• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ne kadar süre sonra alıştınız ??

Mrvee1510

Yeni gelin
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
167
43
13
Kızlar Eylül de düğünüm var. Ama nişanlıma nasıl alışıcam onun yanında nasıl lavaboya gitcem rahat rahat uyucm özellikle de ilk 1 2 hafta :işsiz: birbirimizi çok seviyoruz bi 7 ay oldu nişanımız ama aynı evde yaşamak da farklı sonuçta. Nasıl alıscam yaa siz nasıl alıştınız ne kadar sonra yani :KK6:

Evlilik o kadar güzel bir şeyki.. Ben de 7.5 aylık evliyim. Her gece yatarken şükrediyorum rabbime yanımda nefes aldığı için..:KK200: Hiç şüphe etmeyin ilk günden alışıcaksınız.. Tabiki bu konuda eşde önemli. Eşimi o kadar çok seviyorumki iyi ki evlenmişim diyorum her gördüğümde sarılarak uyuduğumuzda.. Bana gözü gibi bakıyor atıyorum ben bir yerimi vuriyim bana kızar dikkat et der öper öper durur canını yakıyorsun diye.. Benim de yakın arkadaşlarım benden önce evlenmişti ve hepsi çok yorucu bekarlığımı özledim gibi yorumlar ben de korkmuştum. Ama inanın hiç öyle değil. Ben çalışıyorum eşim benden 1 saat önce evde oluyor ben o yokuştan inerken heycanlanıyorum işteyken özlüyorum evlilik kısıtlama falan değil doğru insanla çok güzel bir şey inanın:KK200: Benim kalbimi kırmamak için gözümün içine bakar kırılmım üzülmim diye elinden gelen her şeyi yapar Allah hepimizi düzgün insanlarla karşılaştırsın inşallah..
:KK68:

Evlilik o kadar güzel bir şeyki.. Ben de 7.5 aylık evliyim. Her gece yatarken şükrediyorum rabbime yanımda nefes aldığı için..:KK200: Hiç şüphe etmeyin ilk günden alışıcaksınız.. Tabiki bu konuda eşde önemli. Eşimi o kadar çok seviyorumki iyi ki evlenmişim diyorum her gördüğümde sarılarak uyuduğumuzda.. Bana gözü gibi bakıyor atıyorum ben bir yerimi vuriyim bana kızar dikkat et der öper öper durur canını yakıyorsun diye.. Benim de yakın arkadaşlarım benden önce evlenmişti ve hepsi çok yorucu bekarlığımı özledim gibi yorumlar ben de korkmuştum. Ama inanın hiç öyle değil. Ben çalışıyorum eşim benden 1 saat önce evde oluyor ben o yokuştan inerken heycanlanıyorum işteyken özlüyorum evlilik kısıtlama falan değil doğru insanla çok güzel bir şey inanın:KK200: Benim kalbimi kırmamak için gözümün içine bakar kırılmım üzülmim diye elinden gelen her şeyi yapar Allah hepimizi düzgün insanlarla karşılaştırsın inşallah..

Ne güzel ya sizin adınıza çok sevindim :) Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın daim etsin inşallah bizim evliliğimizde böyle olur :)

Masaallah barekaallah ne guzel Allah iki cihanda mesut etsin. Ben de artik hemen yaz gelsin nisan olsun dugun olsun diye dua ediyorum :)

Ben de hiç yadırgamadım, bahsettiğin şeyler hiç aklıma gelmedi, sanki hep onunlaymış gibiydim.
Ama tabiki ilk aylar bazı farklılıklar göreceksin, bunlar beni rahatsız etmemişti, ztn zamanla ve hoşgörü ile aşıyorsun
Ev içinde çok basit farklı alışkanlıklarınızın olduğunu göreceksiniz. Umursamamaya çalışın zamanla kaybolacak.

Masaallah barekaallah ne guzel Allah iki cihanda mesut etsin. Ben de artik hemen yaz gelsin nisan olsun dugun olsun diye dua ediyorum :)

Allah sizide çok mutlu etsin bende öyleydim önemli olan saygı ve gerçek sevgi başka bir oluru yok saygı olmadıktan sonra sevgide olmuyor bunların hepsi karşılıklı Allah evliliklerimizi son nefesimize kadar sürdürsün..:KK37:

Back