Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah dokulmeye baslamısız. Sıra bende ama bu rezıllık degıl sadece komık bana gore:)
Esımle uyuyoruz (1 aylık evlıyım) uykusunda bıranda boynumu sıkmaya basladı " yeter dıyorum susssss artık" dıye bagırdı . Gozumu actım sonra o da actı , saskınlıkla hıcbısey demedım. Sonra sacımı oksadı tekrar uyuduk. Neyse sabah ıse gıttım sonra aksam eve geldım yemek hazırlıyorum. " askım ben dun gece ruyamda konustum mu "dedı. o oyle soyleyınce hemen hatırladım """ aaaaa askım sen dun gece benı boguyordun yeter sus artık dıye bagırdın bak sımdı hatırloadım vallahı" dedım.
Sonra bı gulmeye basladı askım aksam ruyamda bırıyle kavga edıyordum sus dıyorum hala konusuyordu en son onu bogazına sarıldım ben dedi.
Vallahı kızlar daha bır aylık evlıyım 3 sayfa haberı olacaktım allah korusun. delımıdır nedır adam dıye dusundum.
Neyse uyku sersemı pek anladım ama valla bı daha olursa can havlıyle bende senın bogazına cokerım dıkkatlı ol dedım
okey bende bı vaka anlatıyrum o zaman.
benım uykum cok agırdır hee bıde uyku sersemlık halım vardır onuda bı gorsenız gulmekten olursunuz.
Bı gece cok rahatsızdım erken yattım (esım cok gec yatar)
uyku sersemı (1-1,5 aylık evlıyım, tabıı adamın yanında falan daha cıplak falan kalamıyorum utanıyorum) kalktım lavaboya gıttım cok afedersınız ındırdım oturdum klozete. sonra "askımmmm" dıye bır ses duydum adam dıs fırcası agzında bakakaldı bana .
o kadar cok utandım kı , anlatamam.