Eşinize-Sevgilinize sevginizi nasıl belli edersiniz??

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
52
arkadaşlar sevgi söylendikçe,gösterildikçe büyür diyenlerdenim.bazıları kesinlikle eşime canım,aşkım,seni seviyorum vs.vs. demem diyememki diyorlar,bazılarıda ki ben bu grubun içindeyim her zaman (tabi o bana küs olmadığı zamanlar) söylerim...''sevginin 5 dili'' diye bir kitap okudum...herkesin sevgisini gösterme tarzı tabiki farklı kitapta da bunu anlatıyor..siz sevginizi nasıl gösterirsiniz...hadi buyrun.....:enbuyukkk:

gözünün içine bakarım hemen hemen ne isterse yaparım.ona öyle hassas davranırımki bebek gibi,hep söylerim ona aşkım seni çok seviyorum derim(şimdi askere kocişkom )

cilve cilve cilve ona aşık oldugumu ve sevgimi sölerim açıkça zaten sölememede gerek yok o bilio onu ne kadar çok sevdigimi

:nazar:
gözünün içine bakarım hemen hemen ne isterse yaparım.ona öyle hassas davranırımki bebek gibi,hep söylerim ona aşkım seni çok seviyorum derim(şimdi askere kocişkom )

ALLAH KAVUŞTURSUN bende 14aylık evliyken eşim askere gitti şimdi13sene oluyo evleneli umarım mutlu olursun ben mutluyum :teselli:

eşimi seviyosam zaten ister istemez bu benim hareketlerime yansır onu biraz kıskanırım :eek:klava:

Çamaşırını yıkarım, ütüsünü yaparım, karnını doyururum. İnsan sevmediği biri için bunları yaparmı.
Şaka bir yana onun mutlu olduğu herşeyi yaparım.

canımsın yaa,allah kavuştursun seni de sevdiğine..ama ağlama sayılı gün çabuk geçer..seninki zayıflık değil bitanecim her seven kişinin göstereceği duygusal bir tepkidir.burad sen iyi ol ki eşinde orada iyi olsun..hayırlı teskereler..

her an yanında olarak... bir ömür onunla geceçekse zaten sevdiğim içindir...

benim eşim sevilmeyi çok sever. Dizlerime uzanıp saçlarının okşanmasından, güzel sözler duymaktan, öpülmekten, kucaklanmaktan. Okadar zevk alirki. Bende ona gerekn iligili gösteriyorum tabii, mest oluyor resmen.:asigim:

Ben canım kocacııma hiç ismiyle hitap etmem.
Canım, aşkım, kuzum, hayatım falan derim.
Onu ne kadar çok sevdiğimi hep söylerim.
Özellikle özel günlerde ona sürprizler yaparım.
Her fırsatta sarılır, öperim.
Kalbini kırmamaya çalışırım.
Çok seviyorum canım kocacııımııı.:asigim:

Bana kedi der. Çünkü bir dakka tepesinden inmem. Uzak oturuyorsak bile yanaşa yanaşa dibine kadar girerim. Koltukta bir dünya yer olsada köşeye sıkışırız beraber. Sarılırım öperim çocukluk yaparım. Sırnaşırım. Bu yüzden bana kedi der. Bazen yeter artık der ama onunda hoşuna gittiğine eminim. Onu çooookk seviyorumm.

canım nişanlımı cok sevıyorum ve herdefasında belli ederim
okadar anaç sevıyorumkı bıde onu bebeğim gibi delımıyım neyım:roflol:
bı sımartım bı sımarttım kızlar sormayın:eek:klava:
sankı o yerse ben yemıs oluyorum o doyarsa bende doyuyorum değişik bı sevgı bızımkısı oda bana öyledır ama bazen cok sevgı zarar da oluyor kavgalarımız cok oluyor cunku ben onu annesıyle bıle paylaşamıyorum bırbırlerıne cok duskun oldukları ıcın ıstıyorumkı ben tek benı sevsın hata bılıyorum ama napcamıda bılmıyorum belki evlendıkten sonra değişir su bencıllığim ne dersenız baska her turlu anlasıyoruz benm kıskanclığım harıc dünyam o benım:asigim:

Sarılırım öperim..
Herşeyiyle ilgilenirim..
Eksiklerini tespit ederim evden çıkarken son kontrolünü yaparım,yakasını düzeltirim,ayakkabılarına bakarım..
Dolabını sürekli düzgün tutarım..
Geceleri sürekli kol altındayımdır..
Dile getiririm bir de..:nazar:

canım nişanlımı cok sevıyorum ve herdefasında belli ederim
okadar anaç sevıyorumkı bıde onu bebeğim gibi delımıyım neyım:roflol:
bı sımartım bı sımarttım kızlar sormayın:eek:klava:
sankı o yerse ben yemıs oluyorum o doyarsa bende doyuyorum değişik bı sevgı bızımkısı oda bana öyledır ama bazen cok sevgı zarar da oluyor kavgalarımız cok oluyor cunku ben onu annesıyle bıle paylaşamıyorum bırbırlerıne cok duskun oldukları ıcın ıstıyorumkı ben tek benı sevsın hata bılıyorum ama napcamıda bılmıyorum belki evlendıkten sonra değişir su bencıllığim ne dersenız baska her turlu anlasıyoruz benm kıskanclığım harıc dünyam o benım:asigim:

seni anlıyorumm ben de nişanlıma böyleyim aşırı bir sahiplenme var:))
ona sürekli güzel sözler söyleyerek onu el üstünde tutarak sabrederek gösteririmmm sevgimisırnaşık şey

sırnaşırım sürekli. bazen abartırım, gece yere düşecek duruma gelir. sırnaşık şey

ayy kuzuma sarılırım,öperim,her zaman ilgilenirim,onu merakta bırakmam,süprisler yaparım..sevdiimi her zaman söylerim..komiklikler yaparım gülsün diee..
e tabi bide karşılık bekleirm,bnmle ilgilnesin die 'ellerim çok üşüdüü aşkuumm' dediiğimi biliorum yha..çok defa dedim hatta :KK70:

Herşekilde....Onu düşündüğümü belli ederek,işyerini arayıp seni seviyıorum diyerek,yatağa atarak,ellerini öperek,onu çocuk gibi severek,kıyafetlerinin uyumuna bakarak,gıdasına sağlığına dikkat ederek,sevdiği yemekleri yaparak vss..

X