Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

sıcak bir temmuz ayı...kumsaldayız.şömine önündeki ayı postu gibi serilmiş ikimizde kumsala...uzaktan gelen tekne sesleri çocukların cıvıltısı derken gözkapaklarım ağırlaşıyo ve uykuya dalıyorum.5..bilemedin 10 dakika sonra eşim beni dürtüyo:aşkım kalk!horluyorsun yandakiler bize bakıyo.' o nasıl bi kestirmeyse güneş gözlüğüm kaymış ağızımdan salye akmış...

:KK60::KK60: bu da iyiymiş hee

masallah kızlar kopuyorsunuz ama hıcbısey paylaşmıyorsunuz. sızdende ıncıler beklıyoruz mesela.
sımdı ben baslıyorum yıne sız devamını getırın artık;
evlendıkten sonra kayınvalıdem ve annemlerı yemege cagırdım. Bu arada 24 yasına kadar prenses gıbı buyudum bır cam bardak yıkadımı bıle hatırlamam ama elımın ayarı ıyıdır. Herseyı hazrladım zeytın yaglı mezeler salata yemek pılav tatlı ama herseyı yaptım. Corba olarakda tarhana corbası yapayım dedım.
Ama onu en son yaptımkı sıcak sıcak ıcelım bıdaha ısıtılınca sevmıyorum cunku derken oturduk masaya bende yenı gelın larak suzuluyorum suzuluyorum yaptıklarımla gururlanarak kaselere corbayı servıs edıyorum. Herkesın servısı bıttı yerıme oturdum herkes benı beklıyor masada oturmam ıcın afıyet olsun lutfen baslayın artık dedım. kasıgı corbaya bı daldırdımkı "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK53: :KK53: ne goreyım tarhana tarhana degıl pudıng gıbı olmus. Bır rezıl oldum bır utandım bı kızardım kı sormayın. Kayınbabam cok espırılı bı adamdır. Ben tabıı kızarınca aaaaa cok koyu olmus bu hıc farketmedım hemen bıraz sıcak suyla karıstırayım dedım.
"""yoookkkk kızım gerek yok catalla keser yerız bunu dedı.
Masada annem dahıl herkes bı kahkahaaa patlattıkııııııı sormayın. :KK47: :KK47:

ay ay ayyyyy, altıma edicem gülmekten:KK60::KK60:

ilk doğum...başıma neler geleceğini bilmediğimden hastane yoluna kadar gergin ve endişeliyim.ama doğum vakti gelip de beni doğumhaneye aldıklarından sancıdan uçuyorum....herşey olup bittikten sonra uyanıyorum bi bakıyorum ki eşim yanımda saçımı okşuyor.bebek iyimi diye soruyorum evet diyor sonra da gülümseyerek bombayı patlatıyo:'aşkım küfür lügatının bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum açıkcası..' 'ne,nasıl yani?'diyorum sersemlikle. gülmeye başlıyo:'içeride canın yandıkça ebe,hemşire doktor önüne kim geldiyse...'diyo.
Ay yeter, karnıma ağrılar girdi:KK60::KK60:

flocke yarısa varmısın ? bu nedır arakadaslar sadece ıkımız yazıyoruz nerseyse bızımı yarıstırıyorsunuz yoksa. aaaaa bende gulmek ıstıyorum hadı bırazda sız anlatın. vallahıde bıllahıde resıl olduk flockeeeee :KK45: :KK45:

rezilsekte eşimle reziliz:):KK56:iskender yemeyi çok severiz her gittiğimizde içmediğimiz suyun parasınıda öderiz neyse gene aynı yere iskender yemeye gittik karnımızı iice doyurduk heabı ödedik adisyona suyu yazmamışlar bunu gördük tabi bende herzaman ödüyoruz içmiyoz gel bu sfer alalım elimize içelim dedim demez olsaydım aldık elimize suyu sigara içmeye çıktık oranın gıcık suratsız bi garsonu var sallana sallana gelio gözümüzn içine baka baka noldu falan olduk suların parasını almaya geldim demez mi çevredeki oturanlara falan rezil olmuştuk:) ve hala o ranın önünden geçerken güleriz

doğum yapan bi arkadaşla aynı konuda müzdaribim sezeryanle doğum yaaptım ben ayılmam çok mücadeleyle geçmiş bende bildğim küfürleri saymışım neyse hemen su içirmezlermiş ameliyattan sonra yeni yeni ayılıyorum tabi yanımda eşim annem tanıdıklar neyse tut ben kafayu kaldırıp aşkım dudaklarım kurudu ıslatsana deyip dudaklarına yapışmışım::KK61:

doğum yapan bi arkadaşla aynı konuda müzdaribim sezeryanle doğum yaaptım ben ayılmam çok mücadeleyle geçmiş bende bildğim küfürleri saymışım neyse hemen su içirmezlermiş ameliyattan sonra yeni yeni ayılıyorum tabi yanımda eşim annem tanıdıklar neyse tut ben kafayu kaldırıp aşkım dudaklarım kurudu ıslatsana deyip dudaklarına yapışmışım::KK61:

sweedy,tam 12den vurdun harikasın!

yeni evlenmiştik, colleziona girdik bişeyler almaya bende salına salına kıyafetlere bakıyorum derken önüme biri çıktı kafamı kaldırıp bakmıyorum kim diye, bi taraftanda sinir oldum direk gibi dikiliyo önümden diye ama çokta gururluyum yüzümü kaldırıp bakmıyorum ben dikiliyorum o dikiliyor, sonra sinirle kafamı bi kaldırdım kim ? BEN meğersem 2 dakkadan beri aynanın önünde kendi aksime sinirleniyormuşum, eşimle tezgahtarda beni izliyor koptular gülmekten. o günden beri eşim "cam güzeli" der bana.

Neeeeey:KK53:
İşte bu harikaymış:KK60::KK60:

Kızlar valla hatırladığım kadarıyla öyle çok absürd rezil olacağım şeyler yaşamadım ben ya.Kahretsin, kendimi kınıyorum:KK19:

Son düzenleme:
flört dönemimizde cafeleredebn pek çıkmazdık para gani tabi ozamanlar hiç olmazsa cepte 100 200 lr(ah keşke biriktirseydik neler alınmazdı:KK66:)baba kredi kartları falan neyse hesapları hep aşkım öderdi bu sefer ben ısrar ettim ağalıım tuttu :KK51:cüzdanda para var snıyom ben hiç ödetmeyen herifin ödetesi tuttu indim aşağı hesap ödemeye baktım cüzdanda para yok utana sıkıla yukarı çıktım para almayı unutmuş die bizmkide kızara bozara aşağı indi yarım saat sonra geldi meğer ondada para yokmuş adamla konuşmuşta halletmiş

yeni çıkmaya başlamıştık, tiyotraya gidelim dedi tamam dedim oyun başladı ama benim karın heyecandan gurul gurul, bacaklarımı karnımı ne şekle sokarsam sokayım geçmiyor gurul gurul :KK17: duymuyordur diye kendimi kandırıyordumki arada senin karnın aç galiba kek alalım dedi anladımki duymuş. ayy hala utanırım

evlenmeden önce bir değil bi kaç komik kendimi kötü hissettiğim olmuştur gibime geliyo ama aklıma gelmiyor bi gelse hemen yazacam:)

yeni çıkmaya başlamıştık, tiyotraya gidelim dedi tamam dedim oyun başladı ama benim karın heyecandan gurul gurul, bacaklarımı karnımı ne şekle sokarsam sokayım geçmiyor gurul gurul :KK17: duymuyordur diye kendimi kandırıyordumki arada senin karnın aç galiba kek alalım dedi anladımki duymuş. ayy hala utanırım

ay çok kötü olmuşsundur :KK31:

benim sevgiimin boyu uzun baya dısarı cıkıcaz güzel bir etek giydim altınada yüksek topuklu sandalet giydim izmirin kavurucu sıcagında yürüyoruz ben sevgilimin koluna girdim ama o hızlı yürüyo ayaklarımda öyle bir terlemis ki o beni cekiştirdikce ayaklarım öne dogru kayıyo. güzel bicaddede yürüyoruz yanda kızlar var ben kızların sevgilime baktıgını görünce ona iyice yapıstım agzım kulaklarımda yürüyorum derken ufacık bi tasa bastım ve ayakkabımın kenarları cartt diye bi koptu cadde kalabalık duracak bi yer yok sok oldum erkek arkdsım egildi ayakakabıya baktı hayata döndürülmesi imkansız ne yapıcam ben bi ayagımda 10cm topuk diger ayagım yere basıyo bütün havam fıss diye söndü.. neyseki az ilerde bi alısverıs merkezine girdik o kadar kalabalık ki zıplaya zıplaya rezil birskilde attım kendimi kabinlerin önüne erkek arkdsmda gitmis bez bi ayakkabı getirdi denedim hemen giydim o sık etegin altına bez bi ayakkabıyla gezmeye devam ettik en sevdigim ayakkabılarımda suan çöpte =)=)

benim telefon güvenlik kilidi koymassan gider abuk sabuk kişileri arar yine flört dönemi sinemadan sigara molasına çıktık arkadan daha orta okul çağlarında bir kız bir oğlan konuşuyo bi tanıdık görse bizmkilere söylese şu halimi nasıl rezil olurum die neyse tabi bizimkilerde bilmiyo çıktığımı falan telefon elimde bende aynısını aşkıma söylüyorum tabi benim başıma gelmez diye bi yandan nasıl gülüyorum ama biren telefona kalan kontör mesajı geldi baktım sen git elim rehberdeki babamın arkadaşını ara sanırım bütün konuşmalarımı duydu:18:hem kormuştum hemde gülmüştük şom ağızlı açtın ağzını diye

en basit birşey geldi aklıma.eşimin semtine ilk geldiğimde bilmediğim için onun yaşadığı yeri yabancılık hissetmiştim.bi mağazadan falan çıktığımızda o yukarı ben aşağı dönerdim hep karıştırırdım ne taraftan geldiğimizi. çok karışık gelirdi:KK9:.bu bi kaç kere oldu ve çok utanıyordum:KK17:

Ok baslamısız dokulmeye sıra yıne bende ama sadece benım rezıllgım bu.
Evlendıgımde evıme alısamadım bekarken 5. katta oturyorduk evlenınce evım 2. katta oldu okadar cok alısmısımkı cok merdıven cıkmaya az cıkıyorum zannedıyordum kendımı. Bıgun (apartmanız sensorlu lambası) apartmandan cıkıyorum merdıvenle cıkayım 2 kat ıcın asansoru cagrımayyım dedım. Cıktım anahtarı denıyorum zorluyorum zorluyorum acılmıyor. allah allah ne oldu ya dıyorum . tekrar denıyorum anahtarara bakıyorum dogru anahtar ama nıye acmıyorkı anlamadım. Neyse arabadan posetlerı alan askın tıkır tıkır seslerı duyup merdıvenden cıkıyor aynen su sekılde """"" askım napıyorsun sen mılletın kapısını nıye zorluyorsun""" dedı. :KK53: :KK53: :KK53: hönkkkk kaldım bı baktımkı daha 1. kattayım alt komsumun kapısını zorluyormusum :78: :78:

X