bundan yıllar önce üniversite yıllarım ve ankaradayım..akşam saat 8 gibi abimlerin evine doğru ilerliyorum,bu arada akşamın o saati koskoca yolda birtek ben varım..derken bir baktım belki 500 metre ötede bir adam belirdi ama herif tam bir maganda,yürüyüş bi acaip,gömlek düğmeleri göbeğe kadar açık,kıllar fışkırmış,altın zincir filan,eller kollar bi hareketli ki sormayın..adama bakıyorum ve o bana ben ona doğru adım adım yaklaştıkça adamın halini beğenmediğimden olsa gerek nedense yanımdan geçerken bana kesin bişey yapıcak duygusuna kapıldım..gözlerimi hiç ayırmadan adama bakıyorum ve bana bu herif kesssin bişey yapacak,ya elleyecek,ya mıncıklayacak duygusu ile başetmeye çalışıyorum derken adam yaklaştı yaklaştı ve tam yanımdan geçerken ben öyle kaptırmışımki kendimi sinirle ve vargücümle adama bir savurdum yumruğu..gözgöze geldik..adamcağız ''sen manyakmısın beaa''diyebildi sadece ve gözleri şaşkınlık doluydu..yazık meğer bişey yapmayacakmış ama ben nasıl inandırdıysam artık kerndimi daha yapmadan koydum yumruğu zavallıya..sonrada arkasından bakakaldım ben naptım diye..bu hikayeyi ne zaman anlatsam hep derim o adamcağızda kimbilir nerede ve kimlere anlatıyordur ''manyak bi hatun durup dururken yolda bana yumruk atmıştı'' diye..napim ayol kadın olmak zor zanaat...
buna benzer benim de basıma geldi halamın kızı basından gecen bir sapıklık olayını anlatmıstı evlerıne giderken yolda amcanın biri buna dogru yaklasıp mıyy mıyyy birseyler deyip yeri gösteriyormus yazık bu da anlamams ne dedın amca demıiş a.....ın düsmüs al yerden demiş sapık manyakkkk diye bizimki kacmıs devam etmıs yoluna benim bu olay aklımda kalmıs heralde baya da arasından vakit gecti halamlara gidiyorum aynen bana da karsıdan adamın biri geliyor bi yandan da eliyle yeri işaret ediyor benim beynimde şimşekler caktı hemen o olay aklıma geldi nasıl bagırıyorum gitttttt gitttttt diye sesim cokmıyo korkudan aglayacam ama megerseee adamcagız benım capraz taktıgım cantamın ustune arttıgım ceket yere kadar sallanmıs yolları süpürüyormus onu gösteriyormus bana ceketin düsüyor diye ama ne bileyim ben aynı halamgilin evinin yolu olunca o sapık benim de karsıma cıktı sanmıstımmm sonra halamgıle gidene kdar yolda kendi kendime güldüm deli gibi