• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin arkadaşı istemediğiniz bir video'yu youtuba koymak istese

Metruk bir eve girdik. binanın çok ilginç ve özgün bir mimarisi var. Benim "perili ev" adını taktığım bir yer. Söylentiye göre sahibi mimarmış ve evi kendi inşa etmiş. adam aniden ölünce eşi ve çocukları yurtdışındaymış ve bir daha o eve girmemişler. Bahçesinde ağaçlar otlar birbirine girmiş. Kaktüsler bina boyunda. ev aniden terkedilmiş, ayakkabılar, terlikler, yatakta çarşaf, mutfakta bardaklar, tencere tava bilumum ev eşyası (beyaz eşyalar dahil) olduğu gibi duruyor. Kapısı açık ama onlarca sene hiç yağmalanmamış. eşyalar böyle örümcek ağları ve tavandan dökülmüş sıvalar altında olduğu gibi duruyor. Bahçede tamir takim taklavat bırakıldığı gibi duruyor, adamın içtiği kahve kupası vb. Korku filmlerinden fırlamış gibi. Çocuk (videoyu çeken damat) da gizemli ve ürkütücü efektler vererek çekim yaptı dolunayda vs. Uygunsuz çünkü bir kere izinsiz girdik. Ne de olsa başka birinin mahremi. Bir de şu ana kadar yağmalanmamış bir eve dikkat çekmek vs. yani bir çok bakımdan uygunsuz.

Yaptiginiz uygunsuz degil yasadisi, ev baska birine ait. Evin sahibi fark ederse o videoyu hepinizi dava edebilir farkinda misiniz? Baskasinin mulkune izinsiz girmissiniz, bir de kanit olarak video cekmissiniz.

Videonun içeriğini çok merak ettim nesi uygunsuz? Cidden çok farklı bir içerik değilse böyle havadan para kazanmaya meraklı insan çok muhtemelen 1000 kisi bile izlemeyecek ama yaşadıgınız yer kücükmüs duyulur tabi. Bi de böyle videolar kamera şakaları ne kadar cici bir çevreniz var 😂

onceden dusunmeliydiniz,
ama hata oldugunu dusundugunuz bir seyden cayma hakkiniz da var bence,
evet hos degil ama
yerinizde olsam benim bulundugum kareleri kullanmayin derdim.
Darilacaksa darilacaklar, yapacak bir sey yok, haklilar da,
ama daha fazla istemedigim bir seyin icinde olmamis olurdum en azindan,
kotunun iyisi cozumum bu olurdu.

Neden hayır diyemiyorsunuz? Ağzınız mı yok? Kim ki o insanlar kaybetmekten korkuyorsunuz? Hayır istemiyorum arkadaşım çekme.
Çektirdin onlarda seninde istekli olduğunu düşünmüştür haliyle.
Ben düşündüm de istemiyorum koymayın bu kadar.

Esinizin arkadaslariyla iliskisi konusunda robot oldugunu soylemissiniz zamaninda.
Nedense icerikten bagimsiz olarak, tik kazanmak icin guzel yontem. Biz de meraktan neymis ne degilmis diye girer bakariz? haa demeden gecemeyecegim kadin oldugunuzu dusunmuyorum.
niye kadın olduğumu düşünmüyorsunuz?
Bu arada tik kazanmak için iyi yöntem olabilir belki de ama ben reklam yapmayı düşünmüyorum. Israrla soran olsa bile kanalın ismini vermem.

Yaptiginiz uygunsuz degil yasadisi, ev baska birine ait. Evin sahibi fark ederse o videoyu hepinizi dava edebilir farkinda misiniz? Baskasinin mulkune izinsiz girmissiniz, bir de kanit olarak video cekmissiniz.
evet. yayınlatmayacağım zaten.

Videonun içeriğini çok merak ettim nesi uygunsuz? Cidden çok farklı bir içerik değilse böyle havadan para kazanmaya meraklı insan çok muhtemelen 1000 kisi bile izlemeyecek ama yaşadıgınız yer kücükmüs duyulur tabi. Bi de böyle videolar kamera şakaları ne kadar cici bir çevreniz var 😂
evet aslında eğlenceli ama sağduyulu olmak şartıyla.

Haneye izinsiz girme vs bir dünya sizin şikayet durumunda alacağınız ceza var. Allah aşkına hiç mi bilmiyor bu insanlar bunu? Çocuk musunuz? Başkasının evine girip izinsiz çekim yapmak ne? Bir de reklam gibi eşyalar sonrasında evle birlikte yağma yaşanabilir. Hemen söyleyin ve başka bir video fikri bulun kendinize

Eğer sizden izin kağıdı almadıysa dava bile açabilirsiniz videonuzun ya da fotoğrafınızın paylaşılmasından dolayı. Sözel olarak söylemeniz yeterli değil yazılı kağıt oluyor ve biri şikayet ettiği takdirde ben bu onay kağıdını aldım diyip yetkili yerlere gönderiliyor. Ama kağıt yoksa ortada ben izin almıştım dese bile kabul edilmez ve yayından kaldırılır genellikle, bu yasal süreç tabi.

simdi o cocuklar o evde video cekildigini ogrense ne hissedecekler?
dava acarlar umarim
Ben de çok rahatsız oldum. Çocukları var mı net olarak bilmiyorum. Eşi varmış. Hala hayatta mı bilmiyorum. Onlarca yıl eve ne gelen var ne giden. Ölmüş bile olsa bilse rahatsız olur yani. Evin kapısı açık. pencereden girmedik. Evde hiçbir şeye dokunmadık zarar vermedik ama yanlış yine de. Ancak yayınlamak yanlışın en büyüğü, hadi meraktan girdik baktık (kapı açık) Ama bu yanlış yapılmış, bu üzerine ikinci ve daha büyük bir yanlış yapmayı gerektirmez.

Haneye izinsiz girme vs bir dünya sizin şikayet durumunda alacağınız ceza var. Allah aşkına hiç mi bilmiyor bu insanlar bunu? Çocuk musunuz? Başkasının evine girip izinsiz çekim yapmak ne? Bir de reklam gibi eşyalar sonrasında evle birlikte yağma yaşanabilir. Hemen söyleyin ve başka bir video fikri bulun kendinize
öyle yapacağız. İyi ki eşim "olmamış bu kaldır" dedi zaten ama hiç düşünmüyorlar bu yukarıda söylediklerinizi.

Yaptığınız haneye tecavüz. Yaparken neden sorun etmediniz? Bu basireti bağlanmak değil, suç içlemek. Video yayınlanmasın demeniz tamamen utanmanızdan ve korkudan bence. O çocuklar, aile size dava açarlar umarım. Milletin evine girmek ne görürsünüz. Youtube'da fenomen olacağım diye saçmalamayan 3 5 kişi var herhalde koca ülkedr. Boş insanlar oluyor gerisi.

Metruk bir eve girdik. binanın çok ilginç ve özgün bir mimarisi var. Benim "perili ev" adını taktığım bir yer. Söylentiye göre sahibi mimarmış ve evi kendi inşa etmiş. adam aniden ölünce eşi ve çocukları yurtdışındaymış ve bir daha o eve girmemişler. Bahçesinde ağaçlar otlar birbirine girmiş. Kaktüsler bina boyunda. ev aniden terkedilmiş, ayakkabılar, terlikler, yatakta çarşaf, mutfakta bardaklar, tencere tava bilumum ev eşyası (beyaz eşyalar dahil) olduğu gibi duruyor. Kapısı açık ama onlarca sene hiç yağmalanmamış. eşyalar böyle örümcek ağları ve tavandan dökülmüş sıvalar altında olduğu gibi duruyor. Bahçede tamir takim taklavat bırakıldığı gibi duruyor, adamın içtiği kahve kupası vb. Korku filmlerinden fırlamış gibi. Çocuk (videoyu çeken damat) da gizemli ve ürkütücü efektler vererek çekim yaptı dolunayda vs. Uygunsuz çünkü bir kere izinsiz girdik. Ne de olsa başka birinin mahremi. Bir de şu ana kadar yağmalanmamış bir eve dikkat çekmek vs. yani bir çok bakımdan uygunsuz.

yalnız harbiden korkunç değil mi? nasıl girdiniz ben olsam etik olmayışından değil korkudan giremezdim

Back