Yasal olarak ne gibi haklariniz var şu durumda hiç bilmiyorum ama çeken kişi tarafindan bakarsak video cekmek icin vakit harcandi, duzenlemesi icin vakit harcandi siz simdi cikip " koymayin uygunsuz" deseniz, videoyu cekerken ne yaptiginizin farkinda degil miydiniz? Derim yani.
Aynen. Haklısınız. İşte benim bahsettiğim sorun da bu "basiretim bağlandı" ne demek ya? bundan kızıyorum kendime.Yayınlarsan iznim olmadığını söyler
Kaldirtirim bosuna uğraşma, diyin, bu da arkadaslariniz ile bağınızın kopmasına sebep olur.
Ama suç sizde.. haberiniz var, gizli çekim değil, öncesinde yasanmış bir kötü anınız var, basiretim bağlandı ne demek?
Ne yani şimdi biz bir sosyal medya fenomeni olmaya aday biriylemi yazışıyoruz
Çokkkk enteresan
Nasıl bir video
Söyle bizdende bi lıke alın
Bak sen şöhret hoşuna gitti istemem yan cebime misali
eşim zaten montaj olmamış, çekim kötü vb dedi. "Bir daha mı çekelim acaba?" falan oldular böyle. Ben söyleyeceğim ama. Uygun değil diyeceğim, sebeplerini de söyleyeceğim "ne olacak" falan diyebilirler ama bana haksızsın diyemezler. İstemiyorum dahil olmak, eşim ve beni dahil etmeden çekeceklerse çeksinler kendileri.En başta izin vermeyecektiniz madem yayınlatmak istemiyorsunuz. Video montajı kolay veya kısa bir iş değil. Arkadaşınız günlerdir bu video işi ile uğraşıyor. Emeğin yanında zaman harcadı en başta düşünecektiniz. Basiretiniz bağlanmayacak madem istemiyorsunuz. Yaptığınız ayıp ama istemiyorsunuz madem açıkça söyleyin zorla koyacak halleri yok ya ama ben olsam arkadaşınızın yerinde sizinle arama mesafe koyardım.
bence de olan olmuş birdaha istemediğinizi söyler böyle bişeye katılmazsınız.
hevesleri var insanların onca emek harcamışlar montajıyla uğraşıyorlar
boşverin bişey olmaz.
sizi etkiliycek çok kötü bi durum yoksa çokta takılmayın
Ne yani şimdi biz bir sosyal medya fenomeni olmaya aday biriylemi yazışıyoruz
Çokkkk enteresan
Nasıl bir video
Söyle bizdende bi lıke alın
Metruk bir eve girdik. binanın çok ilginç ve özgün bir mimarisi var. Benim "perili ev" adını taktığım bir yer. Söylentiye göre sahibi mimarmış ve evi kendi inşa etmiş. adam aniden ölünce eşi ve çocukları yurtdışındaymış ve bir daha o eve girmemişler. Bahçesinde ağaçlar otlar birbirine girmiş. Kaktüsler bina boyunda. ev aniden terkedilmiş, ayakkabılar, terlikler, yatakta çarşaf, mutfakta bardaklar, tencere tava bilumum ev eşyası (beyaz eşyalar dahil) olduğu gibi duruyor. Kapısı açık ama onlarca sene hiç yağmalanmamış. eşyalar böyle örümcek ağları ve tavandan dökülmüş sıvalar altında olduğu gibi duruyor. Bahçede tamir takim taklavat bırakıldığı gibi duruyor, adamın içtiği kahve kupası vb. Korku filmlerinden fırlamış gibi. Çocuk (videoyu çeken damat) da gizemli ve ürkütücü efektler vererek çekim yaptı dolunayda vs. Uygunsuz çünkü bir kere izinsiz girdik. Ne de olsa başka birinin mahremi. Bir de şu ana kadar yağmalanmamış bir eve dikkat çekmek vs. yani bir çok bakımdan uygunsuz.Biz bi bakalim belki uygundur
Şaka bi yana da eger imkaniniz varsa (henuz koyulup onaylanmadiysa))soyleyin razi olmadiģniz birsey yapmaya yeltenmez
kimse.ama basta yapmayin boyle seyleri sonra red etmek abes oluyor.
eşim zaten montaj olmamış, çekim kötü vb dedi. "Bir daha mı çekelim acaba?" falan oldular böyle. Ben söyleyeceğim ama. Uygun değil diyeceğim, sebeplerini de söyleyeceğim "ne olacak" falan diyebilirler ama bana haksızsın diyemezler. İstemiyorum dahil olmak, eşim ve beni dahil etmeden çekeceklerse çeksinler kendileri.
Metruk bir eve girdik. binanın çok ilginç ve özgün bir mimarisi var. Benim "perili ev" adını taktığım bir yer. Söylentiye göre sahibi mimarmış ve evi kendi inşa etmiş. adam aniden ölünce eşi ve çocukları yurtdışındaymış ve bir daha o eve girmemişler. Bahçesinde ağaçlar otlar birbirine girmiş. Kaktüsler bina boyunda. ev aniden terkedilmiş, ayakkabılar, terlikler, yatakta çarşaf, mutfakta bardaklar, tencere tava bilumum ev eşyası (beyaz eşyalar dahil) olduğu gibi duruyor. Kapısı açık ama onlarca sene hiç yağmalanmamış. eşyalar böyle örümcek ağları ve tavandan dökülmüş sıvalar altında olduğu gibi duruyor. Bahçede tamir takim taklavat bırakıldığı gibi duruyor, adamın içtiği kahve kupası vb. Korku filmlerinden fırlamış gibi. Çocuk (videoyu çeken damat) da gizemli ve ürkütücü efektler vererek çekim yaptı dolunayda vs. Uygunsuz çünkü bir kere izinsiz girdik. Ne de olsa başka birinin mahremi. Bir de şu ana kadar yağmalanmamış bir eve dikkat çekmek vs. yani bir çok bakımdan uygunsuz.
evet aynen o bakımdan çok uygunsuz yaniO eve girmişsiniz ve çekim yapmışsınız su anda olmaz diyorsunuz.
Evet bence de ayıp etmişsiniz. Evin babası ölmüş. Çoluk çocuk terk etmiş.
Sizde bir güzel faydalanmissiniz.
Reklam yapıyor gibi anlatiyorsunuz.
En başta izin vermeyecektiniz madem yayınlatmak istemiyorsunuz. Video montajı kolay veya kısa bir iş değil. Arkadaşınız günlerdir bu video işi ile uğraşıyor. Emeğin yanında zaman harcadı en başta düşünecektiniz. Basiretiniz bağlanmayacak madem istemiyorsunuz. Yaptığınız ayıp ama istemiyorsunuz madem açıkça söyleyin zorla koyacak halleri yok ya ama ben olsam arkadaşınızın yerinde sizinle arama mesafe koyardım.
hah işte bendeki sorun da bu. O anda bir şey söyleyemiyorum, içime atıyorum sonradan içim içimi yedikten sonra söylüyorum.İlk mesajınızda siz yazmışsınız günlerdir montajıyla uğraşıyor diyeDahil olmak istememek en doğal hakkınız ama bunu dahil olmadan önce söylemeliydiniz. Olup bitikten sonra değil bu yüzden haksızsınız. Zamanlamanız garip olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?