Eşinizin arkadaşı istemediğiniz bir video'yu youtuba koymak istese

Ve şu an ev olayını gördüm, mülk izni diye bir şey de var.
Sahibi değil bir başkası da şikayet edip mülk izni yok bu video mal sahibinden izin alınmadan çekildi denirse aynı şekilde o da yasal sürece tabii

Esinizin arkadaslariyla iliskisi konusunda robot oldugunu soylemissiniz zamaninda.
haa demeden gecemeyecegim kadin oldugunuzu dusunmuyorum.
Bu arada hafızanıza hayran oldum. Evet aynen başka bir konumda bahsetmiştim eşim arkadaşlarının yanında robot gibi oluyor. Çok etki altında kalıyor, çok önem veriyor isteklerine. Hayır demek istemiyor vb. Çoğunlukla frenleyen ben oluyorum ama sonrasında çünkü o an ben de bir şey diyemiyorum eşim ok deyince.
Bu arada kadınım ama biraz değişikim. Ben de bazı konularda klasik kadın gibi değil de "erkek gibi" düşündüğümü düşünüyorum bazen. Bazen erkekle empati kurup erkeği haklı bulduğum olduğum oluyor kadınla empati yapıp hak vermek yerine. Bu yüzden mi acaba erkek olduğumu düşündünüz?

evet öyle. zaten komşular gördü yani girdiğimizi. Hatta bir ara keşke birisi polisi arasa dedim içimden :)

Dava açsalar hakları olur tabi ki. Dava açılmasından korktuğum için değil ama yapılan etik değil, bir utancımdan bir de rezil olma korkusu diyeyim o bakımdan istemedim. Evin kapısı ardına kadar açık duruyor. Zorla girme veya pencereden girme vs söz konusu değil. Ama yine de izinsiz girme bu tabi ki. Hiç bir şeye dokunmadık, zarar vermedik. Hani meraktan girilmiş olabilir ama video olayının yayınlanmasına asla izin vermem. Orada bir zamanlar yaşamış olanlara saygısızlık açısından yanlış, yoksa dava falan söz konusu olmaz ama etik değil yapılan. Bir de yayınlansa yağma vb için davetiye. Merak etmeyin, evde hiçbir şeye zarar vermediğim için içim rahat ama yayınlatmam asla.

uygunsuz diyince ben de başka bişey sandım. eminim o eve sizden önce bir sürü insan girip çekim yapmıştır. herhalde fenomen olma hevesli 2 kişi çıkana kadar çoktan başkaları da o mekanı keşfetmiştir.
ama bravo, burada merak uyandırıp güzel reklam yapmış oldunuz. :)

Simdi videoyu yayimlamasaniz bile amma dedikodu doner he. Bunlar 2 cift metruk eve girdiler gece vakti diye kucuk yermiş ya bide.
böyle bir şey hiç aklıma gelmedi ama meraktan girdiğimiz belli yani başka niyetle değil. Bir de anaları vardı başımızda 50 küsur yaşında kadın. O giremedi korktu kapının ağzında durdu "nasıl içerisi? ne var orda?" "annaaa burda ayakkabı vaaaar" diye seslenip duruyor montajda onları kesmek için epey uğraşmış çocuk. . Rezalet diz boyu anlayacağınız.

Olsun bu sefer de elin evine hirsizliga mi girdiler acaba derler biri kapida bekliyor otekiler iceri girdi derler.
Disardan bakinca gece gece metruk eve girmek hic normal bir hareket degil cunku, gerci icerden bakinca da normal degil ama milletin aklina video cekmekten daha başka seyler gelmesi daha buyuk bir ihtimal.
Video yayimlanmasa da dedikodunuz yapilmistir bence

Ben size zarar verdiniz, hırsızlığa girdiniz demedim asla. Zaten girmek de suç bundan dolayı kötü. O ailenin yerinde ben de olabilirdim. Babam vefat etmiş, evi terk etmişim, yıllar sonra birileri zengin olmak için bu evi 'perili ev' diye çekmiş. Orası perili değil ki acılı bir ev olmuş. Hırsız bile girmemiş ya ne garip.. Şimdi girse siz de suçlu olabilirsiniz. Video kanıt olur. En mantıklısı yayınlatmamak. Arkadaşınız sizi sürekli böyle işlere sokuyor ve engel olamıyorsanız mesafe koyun. Yarın tutuklansanız başınıza tonla iş açılır. Ben çok çirkin buldum olayı.

bence de tabi o eve bizden önce giren çıkan olmuştur. Keşke yapılan şey etik olsa da ben de reklamını düşünsem. Tüm kk abone olsa fenomen olurlar da bana ne? Kendi reklamlarını kendileri yapsın.

Tamamen his bu ispatlandiramam, kadin gibi yazmaya calisan eril bi dil hakim yazilarinizda, erkekleri anlamak onlar gibi dusunmek baska erkek gibi ifade etmek baska.

bence de tabi o eve bizden önce giren çıkan olmuştur. Keşke yapılan şey etik olsa da ben de reklamını düşünsem. Tüm kk abone olsa fenomen olurlar da bana ne? Kendi reklamlarını kendileri yapsın.

valla herhalde sizi silah zoru ile götürmediler. bu saatten sonra engellemek saçma. şahsen bana biri böyle gelse aklın nerdeydi derim.

Yaptığınız şey bildiğin yasadışı. Perili ev gibi bir şey olamayacağına göre o evin sahibi var ve evin sahibi o videoyu görürse sizi dava edebilir. Videoyu kaldırmak zorunda kalacağınız gibi üstüne ciddi ceza alırsınız. Haneye tecavüze giriyor, kanıtı da aleni vermiş oluyorsunuz.

basiretinize soyleyın baglanmasın ortamda soylenen herseyı yapıp sonra basıretım baglandı dıye bırsey yok
artık bırsey yapamazsınız bırdahakıne ben cekılmek ıstemıyorum dersınız katılmak zorunda degılsınız. sız olmadan cekerler bu kadar basıt

Bir mulke izinsiz girmissiniz. Insanlarin konutunu bir sekilde yayinlayacaksiniz. Daha once basiniza bir iste gelmis. Iyi cesaret cidden sizdeki.

İyi de belli ki çok hevesli bi şekilde bu işe girişmişler. Sizde itiraz etmemiş video çekiminde bulunmuşsunuz.
Küçük bir ılçede tanınıyoruz diyorsunuz ama bu da yeni bi durum değil. Şimdi vazgeçmeniz çok ayıp bence. Üstelik hâlâ emek veriyorlar ve siz sadece eşinize istemediğinizi söyleyebilmişsiniz.
Bari arayın uğraşmayın boşuna ben vazgeçtim deyin.
Uygunsuz dediğiniz ne yaptırdılar yani size videoda? .

Bundan birkac sene sonra ergenlik cagina gelmis cocugunuz bu videoyu izlediginde sizden utanacak. İnternette asla birsey kaybolmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…