• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize veya sevgilinize benzettiginiz ünlü var mı?

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
ya merak ederim acaba bu bende mi sadece diye kaydirigubbakcemile3 erkek arkadasıma benzettigim bir unlu var onun filmlerini izledikce icim bi tuhaf oluyor onu gordukce sanki erkek arkadasımı goruyorum gibi ve hic tanımadıgım bir unlunun dahi birden fanı oldum diyebilirim belki sacma gelebilir bilmiyorumkismile sizinde esinizi veya sevgilinize benzettiginiz unlu varmı gorunce aynı askım deyip heyecanlandıgınız:) varsada resimde alabiliris bakarıs kimin artist sevgilileri var opuyorumnanaktan

benim sevgilim leonardo di caprioya çok benziyor.aynı öyle kumral gözleri mavi ve yüz hatları aynı öyle bebeksi.çok benziyorlar.zaten ilk tanıştığımızda hemen söylemiştim ona benziyorsun diye.

evet che guevara ya benzetiyorum :)

bi de demi moore un şu genç kocasına adı neydi unuttum :)

tabi onlar benim adamdan daha yakışıklılar ama benziyolar epey

hım leonarda hayranları kesin gorunce ayyy ne kadar bensio diodur sinir olurum ben kaydirigubbakcemile3

benim aşkım bi taneee..kimselere benzemez opuyorumnanaktan

hakkaten de benzediği biri ya da ünlü yok :uhm:

evet che guevara ya benzetiyorum :)

bi de demi moore un şu genç kocasına adı neydi unuttum :)

tabi onlar benim adamdan daha yakışıklılar ama benziyolar epey

Ashton Kutcher diyosun yani..

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimkisi Keremceme benziyo ama kendisi bu benzetmeye sinir oluyo sempatiksalakcinni

olmaz olur mu hugh jackman cok benzetirim vucudu suratı cok benziyor ...bir de will smith ama ona hareketlerini o tavrını benzetirim

ahanda hugh

hugh_jackman.jpg

hugh_jackman.jpg

Son düzenleme:
kısım kaptırmayın sevgilileri leonarda,Ashton,hugh kaydirigubbakcemile3

heh işte tıpkısının aynısı benim adamın

che guevara

keşke aklı da biraz benzeseydi dermişim :D

kızlar benım nişanlımı herkez yusuf güneye benzetiyorr tabii bendee:D

kutsiye benzetiyo herkes eşimi
keşke jhonny depp e benzeseydi :))

kutside Julian McMahon'e bensiyor yani otomatik olarak esin bu adamada bensioopuyorumnanaktan

Back
X