Eşinizi Etkilemek Için Sex Den önce Neler Yaparsiniz?

kıslar benim kadar cilveli;işveli kadın az bence aklında olmayan adamın bile aklına getiririm:icecream::icecream:taktik sudur:önce kacamak bakıslar;daha sonra dokunmalar;fısıldasmalar;en son......:kaydirigubbakcemileutangac:

kereviz canım ben keşfettim şifakı bitkiler kitabında okumuştum

kereviz salatsı yap ye bikaç günde bi dua etcen bana kaydirigubbakcemile3

Kereviz hee CADIARZU
Bunu deniycem, ama kerevizide eşim hiç sevmez hatta pişirdiğimde evde olan kokusunu bile sevmez. ( düşünüyorumda ben kerevizi yemişim o kaçıyo ben kovalıyom mesela sırnaşık şey )

bi filimde görmüstüm. kadin otururken mutfaktan bal getiriyo kocasinin gömlegini yirtar gibi aciyo üstüne bal sikiyo ve yalamaya basliyo fisfisfis bana cok igrenc gelmisti ama deneyen vardir muhakkak .ama bi türk erkegi du yaaa ne yapiyosun hoppp mafettin beni bal oldum hep diyip sizi üzerinden atabilir:teytey:

Kereviz hee CADIARZU
Bunu deniycem, ama kerevizide eşim hiç sevmez hatta pişirdiğimde evde olan kokusunu bile sevmez. ( düşünüyorumda ben kerevizi yemişim o kaçıyo ben kovalıyom mesela sırnaşık şey )

canım konuyla alakasız ama kerevizle ilgili bir tarif veriyim sana cokacimcoook bende hiç sevmem pişmiş kerevizi.. kerevizi rendele çiğ olarak.. sonra içine yoğurt, mayonez, kıyılmış ceviz, isteğe göre sarımsak rendele.. süper oluyor walla belki eşin böyle olunca yer.. hem daha etkili olur çiğ olduğu için sengözlerimebaksanab

Hiç duymamıştım çiğ kereviz tarifini, bunuda deniycem teşekkür ederim, a.s.

ya kızlar ne güzel kocalarınız ne kadar düşkünmüş size.ben kendi adıma cok üzüldüm:1no2: benimki beni hiç seksi bulmuo.o kadar seksi iç çamaşırlarım gecelıklerım var hiç biri fayda etmıo.ne yapsam olmuo.hafta da ya 3 kez ya 2 kez istio.o da ben üzülmim die.senağlama takıntı yapıorum da bıraz.hemde daha 2 yıllık evlıyız.bu kadar cabuk mu bıktı benden anlamadım.şirin gelıomuşum ona öle dedisenağlama

Eşim beni aldatmadan önce çocuk uyuduktan sonra akşam yorgun gelen eşimi yatırır soyar ve önce rahatlaması için masaj yapardım ona.Ama şimdi 5-6 aydır kardeş gibiyiz o ayrı mesele.

Haftada 2-3 kez diye buna mı üzülüyorsun???:1shok:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Abartıyorsun bence..Gayet normal..Günde 3-4 kez mi olucaktı yani??kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Haftada 2-3 kez diye buna mı üzülüyorsun???:1shok:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Abartıyorsun bence..Gayet normal..Günde 3-4 kez mi olucaktı yani??kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya ama tatlım onu da genellıkle ben istıorum die oluo...:1no2: en azında içinden gelerek yapsa nese ama öle diil iştemirmirmirmir

ya ama tatlım onu da genellıkle ben istıorum die oluo...:1no2: en azında içinden gelerek yapsa nese ama öle diil iştemirmirmirmir

Uzunca süre sen hiç istemeden ona ilgisiz davransan, varmış yokmuş senin için hiç önemi yokmuş gibi.. İlk adımı o kendisi isteyene kadar atmasan. Başka çözümler denemişsindir mutlaka fakat bir de bunu dene kararlı biçimde. Ama küs veya kırgın olarak değil. Sen uzaklaşırsan o sana gelir bence. Erkekler böyle neticede taparsan teper, tepersen tapar. benneyaptımki

Umarım ilişkin en kısa sürede güzelleşir istediğin gibi olur. a.s

gider yanına öperim, bu genelde işe yarar, yaramazsa eğer ısrar etmem

tesekkür ederim tatlım senağlama

Daha çok yeni evliyiz şu ana kadar hep eşim istedi ama ben isteyecek olsaydım direk gidip söylemezdim cilve yapardım biraz ama ne yapacağımı burda yazarsam ayıp olabilir biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…