• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin ailesi ile ne sıklıkta görüşürsünüz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok çirkin ama ya 1,5 saatlik mesafede 15 gün kalınır mı?
hiç evlenmeseydiniz o zaman madem böyle olucaktı
anne babada hiç mi düşünce yok anlamadım :uhm:
eşin bu durumdan nasıl memnun olabiliyor annelerinin evinde rahat rahat yatıp kalkabiliyor musunuz :sm_confused:

Kayınvaldem bizimle tel de konustugu günden ıtıbaren gün saymaya baslar..Nasıl mı? 1 gün oldu 3 gün oldu 5 gün oldu 1 hafta oldu aramadılar diye... İşi gücü yok her telefon görüşmesinden sonra bunu yapıyor...Ve en son o aradıysa sıra bizde oluyor... Neden aramadınız dıyor,e sen arasaydın bız calısan ınsanlarız vaktımız olmuyor dıyoruz,ne dese begenırsınız... En son ben aradım sizin aramanız gerekıyordu???

Özel günler dışında aramıyorum... Her defasında aynı seylerı söyler,günün hesabını yapar ama kandili bayramı özel günü hariç arayamıyorum içimden gelmıyor...9 aylık evlıyım,gecen ay ılk defa evıme geldıler ve eşimle bendekı bütün kredılerını tükettiler...

kayınvalidemlerle aynı sitedeyiz.hafta da 1 anca giderim eşimle.evde yalnızım aslında ama içimden gelmiyo hiç gitmek.zamanın da bende sevgileri çok tu ama şimdi yok malesef.en zoruda seviyomuş gibi gözükmek:(

Canım evli değilim ama yazmak istedim
Herkesin bir özel hayatı olmalı sonuçta sizde artık bir ailesiniz çok saçma yaa 1.5 saatlik mesafe var ve siz yatılı falan kalıyorsunuz her hafta ayda 2 kez falan.Eşinizin ailesinde hiç anlayış yok mudur yaniii
Eşinizle konuşsanız bu durumu sonuçta çalışsan bir bayanmışsınız

biz uzaktayız daha evime gelmediler yakındır gelmeleri heralde yılda bir defa anca gelirler telde görüşmelerimizde çok azdır telefonda görüşürken napıyosunuz nasılsınızdan öteye geçmez hiç laubali bir ilişkimiz yoktur belki benden de kaynaklanıyor olabilir :)) sevmiyorum çünkü napıyım Allahtan eşimde düşkün biri değil o tarafa :Saruboceq:

benim ailem ve kayınvalidem aynı mahalledeler
biz evlendikten sonra beylikdüzünden ev tuttuk
ailelerimize 10 dklık mesafedeyiz
annemi her gün ararım ama kayınvalidemi eşim çok ısrar ederse belki ayda bi kez ararım
1 yıldır evliyiz kayınvalidem bugüne kadar bir kez bile aramamıştır beni
ki annem hem beni hem eşimi sık sık arar
zaten her hafta sonu ailelerimizle görüşüyoruz mutlaka
bi hafta sonu gitmeyelim eşim mutlaka bi zılgıt yer
mesela geçtiğimiz hafta sonu gitmedik eşim başka program yapmıştı
annesi pazartesi günü aramış kızmış neredesin sen bi arayıp sormadın diye
bu akşam mecburen gidicez oraya
bende eşimin ailesini seviyorum ama maalesef yakın davranamıyorum
neden bilmiyorum ama bi mesafe oluyor hep aramızda

biz eşimin ailesiyle de benim ailemle de aynı şehirdeyiz. şu anda her ikisine de istisnalar hariç haftada bir akşam gidiyoruz. ama ilk evlendiğimiz zaman kayınvalidem her akşam yemeğe çağırıodu illa gelelim istiodu. aslında iyiniyetinden birazda ben pek yemek falan bilmiodum o zamanlar ben uğraşmıyım diye de düşünüodu ama sonuçta biz yeni evliydik her akşam onlarla oturmak istio olsaydık zaten nie evlenelim. üstelik ben yemek yapmazsam devamlı o şekilde nasıl birşeyler öğrenebilirdim . eşim de annesinin kalbini kırmak istemiodu. ama iyiniyet göstercek diye de düşüncesizlik etmelerine dayanamazdım. eşime resti çektim. nasıl benim aileme haftada bir gidiyorsak seninkine de haftada bir gidilcek dedim. o da biliyordu haklı olduğumu. tatlı dille bahaneler bularak haftada bire düşürdük.hala arada hiç gelmiyosunuz lafları oluyo ama benim bi kualğımdan girip öbüründen çıkıo. daha çocuk da yok bide o olsa demekki hergün görüşelim dicekler

ayda bir kere felan gideriz biz sağolsun o özletmez pek kendini kapatır arayı çat kapı buyuruverir :) ama benim genel tavrım bu sevmiyorum evim dışında bi yerde sabahlamayı.

Ben kayınvalidemın üst katında oturacağım için öz annemle alakalı yorum yazayım bari :çok üzgünüm:

Sanırım annemle ayda bir ancak görüşürüz,1 saatlık mesafe uzakta olcaklar bana,artı kalmama ızın vermez zaten. :kahve:

benımde esımın aılesı ızmırde ama soyle bır sey var benım kopegım var bıde tabı tırsıyolar bıraz :) Ama ben evlenmeden once onunla tum konuları konustum gelıp oyle kımse dedım evımızde kalmayacak gıderler baskasında ya da otel vs bulsunlar.Benım aılemde basta bana bunlar ıcın uyardı ıyıkıde soylemıs hıc sorun yasamıyoruz.Benım aılemde bıle boyle kalma olayları hıc olmadı olmazda garıp gelıyor bana onceden uyarmak en guzelı.Hem evıde babam alınca onun aılesıne pek bısey dusmuyor hem evlılıgı bıtıren hasırnesır olmaktan gecıyor aılelerle.En guzelı herkes kendı yerını bılsın gelırler 1 2 gun kalıp evlerıne donerler.Gercı daha hıc yasamadım yenı evlı oldugum ıcın.

her hafta gider 2 saat oturur eve dönerdik ama şimdi hiç gitmiyoruz. kaynana olacak nemrut karı eşimi çok üzdü yine koca adamı ağlattı. bende yeter artık dedim annese annen gitme seni üzgün görmek istemiyorum dedim. oda gitmiyor. aslında iyi davransalar hergün uğrarım ama kötü olunca görünce cin çarpmışa dönüyorum sinirden patlayacak gibi oluyorum.

kaynanam rahmetli olmadan önce hemen hemen hergün görüşüyoduk.onlar benim evime pek gelmezdi ama bizim yanına sürekli gitmemizi isterdi.biliyorum kötü niyeti yoktu ama insan eşiyle evindede zaman geçirmek istiyo.biz bu nedenle eşimle çok ciddi tartışmalar yaşadık maalesef eşimin cahilliği yüzünden a.s
şimdi de evli bir görümcem var buraya 3 saatlik mesafede oturuyo.severim kendisini aramız iyi ama onunda tek sevmediğim yönü geldimi buraya 15 günden önce gitmiyo.senede ortalama 3 kerede geliyo.bizde gidiyoruz yanına.yani senede 5 defa görüşüyoruz bu yüzden bu kadar uzun yanımızda kalmasına gerek yokki.ne kadarda olsa insan bir zamandan sonra evinde rahat edemiyo :1no2:
bende biryere yatılı misafir olarak gitsem kesinlikle 1 haftadan fazla kalmam kimseye rahatsızlık vermeme adına
herşeyi tadında bırakmak en güzli bence

Hem kendi ailem hemde eşimin ailesi birbirimize çok yakınız. Kendi ailemle çocuklar yüzünden her gün görüşüyoruz, eşimin ailesiylede en az haftada bir bir araya geliriz.
Biz severiz bir arada olmayı, benim bir sorunum yok, hatta kayınvalidemle annem biz olmadan bile görüşüyorlar. Eltimde benim ailemle biz olmadan görüşür. Hiç bir şikayetimiz yok, sorunlar olmuyor mu oluyor ama bir taraf susuyor bir müddet sonra zaten haksız olan hatasını anlıyor. Yıllardır böyle.
İçiçe olmayı ben çok ama çok seviyorum.

haftada 2 kez görüşüyoruz yakınız birbirimize.
kendi ailemle ayda birkere

bende evleneli 10 ay oldu kayinvalidem alt katta ben üst katta... ALLAH razi olsun hepsi iyidirler anlayislidirlar bazen altli üstlü oturdugumuza ragmen 3 gün görüsmedigimiz oluyor o kadar SIKMIYORLAR beni.. yukari cikmadan öncede ya msj atiyorlar müsait misin diye yada ariyorlar sagolsun... RABBIM hepimize anlayisli insanlar cikarsin karsimiza... AMIN....

bende evleneli 10 ay oldu kayinvalidem alt katta ben üst katta... ALLAH razi olsun hepsi iyidirler anlayislidirlar bazen altli üstlü oturdugumuza ragmen 3 gün görüsmedigimiz oluyor o kadar SIKMIYORLAR beni.. yukari cikmadan öncede ya msj atiyorlar müsait misin diye yada ariyorlar sagolsun... RABBIM hepimize anlayisli insanlar cikarsin karsimiza... AMIN....

Benım kayınvalıdem aradı gecende,eltım aşağı ınmıyormuş ondan yakındı,günde bı kez ınsın ne olur sankı dedı kaydirigubbakcemile3

Ben üç gün ınmesem üzülürler artı laf olur zaten.:delphin:

eşimin ailesi 10 dk mesafede oturuyorlar.haftada 1 gidiyoruz ikimiz de çalıştığımız için haftasonları gidiyoruz 2 saat oturuyoruz bazen de onlar geliyor.rahatım yani

Eşimin ailesi ile aramızda mesafeler var....
O yüzden evlendiğimden beri yüz yüze görüşmedim diyebilirim....boshayallersmile

Olsun... Mesafelerde güzeldir...lülülülülülü

Back