• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşinizin ailesinde en iyi anlaştığınız kişi/ler?

Eşinizin ailesinde en iyi anlaştığınız kişi/ler?

• kayınvalidem

OY: 5 12,5%
  • kayınpederim

OY: 3 7,5%
  • görümcem

OY: 7 17,5%
  • kayınbiraderim

OY: 7 17,5%
  • hepsiyle

OY: 10 25,0%
  • hiçbiriyle

OY: 11 27,5%

• Ankete Katılan
    40
Allah'a $ükür hepsiyle iyi anla$irim.Zaten ben cok yumu$ak ba$li bir insanim.Uyumluyumdur.Onlarda iyi insanlar.

benim kayinvalidem yok malesef vefat etmis ama cok iyi bir insan oldunu söylüyolar.görümcelerimlede cok iyi anlasiyorum,kayinpederim bir baska:1hug:
kendi babam sevgisini pek göstermez icten sever,ondan görmediklerimi kayinpederimden gördüm örnegin kizim deyip sarilmasini:1rolleyes:hepsini cok seviyorum,tabiki arada fikir uyusmazligi oluyor ama buda normal cok simartiyolar benii:dance::dance::nazar:

2 gorucem bi kayin valdem var bir birimize karsi iyizde allah bizim icimizi biliyo ya ben onlara bayilmiyorum onlarda bana buyuk gorumcemle eh biraz daha iyi sayilirda oda soguk nevale

:oklava:

kayınvalidem
ya aslında ben ufak görümcem hariç hepsiyle anlaşıyorum görümcemlede dün barıştık:):):)

Hepsiyle Iyi Anlasiyorum çok şükür.müthiş Bi Huzur Bu .allah Herkeze Nasip Etsin

eşimin ailesinden kimse yok ,uzakta yaşayan bir halası var arada onla görüşürüz...çöpsüz üzüm benimkisi...

hepsiyle iyi anlaşırım fakat kayınvalidemle daha sıkıfıkıyızdır...onun yeri ayrı....

Valla ben hepsiyle anlaşmak zorunda hissetiğim için anlaşıyorum yani kimsenin özel bi yeri yok gönlümde hepsi aynı benim için ama hiç aramam olmasalarda hayatımda sırf eşim istiyor diye gideriz yada davet ederim.

Hiç biriyle çok çok samimi değilim.
Anlaşmak derken; zaten anlaşamayacak bir durumumuz yok. Çağırınca gidiyoruz. 2 saat oturup kalkıyoruz. Önemli konular tartışılmıyor ki anlaşmazlık olsun.
Ama görümcemle ya da eşimin kuzenleriyle dışarı çıkınca beraber çok eğleniriz.

Görümcem yok. Kaynımla iyi anlaşırız.
Aslında kayınvalidem ve kayınpederimle de bir sorunum yok. Ama ben biraz mesafeliyim işte.
Eltimle çok iyi anlaşırız. Şıklarda o yoktu.

Eşimin 2 teyze kızı kardeşler ikiside hariç diğer herkesle çok iyi anlaşıyorum.:lepi:
Büyük olan ta biz eşimle çıkarken de beri takık bana.:dilcikar:
kendi tanıdığı bir kızı ayarlamak istemiş benimkine olmamış,avucunu yalamış.
Diğeride görümcesini ayarlamaya kalkmış oda avucunu yaladı tabii.:tomato:
Birde bu büyük olan hep acığımı arar durur,pek yüz göz olmadığım içinde deli oluyor.:lepi:
Yazmadan geçemiycem düğün günü resim çektiricez,kuaförden çıktık fotorafçıya giricez bi baktım istenmeyen ot dibinde biterya buda o istenmeyen ot gibi bitti dibimde.:mymeka:
Neymiş resim çekildikten sonra altınlara göz kulak olucakmış.:1shok:
Sanki ben altınları alıp kaçıcam :kızgın:gelip eşimle resim çekilirken aramızada girseydin bari.
:roflol:

en küçük kaynım yaş itibariyle daha yakın olduğu için iyi anlaşıyoruz................

hiç biriyle çok samimi olmam
hiç biriyle bi problemim yok
o yüzden anlaşamamazlık gibi bişeyde yok:kahve:

Back