• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esinizin ailesiyle yasayanlar varmi?

Eyni ev

• ?

OY: 0 0,0%
  • ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Sananee9621

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
74
36
3
30
Selam kizlar, esinizin ailesiyle yasayan varmi ? Ayri eviniz olsun istermisin? Bn esimin ailesiyle yasiorum bni gercekten el ustunde tutiolar fakat kendi evin oldumu daha bi baska olio tabi kocami yeni eve tasinmak icin ikna edemedim beklemem lazim diyor vede bekliyorum ama gercekten cok zor ayni evde olmak cunku kocanla bas basa kaliosanda kaynanada beklio yardimini.. napmam lazim? Hic bilmiyorum esimle knusiorum hep bu konuyu bunaltion bni dyyo napabilirim?

Eşine ayrı ev açamayan bir erkek niye evlenir hiç anlamam?
Bnde anlamiyorum
Aynı evde yaşarken başbaşa kalamayacağınızı, rahat olamayacağınızı tahmin etmek ne kadar zor olabılır? Sırf evleneyımde nasıl olursa olsun dıye herseye evet diyorsunuz sonra adamın başına ekşiyorsunuz ayrı ev, ayrı ev diye.
bnce bsey bilmeden gelipde boyle knusma. Bn hayir demesinide bildim evet demesinide. Zamanindada dedim dyecemi zatende

Hayir evlenmeden once zaten dedim ayri ev istyom dye dediydim kavga ederdik ozmnlar bunun icin zaten

Hayir evlenmeden once zaten dedim ayri ev istyom dye dediydim kavga ederdik ozmnlar bunun icin zaten

Eee benim dediğimden ne farkı var şimdi bunun?? Adamı ikna edemedin, hayırda desen baktın olmuyor evlilik işini bozmamak için kabul ettin, gittin oturdun kv evine şimdide söyleniyorsun.

Uzun zaman birliktelimiz 6 sene yakin gayet mutluyum evliligimdede tek konu ayri ev iste

Arkadas razı ederım enınde sonunda boyle oturacak degılız dıye dusunmus ama maalef olmuyo be guzelım esın yenı eve tasınsa bıle suru masrafa girecek bıraz zor ıkna edrsın gıbı ama hayırlısı

Beklemeniz gereken konu nedir bilmiyorum , maddi olarak mı yoksa bir ev var yapılıyor o mu ?
Her ne olursa olsun sizin de tabi ki eşinizle Başbaşa yemek yemeye geceleri şöyle salınarak evinizde dolaşmaya hakkınız var eğer ki durumunuz el veriyorsa bir an önce ayrı eve çıkın

Aynı ev değil aynı bahçedeyim çıkmak.icin gün sayıyorum 3 aya biter diyorlar ev için bakalım.ne olacak ben bile rahat değilim benim.kocamda değil seninki nasil rahat rahat sevişebiliyor seninle aynı evde en büyük sorun bu en başta ben elime bile dokundurtmazdim valla ayrı eve ikna olana kadar

Back