Mrb kk nın güzel bayanları.size bi sorum var.eşim dün kurban bayramından sonra arkadaşlarıyla 2 gün filan tatile gitmek istediğini söyledi.ben hayır gidemezsin gitceksek beraber gideriz dedim.biz evlendik evleneli 6 sene oldu hiç tatile gitmedik.yani öyle denize gitmedik.termal otel apart tarzı yerlere gittik 2 günlüğüne filan.evin içinde havuz filan olan yerlere.yine kurban bayramından önce öyle biyere gideriz beraber dedi.sonra ben anneme gitcem şehir dışına.bende 2 günlüğüne gidiyim istediğin zaman ara.konum atıyım görüntülü ara ister saat başı ara diyo.istersen erkekler plajı buluyum oraya gidiyim diyo(varmı öyle bişey bilmiyorum) beraberde seneye gideriz diyo.şimdi 3 aylık bebeğim var.birazda huysuz bi bebek.seneye birazdaha büyümüş olur beraber gideriz diyo.sizce napıyım.eşimin işleri çok yoğun ve stresli.biraz stres atıyım diyo.ben izin vermezsem gitmez.aslında gitmesini istemiyorum.bi yandanda onunda ihtiyacı var diyorum.kararsızım yani.güven konusunda bi sıkıntımız yok.öyle birisi değil.bana çok düşkün.çok seviyo eminim.sizce napıyım fikir verin kızlar.