- 22 Mart 2016
- 274
- 198
- Konu Sahibi iremerve1990
Bence bırak gitsin 2 gün hiçbir şey anlamayacak ki zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna biraz daha gayret etcem bakalım alıştırmaya.Alışmadığı için durmuyor bence,nasıl alıştırırsan öyle gider. Bebek var diye ben bu sene tatile gidemem demenizi anlamıyorum. Hiçbirimizin çocuğu akıllı uslu durmuyor.. Yöntemleri kendiniz bulacaksınız,ama dışarı çıkmıyorsunz...
Bebek bu ağlar,ağlıyor diye eve tıkılmanın anlamı yok evdede ağlıyor çünkü.Buna biraz daha gayret etcem bakalım alıştırmaya.
Mrb kk nın güzel bayanları.size bi sorum var.eşim dün kurban bayramından sonra arkadaşlarıyla 2 gün filan tatile gitmek istediğini söyledi.ben hayır gidemezsin gitceksek beraber gideriz dedim.biz evlendik evleneli 6 sene oldu hiç tatile gitmedik.yani öyle denize gitmedik.termal otel apart tarzı yerlere gittik 2 günlüğüne filan.evin içinde havuz filan olan yerlere.yine kurban bayramından önce öyle biyere gideriz beraber dedi.sonra ben anneme gitcem şehir dışına.bende 2 günlüğüne gidiyim istediğin zaman ara.konum atıyım görüntülü ara ister saat başı ara diyo.istersen erkekler plajı buluyum oraya gidiyim diyo(varmı öyle bişey bilmiyorum) beraberde seneye gideriz diyo.şimdi 3 aylık bebeğim var.birazda huysuz bi bebek.seneye birazdaha büyümüş olur beraber gideriz diyo.sizce napıyım.eşimin işleri çok yoğun ve stresli.biraz stres atıyım diyo.ben izin vermezsem gitmez.aslında gitmesini istemiyorum.bi yandanda onunda ihtiyacı var diyorum.kararsızım yani.güven konusunda bi sıkıntımız yok.öyle birisi değil.bana çok düşkün.çok seviyo eminim.sizce napıyım fikir verin kızlar.
Gitceğimiz termal otel bizim buraya çok yakın yarım saat filan.3 aylık anne sütü emen bebeği sana bırakıp bende ark.gitcem desem komik olur biraz:)Biraz çifte standart var gibi. Seninle 2 günlüğüne termal Otel tatili kendine sahil tatili. Bir de 6 yıllık evlisiniz. Yani bu sene yaz dağa bitmedi. Bebeğinin huysuzlugu geçerse 1 haftaligina kurbandan hemen sonra tatile gidin derim.
Yoksa bebekle zaten ha termal ha deniz kenarındaki bir tatil köyü seni her türlü zorlayacaksa seneye adam gibi 1 er haftalik tatiller planlayin. 2 günlük tatil bebekle gittiğine değmez. O kadar yol gideceksin vs zor.
6 yıldır hiç ailesini tatile götürmeyen adam böyle bir fikir ile gelmeye utanmamış mi? 6 yıl tatile gitmedim demeseydin izin ver tabii ki derdim. Ama şimdi bilemiyorum. Sen de ona 2 gün bebeği bırakıp arkadaşlarınla gideyim desen güzel olur.
Eşim aslında tamda öyle evden işe işten eve birisi.hafta sonları bile işi dışında çifliğimiz var gider orda çalışır.eşime güveniyorum.bana göre yapan adam heryerde yapar.ama işte ben kendimde gitmek isteyip çocuktan dolayı gidemediğim için onuda yollamak istemşyorum.yoksa güvenmemekten değil.
Gitceğimiz termal otel bizim buraya çok yakın yarım saat filan.3 aylık anne sütü emen bebeği sana bırakıp bende ark.gitcem desem komik olur biraz:)
Bu yaz eşlerinden ayrı tatile giden iki adam gördüm (ikisini de biliyorum sima olarak) ve sonuçta aldatma mevzusu yaşandı.
Yanlarında 2 tane başka kadınla görüldüler.
Yani yapan zaten tatilde değil başka şekilde de yapar her türlü ama ne bileyim ben hiç güvenmiyorum erkeklere.
Eşlerine öyle iyi davranıyor ki bunlar öyle hesap verip mum gibi oluyorlar ki kadınlar aldatıldıklarını anlamıyor.
Seçim sizin. İnşallah niyeti kötü değildir.
Aslında çok istedik canım hersene tatil hayalleri kurarız ama borcumuz çoktu.geçen sene araba aldık.evlenince ev aldık.daha yeni yeni toparlanıyoruz.beraber tatil çok daha masraflı olur bizim için.en basiti benle gitse kendi arabamızla gitcez.iyi bi otelde kalcaz.arkadaşlarıyla gidince masraflar ortak oluyo.kötü bi otelde kalsa olur vs.yani birazda maddiyattan canım.O zaman gönder.
Ama yani bebek olmasa seni bağlayan bu deniz fikri cikacakmiydi çık merak ettim. 6 yıl hiç denize gitmediyseniz tam da bebeğin olduğu yıl arkadaşları ile denize gitmesi çok enteresan. Denize gitmek istediğine göre kapalı değilsin diye düşünüyorum. Gerçi kapalıyken bile uygun mayolar var. Ama işte adam seni niye hiç denize götürmedi senin mi hiç aklına gelmedi istemedin.
Ben mesela deniz tatilini pek sevmem. Sıcak ve güneş beni bunaltir. Hani sen de benim gibiysen zaten sevmediğin için gitmediyseniz ama şimdi de o gidiyor diye senin de canın istediyse gönder gitsin. Seneye hep beraber güzel ve bebeğe uygun bir otel de yaparsınız tatilinizi
Yanlış ! Tatil demek illa 5 yıldızlı bir otele gidip havuza denize girmek demek değil. Günü birliğine turlara katılabilirsiniz. Fiyatları da gayet uygun oluyor. Ya da çadır kampı olabilir.Aslında çok istedik canım hersene tatil hayalleri kurarız ama borcumuz çoktu.geçen sene araba aldık.evlenince ev aldık.daha yeni yeni toparlanıyoruz.beraber tatil çok daha masraflı olur bizim için.en basiti benle gitse kendi arabamızla gitcez.iyi bi otelde kalcaz.arkadaşlarıyla gidince masraflar ortak oluyo.kötü bi otelde kalsa olur vs.yani birazda maddiyattan canım.
gitsin kafa dağıtsın birazMrb kk nın güzel bayanları.size bi sorum var.eşim dün kurban bayramından sonra arkadaşlarıyla 2 gün filan tatile gitmek istediğini söyledi.ben hayır gidemezsin gitceksek beraber gideriz dedim.biz evlendik evleneli 6 sene oldu hiç tatile gitmedik.yani öyle denize gitmedik.termal otel apart tarzı yerlere gittik 2 günlüğüne filan.evin içinde havuz filan olan yerlere.yine kurban bayramından önce öyle biyere gideriz beraber dedi.sonra ben anneme gitcem şehir dışına.bende 2 günlüğüne gidiyim istediğin zaman ara.konum atıyım görüntülü ara ister saat başı ara diyo.istersen erkekler plajı buluyum oraya gidiyim diyo(varmı öyle bişey bilmiyorum) beraberde seneye gideriz diyo.şimdi 3 aylık bebeğim var.birazda huysuz bi bebek.seneye birazdaha büyümüş olur beraber gideriz diyo.sizce napıyım.eşimin işleri çok yoğun ve stresli.biraz stres atıyım diyo.ben izin vermezsem gitmez.aslında gitmesini istemiyorum.bi yandanda onunda ihtiyacı var diyorum.kararsızım yani.güven konusunda bi sıkıntımız yok.öyle birisi değil.bana çok düşkün.çok seviyo eminim.sizce napıyım fikir verin kızlar.
Eşinizin arkadaşlarıyla tatile neden girmesini istemediğinizi kendinize bir sorun bence.Mrb kk nın güzel bayanları.size bi sorum var.eşim dün kurban bayramından sonra arkadaşlarıyla 2 gün filan tatile gitmek istediğini söyledi.ben hayır gidemezsin gitceksek beraber gideriz dedim.biz evlendik evleneli 6 sene oldu hiç tatile gitmedik.yani öyle denize gitmedik.termal otel apart tarzı yerlere gittik 2 günlüğüne filan.evin içinde havuz filan olan yerlere.yine kurban bayramından önce öyle biyere gideriz beraber dedi.sonra ben anneme gitcem şehir dışına.bende 2 günlüğüne gidiyim istediğin zaman ara.konum atıyım görüntülü ara ister saat başı ara diyo.istersen erkekler plajı buluyum oraya gidiyim diyo(varmı öyle bişey bilmiyorum) beraberde seneye gideriz diyo.şimdi 3 aylık bebeğim var.birazda huysuz bi bebek.seneye birazdaha büyümüş olur beraber gideriz diyo.sizce napıyım.eşimin işleri çok yoğun ve stresli.biraz stres atıyım diyo.ben izin vermezsem gitmez.aslında gitmesini istemiyorum.bi yandanda onunda ihtiyacı var diyorum.kararsızım yani.güven konusunda bi sıkıntımız yok.öyle birisi değil.bana çok düşkün.çok seviyo eminim.sizce napıyım fikir verin kızlar.