Eşinizin arkadaşı istemediğiniz bir video'yu youtuba koymak istese

gul2016

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
6.281
13.196
198
Eşimin bir aile dostunun kızı ve damadı yeni bir youtube kanalı açtılar, eşimi de dahil ettiler ve fenomen olup bu işten paralar kazanmak gibi de saçma bir hayalleri var. Geçenlerde youtube kanalına koymak için bizimle bir video çekimi yaptılar. Ancak bana göre video uygunsuz. Herkes tarafından hemen izlenecek diye bir şey yok tabi ki ama oturduğumuz küçük ilçede herkes az çok birbirini tanıyor, biz de tanınıyoruz ve bu videoyu bazı sebeplerden hiç uygun bulmuyorum. Bu düşüncemi “ben dili ile” kibarca eşime söyledim. Eşim cevap vermedi, ben de “bir şey söyle” deyince, sadece “haklısın” dedi, belki o an tartışmak istemediği için. Bir de çocuk (damat) "çok güzel olacak, çok güzel olacak" diye diye günlerdir montaji ile uğraşıyor ve bir de bu iş için aralarında whatsapp grubu kurmuşlar (4 kişi) haberleşiyorlar, aşırı hevesliler falan. Bu ve benzeri durumlar bizim başımıza ilk kez gelmiyor. Eşim arkadaşlarının çok etkisinde kalan biri ve asla hayır diyemez. Çoğunlukla onu frenleyen ben oluyorum ama ben de insanlara hayır demekte zorlanan biriyim ve kendimi “basireti bağlanmış” dedikleri durumlarda bulduğum çok oldu özellikle eşimin arkadaşları konusunda böyle arada kaldığımda. Bundan 2 sene önce yine başka bir arkadaşının yaptığı ve bizi içine dahil ettiği bir “kamera şakası” yüzünden başımıza çok kötü bir olay geldi. O olaydan sonra biraz ders aldım ama böyle şeylerin başıma gelmesini de engelleyemiyorum, o an “basiretim bağlanıyor” örneğin en başta o videoyu çektirmemeliydim ama çektirdim ben de o anki atmosfer ile (çok hevesli olmaları vb). Var mı böyle durumlar yaşayan? Ve ne yapılır özellikle de şimdi bu video konusunda?

bence de olan olmuş birdaha istemediğinizi söyler böyle bişeye katılmazsınız.
hevesleri var insanların onca emek harcamışlar montajıyla uğraşıyorlar
boşverin bişey olmaz.

sizi etkiliycek çok kötü bi durum yoksa çokta takılmayın

Aynen. Haklısınız. İşte benim bahsettiğim sorun da bu "basiretim bağlandı" ne demek ya? bundan kızıyorum kendime.

En başta izin vermeyecektiniz madem yayınlatmak istemiyorsunuz. Video montajı kolay veya kısa bir iş değil. Arkadaşınız günlerdir bu video işi ile uğraşıyor. Emeğin yanında zaman harcadı en başta düşünecektiniz. Basiretiniz bağlanmayacak madem istemiyorsunuz. Yaptığınız ayıp ama istemiyorsunuz madem açıkça söyleyin zorla koyacak halleri yok ya ama ben olsam arkadaşınızın yerinde sizinle arama mesafe koyardım.

eşim zaten montaj olmamış, çekim kötü vb dedi. "Bir daha mı çekelim acaba?" falan oldular böyle. Ben söyleyeceğim ama. Uygun değil diyeceğim, sebeplerini de söyleyeceğim "ne olacak" falan diyebilirler ama bana haksızsın diyemezler. İstemiyorum dahil olmak, eşim ve beni dahil etmeden çekeceklerse çeksinler kendileri.

Biz bi bakalim belki uygundur
Şaka bi yana da eger imkaniniz varsa (henuz koyulup onaylanmadiysa))soyleyin razi olmadiģniz birsey yapmaya yeltenmez
kimse.ama basta yapmayin boyle seyleri sonra red etmek abes oluyor.

Ne yani şimdi biz bir sosyal medya fenomeni olmaya aday biriylemi yazışıyoruz
Çokkkk enteresan
Nasıl bir video
Söyle bizdende bi lıke alın
Biz bi bakalim belki uygundur
Şaka bi yana da eger imkaniniz varsa (henuz koyulup onaylanmadiysa))soyleyin razi olmadiģniz birsey yapmaya yeltenmez
kimse.ama basta yapmayin boyle seyleri sonra red etmek abes oluyor.
Metruk bir eve girdik. binanın çok ilginç ve özgün bir mimarisi var. Benim "perili ev" adını taktığım bir yer. Söylentiye göre sahibi mimarmış ve evi kendi inşa etmiş. adam aniden ölünce eşi ve çocukları yurtdışındaymış ve bir daha o eve girmemişler. Bahçesinde ağaçlar otlar birbirine girmiş. Kaktüsler bina boyunda. ev aniden terkedilmiş, ayakkabılar, terlikler, yatakta çarşaf, mutfakta bardaklar, tencere tava bilumum ev eşyası (beyaz eşyalar dahil) olduğu gibi duruyor. Kapısı açık ama onlarca sene hiç yağmalanmamış. eşyalar böyle örümcek ağları ve tavandan dökülmüş sıvalar altında olduğu gibi duruyor. Bahçede tamir takim taklavat bırakıldığı gibi duruyor, adamın içtiği kahve kupası vb. Korku filmlerinden fırlamış gibi. Çocuk (videoyu çeken damat) da gizemli ve ürkütücü efektler vererek çekim yaptı dolunayda vs. Uygunsuz çünkü bir kere izinsiz girdik. Ne de olsa başka birinin mahremi. Bir de şu ana kadar yağmalanmamış bir eve dikkat çekmek vs. yani bir çok bakımdan uygunsuz.

İlk mesajınızda siz yazmışsınız günlerdir montajıyla uğraşıyor diye Dahil olmak istememek en doğal hakkınız ama bunu dahil olmadan önce söylemeliydiniz. Olup bitikten sonra değil bu yüzden haksızsınız. Zamanlamanız garip olmuş.

O eve girmişsiniz ve çekim yapmışsınız su anda olmaz diyorsunuz.

Evet bence de ayıp etmişsiniz. Evin babası ölmüş. Çoluk çocuk terk etmiş.

Sizde bir güzel faydalanmissiniz.

Reklam yapıyor gibi anlatiyorsunuz.

evet aynen o bakımdan çok uygunsuz yani

Ne yazik ki katiliyorum konu sahibesi en basta yer almayacakti

hah işte bendeki sorun da bu. O anda bir şey söyleyemiyorum, içime atıyorum sonradan içim içimi yedikten sonra söylüyorum.

Esinizin arkadaslariyla iliskisi konusunda robot oldugunu soylemissiniz zamaninda.
Nedense icerikten bagimsiz olarak, tik kazanmak icin guzel yontem. Biz de meraktan neymis ne degilmis diye girer bakariz? haa demeden gecemeyecegim kadin oldugunuzu dusunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…