Eşinizin ailesi ile ne sıklıkta görüşürsünüz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim kayınvalidem alt katımda oturuyor sağolsun ana kız gibiyiz hiç şikayetçi değilim istediğim gibi oturur kalkarım yatarım çok rahatım.

benim kayınvaldemde bundan yakınır bazen.

ne güzel böyle anne kız gibi olanlar varmış.
ben kendi annemle bile anne kız gibi değilim. benim yapım bu.

ama bu bile sorun oldu. niye böyle soğuğum diye beni kendi anneme şikayet etmiş. senağlama

Ben aynı binadayım k.walidemle..Severimde kendisini.ama eşim yüzünden artık gitmiyorum desem yeridir..Çünkü o da bizimkilere gitmio..Nispet yapıorum yani..K.walidemin yapamayacağı bi işi varsa gidip yapıorum sonra iniyorum ewime..

aynen arkadaşım. ben alıp oğlumu iki, bazen üç haftalığına annemlere gidyorum.biraz deşarj olup eve dönüyorum.annemler şehirdışında bu arada. eşimle bu konuyu konuştum. o da ilk başlarda sessiz kalsa da sonra ne kadar bunaldığımı anladı sanırım. bu benim onları sevip sevmememle alakalı değil. yakın olmak ve zırt pırt görüşmek zorunda olmakla alakalı. 4 sene sonra anca taşınabileceğiz.4 sene sabretmekten,birbirimizi kırmadan yaşamaya çalışmaktan,tabiri caizse idare etmekten başka şansım yok maalesef.

eşimle boşanma konusuna gelince,bunu hiç düşünmedim canım.Allah düşündürtmesin. çünkü onu çok seviyorum. kızgınlıklarımı,sevinçlerimi paylaştığım,herşeyimi bilen hayat arkadaşım o benim.

ama eğer beni haksız görseydi haklı olduğum halde, çözüm üretmeseydi, bunalmama, kafayı yememe seyirci kalsaydı o zaman belki sevgi birşey ifade etmezdi.o zaman ben de boşanmayı düşünebilirdim. ne kadarlık evlisin canım?

Son düzenleme:
benim canım nezaman isterse o zaman gideriz,yine benim canım isterse kalırız.tamamen bana bağlı.
eşimin öyle takıntıları yoktur.bizdede hiç kalmadılar.bazen ben görümcemi çağırıyorum.görümcem bekar.gelir kalır.
başta nasıl olursa öyle gidiyor....

anlamazlar canım maalesef
bu yapıda olduğumuzu böyle bir
fıtratla yaratıldığımızı maalesef anlamazlar
anlarlarsada yanlış anlarlar
yahu ben kendi annemde bile 2 saatten fazla duramıyorum ya
evimi istiyorum illede
ama bunu anlatamzsın adın kaynanayı istemiyo sevmiyoya cıkıyo

Eşimle sürekli sorun çıkıyo onlar gelince yada biz gidince.her kavgada aramızdaki mesafenin büyüdüğünü hissediyorum eşimle. bu nereye kadar gidecek böyle?

eşimi tek üzen şey se benim üzülmem değil, annesini sevmediğimi düşünmesi bence.

hiç kolay değil yasadıkların ama onların da biraz düşünceli olması lazım çalışan birinin evine bu kadar sık gidilir mi? şimdi çocuk da yok dimi? bi de torun olsa yanına taşınırlar heralde. biraz da eşine bağlı dengeyi o saglamalı.

benim ailem de eşimin ailesi de uzakta bizden o yuzden rahatız. şahsen ben kardeşlerimin gelmesinden memnun olurum. ama o kadar..
eşimin ailesin senede 2-3 kez gidiyoruz bayramda yazın filan. Çok üzgünüm çoook

ya kimse kimseyi sevmek zorunda değil ki eşin bunu er ya da geç anlıcak. ve o seni sev diye zorladıkca daha da uzaklaşırsın

valla ben demessem hadi annene gidelim die o hayatta demez. bende severim kayın validemi giderim oda gelir sorun yalamayız o konuda :jeyyar:şakkıdı

Bir taen düşük yaptım zaten. şimdi düşünüyorum da iyi ki olmamış. Allahın var bir bildiği demek ki.

ben sözlüyüm kadında iyi alahı var ama istemiyorum haftada bir bile gitmek istemiyorum istemiyorum istemiyorum kötümüyüm neyim ruhum sıkılıyor ya

Allah var hakkını yiyemem sağolsun Allahlık insandır bana hiç kaynanalık yapmadı...
kendisi panik atak hastası olduğu için evinden dışarı çıkmaz aman oğlum siz arada bir gelin ama beni çıkartmayın der.
bilirimki gelmek istemediğinden değil hastalığı dolayısıyla evden çıkmayı sevmez o evinde tv karşısında el-ev işleriyle meşgul olur..
arada bir tel eder yada eşim arar hal hatır sorar..
amaaa haftada 1 muhakkak ziyaretlerine gideriz.
cmtsi-yada pazar akşam üstü gider yer içer oturur tv izler evimize geliriz....
muhakkak onlarla aramda bir çizgi vardır..
bu çizgi sevmediğimden falan değil saygıdan..
eğer çok sıkı fıkı çok samimiyet olursa kalp kırılır yalnış anlaşılmalar olur...
ben ve onlar o çizgiyi koruduğumuz için ne bir yalnış anlaşılma yaşadık ne bir kalp kırıklığı...

benim kayınvalidem çok nadir bize gelir
ama biz haftada bazen 15 günde bir gideriz
yatma olayı genelde olmaz sadece eşim şehir dışında olursa bende sıkılırsam giderim
çok anlayışlı bir kayınvalidem var

hergün görürüm kayınvalidelim hatta 2 saate bir çünkü kızma bakıyo altlı üslüde oturuyoruz allah razı olsun bana hiç kaynanalık yapmadı bişey olsa oğlunu değil beni savunur hakkını yememek lazım kızımada bakıyo daha ne isterimki bende saygımda asla kusur etmem memnundur sanırım benden

bende senin gibiyim arkadaşım altlı üstlü oturuyorum ve nerdeyse dediğin gibi saat başı görüşüyorum benim henüz çocuğum yok daha bir yıl bile olmadı evleneli.bir görümcem var o da istanbulda evli.bi abimiz var oda daha evlenmedi anlayacağınız bütün dikkatler pür dikkat üstümde allah razı olsun benimkide çok iyidir.daha hiç anlaşmazlığımız olmadı olsada ben ağzımı açıp bişey demem tamam derim içime atarım.eşimleyse annesinin dialoğu bi acayip benimki bi parlayıverir kızınca kadıncağız susar oturur ama yinede anlaşırlar onlar öle alışmış:) neyse benim derdim bambaşka ben sigara kullanıyorum ama eşim dışında kimse bilmiyor e zırt bırt bize geliyor maşallah iyide koku alıyor yakalanıcam diye ödüm kopuyor sigarayı bıraktım biliyor valla içersen sevmem seni diyor söyleyemiyorumda off kapı çalcak diye ödüm kopuyor o yüzden aynı evde oturmak benim açımdan çok zor ama çocuk olunca işte böyle bakıveriyorlar o da iyi oluyor amaan neyse dert yansam da faydasız kendi evimiz taşınmamız mümkün değil ya ben sigarayı bırakcam ya kaynanam beni bırakcak şaşkınım bu konuda delikafadulden

bi yandanda bi elti gelsede kurtulsam diyorum azcık ona gider biraz da onla uğraşır belki bende rahat ederim

benim kaynanam benle 4-5 blok ilerde oturuyor. kızıma baktıgı için her gün görüyorum.. o bize pek gelmez ben ona istediğin zaman haber bile vermene gerek yok desemde kızım ev hali rahatsız emek istemiyorum der. ama ben eşimin ailesini çok severim. hatta yazları dayılar kuzenler gelinler kardeşler çiftlikte toplanırız ve ben hiç rahatsız olmam hatta gitmezsek zırıl zırıl ararlar gelindiye ama hiç rahatsız olmam. hatta eşim amannn gitmeyelim diyince kalk yaa gidelim derim. kayınvalideme hemn hemen eşim gelmesede her gün giderim. her gün görüşürüm. ben eşimin ailesini çok sever ve begenirim. çok modern ve anlayışlı insanlar hepsi. yanlarında çokda rahaım gerici insanlar değiller. belkide ondan. sigaramızı içkimizi bile içeriz. anlayışlı oldukları için belkide sık sık görüşürüm hepsiyle de annesiylede

ilk zamanlarda her hafta giderdik ama ben dayanamadım. eşimle konuştum ve bunu iki haftada bire düşürdük. zamanla bu ayda 1 düştü. aslında kayınvalidem iyi biri ama aramızda mesafeler oldu. böyle de iyi oldu aslında. benim en büyük sorunum görümcem. sürekli annesinde olunca sorunlar arttı. şimdi maddi sorunlardan kayınvalidemlere taşındılar. aynı evde yaşıyorlar. artık eşim bile istemiyor gitmeyi. ablası yüzünden.

yilda 5 defa falan...
onlar trde
ama biz orda oldugumuzdada kendi evimizde kaliriz
1 gece kaldim kayinvaldemde
iki yilda 15 defa gorusmusuzdur iste
cok SIKI iliskilerimiz yok ama severiz birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…