Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketEşinizin ailesinde en iyi anlaştığınız kişi/ler?
benim kayinvalidem yok malesef vefat etmis ama cok iyi bir insan oldunu söylüyolar.görümcelerimlede cok iyi anlasiyorum,kayinpederim bir baska:1hug:
kendi babam sevgisini pek göstermez icten sever,ondan görmediklerimi kayinpederimden gördüm örnegin kizim deyip sarilmasini:1rolleyes:hepsini cok seviyorum,tabiki arada fikir uyusmazligi oluyor ama buda normal cok simartiyolar benii:dance::dance:
2 gorucem bi kayin valdem var bir birimize karsi iyizde allah bizim icimizi biliyo ya ben onlara bayilmiyorum onlarda bana buyuk gorumcemle eh biraz daha iyi sayilirda oda soguk nevale
Valla ben hepsiyle anlaşmak zorunda hissetiğim için anlaşıyorum yani kimsenin özel bi yeri yok gönlümde hepsi aynı benim için ama hiç aramam olmasalarda hayatımda sırf eşim istiyor diye gideriz yada davet ederim.
Hiç biriyle çok çok samimi değilim.
Anlaşmak derken; zaten anlaşamayacak bir durumumuz yok. Çağırınca gidiyoruz. 2 saat oturup kalkıyoruz. Önemli konular tartışılmıyor ki anlaşmazlık olsun.
Ama görümcemle ya da eşimin kuzenleriyle dışarı çıkınca beraber çok eğleniriz.
Görümcem yok. Kaynımla iyi anlaşırız.
Aslında kayınvalidem ve kayınpederimle de bir sorunum yok. Ama ben biraz mesafeliyim işte.
Eltimle çok iyi anlaşırız. Şıklarda o yoktu.
Eşimin 2 teyze kızı kardeşler ikiside hariç diğer herkesle çok iyi anlaşıyorum.:lepi:
Büyük olan ta biz eşimle çıkarken de beri takık bana.:dilcikar:
kendi tanıdığı bir kızı ayarlamak istemiş benimkine olmamış,avucunu yalamış.
Diğeride görümcesini ayarlamaya kalkmış oda avucunu yaladı tabii.:tomato:
Birde bu büyük olan hep acığımı arar durur,pek yüz göz olmadığım içinde deli oluyor.:lepi:
Yazmadan geçemiycem düğün günü resim çektiricez,kuaförden çıktık fotorafçıya giricez bi baktım istenmeyen ot dibinde biterya buda o istenmeyen ot gibi bitti dibimde.:mymeka:
Neymiş resim çekildikten sonra altınlara göz kulak olucakmış.:1shok:
Sanki ben altınları alıp kaçıcam gelip eşimle resim çekilirken aramızada girseydin bari.:roflol: