• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize veya sevgilinize benzettiginiz ünlü var mı?

arkadaşım konuna katılım yapıyoruz sen dalga geçiyorsun.sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
demek bizimkiler inandırıcı gelmedi diyosun yaa...
:dilcikar::dilcikar:

ben anlamadı bu mesajıbilmiyorumkismile sorry

benimki de özgür çevik e benziyor
adını yabancı damat koydu bizimkiler...

ıssız adamın baş rolündeki adama benzetiyorum o yüzden filmi her gördüğümde ağlayasım geliyor :( uzak şehirlerdeyiz de:43::43:

Sayılır mı bilmiyorum ama eski sevgilimi nedense Disney Chanel daki Balık Oltası çizgifilmindeki karaktere eski seviglimin küçüklüğünü çok benzetiyorum :KK16::KK23:

(ortadaki)

Galiba özlediğimden :KK17:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çağatay Ulusoya benzetiyorum birazcık yüz olarak değilde fizik olarak :)

Kıvaç Tatlıtuğ'u yakışıklı bulurum. Ancak aşık olunası değildir benim için. Ben Kara'cıyım derdim. Şöyle Kenan İmirzalioğlu, Murat Yıldırım, Burak Özcivit. Ama şuson 3 yıldır bana gelenler de benim etkilendiğim de Kıvanç Tatlıtuğ esintili :\¨Kim görse aa Kıvanç diyip duruyor hepsine. Bir de Namütenahi diye bir grubun solisti 2 sinin karışımı oluyorlar. Şuanki ilgilendiğim de öyle :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Gökhan Türkmen'e benzetenler oldu:52:Kendisi çok kızdığı için ben burdan bile "yok canım anımsatıyor azıcık:31:" diyeceğim:52:.

ben eşimi sarp akkaya ya benzetiyorum özellikle kel halinde.:52:
eşim keldir ama candır...

Sami Yusuf'a benziyo,kişiliği,giyim tarzı herşeyiyle. Saçlarına uyuz oluyorum :123:

$sami-yusuf-315.webp$sami-yusuf-315.webp

Son düzenleme:
Back
X