşimin arkadaşları konusunda böyle arada kaldığımda. Bundan 2 sene önce yine başka bir arkadaşının yaptığı ve bizi içine dahil ettiği bir “kamera şakası” yüzünden başımıza çok kötü bir olay geldi. O olaydan sonra biraz ders aldım ama böyle şeylerin başıma gelmesini de engelleyemiyorum, o an “basiretim bağlanıyor” örneğin en başta o videoyu çektirmemeliydim ama çektirdim ben de o anki atmosfer ile (çok hevesli olmaları vb). Var mı böyle durumlar yaşayan? Ve ne yapılır özellikle de şimdi bu video konusunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?