E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Benim kayınvalidem alt katımda oturuyor sağolsun ana kız gibiyiz hiç şikayetçi değilim istediğim gibi oturur kalkarım yatarım çok rahatım.
evet biliyorum o yumuşak komutları.....................................
ya bazen diyorum keşke kayınvalidem kayınpederim çok kötü olsalardı diye. çünkü o zaman "kötüler" dersin herkes anlar.
ama böyle olunca "bak ne kadar anlayışlı sorun sende" diyolar.
ama işte kardeşim dünyanın en iyi insanı da olsalar olmuyo, bişey diyince batıyo işte, hoşlanmıyo insan sürekli "bişeyleri şöyle yapsan" denmesinden. yumuşak da olsa.
boşanmayı düşündün mü hiç benim bazen aklıma geiyo vallaha. çünkü şimdiden çok bunaldım.
benim kayınvaldemde bundan yakınır bazen.
ne güzel böyle anne kız gibi olanlar varmış.
ben kendi annemle bile anne kız gibi değilim. benim yapım bu.
ama bu bile sorun oldu. niye böyle soğuğum diye beni kendi anneme şikayet etmiş. senağlama
Forumu uzun zamandır takip ediyorum. bu sefer de ben bir derdimi yazıcam, inşallah yol gösterirsiniz bana da.
Biz evleneli 2 yıl oldu. ama evlendiğimizin 2. haftasından itibaren ( o zaman bile gelip kalmışlardı) her ay mutlaka görüşüyoruz eşimin ailesiyle. ya onlar bize geliyo, onlar gelmezse biz gidiyoruz ayda bir.
Gelince kesin en az 1 hafta kalıyolar. bu bazen 15 güne de çıkabiliyo.
Benim kendi aileme gelince. Annem bir kaç kez kaldı ama sadece 1 gece. Babam daha hiç kalmadı,zaten evime 3-4 kere anca geldi.
Bu yüzden eşimle sorun yaşıyoruz. "zaten her ay görüşüyoruz bari gidince günlerce kalmayalım" dedim yine küstük.
ben çalışan bi insanım. bi yere gidince de biri gelince de rahat edemiyorum. planlarım aksıyo. sevmiyoum düzenimin değişmesini. bilirisiniz buzdolabı bile sorun oluyo biyere giderken, içindekileri boşalt vs..Bir de başkasının evinde tuvalete girmek bile sinir ediyo beni. rahatça sigara içemiyorum. kendi anneme bile gidip kalmıyorum.
Onlar gelince de farklı sorunlar işte, o konuya girmiyim şimdi.
of bilmiyorum kızlar. çok sıkıldım artık. ben mi abartıyorum.kafamçokkarıştı
etrafımdaki herkese soruyorum bizim kadr sık görüşen yok. senağlama
merak ettim sizler ne sıklıkta görüşürsünüz?
hergün görürüm kayınvalidelim hatta 2 saate bir çünkü kızma bakıyo altlı üslüde oturuyoruz allah razı olsun bana hiç kaynanalık yapmadı bişey olsa oğlunu değil beni savunur hakkını yememek lazım kızımada bakıyo daha ne isterimki bende saygımda asla kusur etmem memnundur sanırım benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?