Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorummm hatırlamıyorum annesini en son ne zaman gördüm
akrabalarla arsıra görüşüyoruz ama çok nadir
memelekete gidincede benim ailemin yanıunda kalıyoruz
Canım sen çalışıyormuşsun nasıl gidip kalabiliyorsunuz kaynannda 1,5 saatlik yolu hergün git gel mi yaspıyosunuz kaldığınız zaman anlayamadım...
Haa evine geldikleri zaman da sana şunu niye öyle yaptın bunu niye orayakoydun derlerse de ben öyle seviyorum dersin olur biter, fazla yüz verme, fazla ters de cevap verme...
Benim kayınvalidem alt katımda oturuyor sağolsun ana kız gibiyiz hiç şikayetçi değilim istediğim gibi oturur kalkarım yatarım çok rahatım.
biz haftada en az 2 akşam eşimle gidioruz..haftanın diğer günleri misafir gelicekse yada gidilcekse gidioruz haliyle görüşüoruz..bazen sabahtan gidip öğlen dönüorum işlleri fln varsa yapıım die ertesi gün sıkılma evde,gel çaya die çağrıolar gidiorum(halbuki evde keyfim yerinde..)derken..çok sık görüşüoruz...bunun yanında kendi ailemle hafta 1 kez görüşüoruz o da gittikmi çok oturmuoruz beyimiz sıkılıo..gündüze gelince benim anneme gündüz gitmiosun seninkinede gidemezsin dio.. delircem yaa.. Çok üzgünüm çoook
benim kaynanam benle 4-5 blok ilerde oturuyor. kızıma baktıgı için her gün görüyorum.. o bize pek gelmez ben ona istediğin zaman haber bile vermene gerek yok desemde kızım ev hali rahatsız emek istemiyorum der. ama ben eşimin ailesini çok severim. hatta yazları dayılar kuzenler gelinler kardeşler çiftlikte toplanırız ve ben hiç rahatsız olmam hatta gitmezsek zırıl zırıl ararlar gelindiye ama hiç rahatsız olmam. hatta eşim amannn gitmeyelim diyince kalk yaa gidelim derim. kayınvalideme hemn hemen eşim gelmesede her gün giderim. her gün görüşürüm. ben eşimin ailesini çok sever ve begenirim. çok modern ve anlayışlı insanlar hepsi. yanlarında çokda rahaım gerici insanlar değiller. belkide ondan. sigaramızı içkimizi bile içeriz. anlayışlı oldukları için belkide sık sık görüşürüm hepsiyle de annesiylede
çok uzak değil. 1,5 saat uzaklığımız.