E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Forumu uzun zamandır takip ediyorum. bu sefer de ben bir derdimi yazıcam, inşallah yol gösterirsiniz bana da.
Biz evleneli 2 yıl oldu. ama evlendiğimizin 2. haftasından itibaren ( o zaman bile gelip kalmışlardı) her ay mutlaka görüşüyoruz eşimin ailesiyle. ya onlar bize geliyo, onlar gelmezse biz gidiyoruz ayda bir.
Gelince kesin en az 1 hafta kalıyolar. bu bazen 15 güne de çıkabiliyo.
Benim kendi aileme gelince. Annem bir kaç kez kaldı ama sadece 1 gece. Babam daha hiç kalmadı,zaten evime 3-4 kere anca geldi.
Bu yüzden eşimle sorun yaşıyoruz. "zaten her ay görüşüyoruz bari gidince günlerce kalmayalım" dedim yine küstük.
ben çalışan bi insanım. bi yere gidince de biri gelince de rahat edemiyorum. planlarım aksıyo. sevmiyoum düzenimin değişmesini. bilirisiniz buzdolabı bile sorun oluyo biyere giderken, içindekileri boşalt vs..Bir de başkasının evinde tuvalete girmek bile sinir ediyo beni. rahatça sigara içemiyorum. kendi anneme bile gidip kalmıyorum.
Onlar gelince de farklı sorunlar işte, o konuya girmiyim şimdi.
of bilmiyorum kızlar. çok sıkıldım artık. ben mi abartıyorum.kafamçokkarıştı
etrafımdaki herkese soruyorum bizim kadr sık görüşen yok. senağlama
merak ettim sizler ne sıklıkta görüşürsünüz?
Biz evleneli 2 yıl oldu. ama evlendiğimizin 2. haftasından itibaren ( o zaman bile gelip kalmışlardı) her ay mutlaka görüşüyoruz eşimin ailesiyle. ya onlar bize geliyo, onlar gelmezse biz gidiyoruz ayda bir.
Gelince kesin en az 1 hafta kalıyolar. bu bazen 15 güne de çıkabiliyo.
Benim kendi aileme gelince. Annem bir kaç kez kaldı ama sadece 1 gece. Babam daha hiç kalmadı,zaten evime 3-4 kere anca geldi.
Bu yüzden eşimle sorun yaşıyoruz. "zaten her ay görüşüyoruz bari gidince günlerce kalmayalım" dedim yine küstük.
ben çalışan bi insanım. bi yere gidince de biri gelince de rahat edemiyorum. planlarım aksıyo. sevmiyoum düzenimin değişmesini. bilirisiniz buzdolabı bile sorun oluyo biyere giderken, içindekileri boşalt vs..Bir de başkasının evinde tuvalete girmek bile sinir ediyo beni. rahatça sigara içemiyorum. kendi anneme bile gidip kalmıyorum.
Onlar gelince de farklı sorunlar işte, o konuya girmiyim şimdi.
of bilmiyorum kızlar. çok sıkıldım artık. ben mi abartıyorum.kafamçokkarıştı
etrafımdaki herkese soruyorum bizim kadr sık görüşen yok. senağlama
merak ettim sizler ne sıklıkta görüşürsünüz?