• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize veya sevgilinize benzettiginiz ünlü var mı?

Eklentiler

• $imagesCANK5C72.webp
    $imagesCANK5C72.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 36
vereliniortak Dimi kuzum :lepi:sanki Türk erkeklerinin çoğu çirkinmiş gibi yazmış bazı arkideşler lülülülülülü

evet ya okadarda degil yanidelikafadulden yakısıklı erkeklerimizde cok varsempatiksalakcinni
ustelik bazı arkadaslarda turk unlulere benzetmis sevgililerini yani delikafadulden

demekki bizimkiler inandırıcı gelmedi:roflol:

evet ya okadarda degil yanidelikafadulden yakısıklı erkeklerimizde cok varsempatiksalakcinni
ustelik bazı arkadaslarda turk unlulere benzetmis sevgililerini yani delikafadulden

Evet yaw yakışlıklı aklı başında erkeklerizde var :lepi:

Cano dediğin gibi bizim söylediklerimiz arkadaşlara inandırıcı gelmedi galiba :delphin: Hıhhhhhhhh :dilcikar:

benim kocamda biraz uzun olsa biraz saçı olsa birazda zayıf olsa burnuda uzun olsa aynı kenan imirzalıoglu canııım:roflol:

maşallah forumun kadınlarıda bütü yakışıklı erkekleri kapmış nedense biz sokakta bile göremiyoruz böylelerini -tatlicadiarzu-

cicim niye bu kadar atar yaptın ki sana gözükmüyodur böyleleri n'apalım yani..
neden zorla kabullendirmeye çalısıyosun ki bize, türk erkekleri cirkin diye
anlamadım.. neyse polemik olmasın pls

benim önceki sevgilim bu cocuga çok benziyordu ya aynısı neredeyse
taşındılar öyle ayrılmıştık yoksa bırakmazdım ki :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla ben hatırla sevgilideki haruna çok benzetiyordum ki annem falanda evet benziyo derdi böyle harunun sahneleri çıktımı ayy benimki çıktı derdim böle bi garipğ olurdum bi hop ederdi yüreciğim. Allahtan rolüde iyiydi böle tam bir aşık yıllarca bekliyo usanmadan filan :eek:

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadaşım konuna katılım yapıyoruz sen dalga geçiyorsun.sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
demek bizimkiler inandırıcı gelmedi diyosun yaa...
:dilcikar::dilcikar:

:)) Ben Aşkım'ı Engin Altan Düzyatan'a benzetirim Kapalı çarşının Fırat'ı kaşları, dudakları, yüz yapısı benzemeyen tek yer gözleri aşkımın gözleri biraz iridir :)

:)) Ben Aşkım'ı Engin Altan Düzyatan'a benzetirim Kapalı çarşının Fırat'ı kaşları, dudakları, yüz yapısı benzemeyen tek yer gözleri aşkımın gözleri biraz iridir :)

Ayyyyyyy ben çok beğenirim Engin Altan'ı :lepi:

Back
X