Eşinize hediye gelse....

Herkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?

Kız fazla samimi eşiniz de duracağı yeri bilmeliydi gece gece içeriği ne olursa olsun evli bi erkeğin video atması saçma
Hediye topluca alındıysa kıza niye mesaj atıyor
Ben olsam ciddi şekilde bozulurdum

hediyeyi beraber alsalardı tek kişinin ismi yazmazdı. Eşiniz durumu daha da zorlaştırmamak adına böyle bir yalana başvurmuş. Madem öyle o da niye ona teşekkür etmiş sanki sadece o almış gibi ? Bence çok rahatsız edici bir durum. Ne münasebet gecenin bir yarısı video atmak falan. İş Dısında konuşmalarını da sorun ederdim ben olsam. Bir de geç vakitte saçma sapan şeyler konuşuluyorsa abartmıyorsunuz bence fazlasıyla sakinsiniz. Yerinizde olsam kızın doğum gününü takip ederim. Aynı şekilde bir hediye alışverişi olacak mı ya da olmuş mu ?

Evet abartıyorsunuz.

Ama kız sürekli eşinizin odasında olmasaydı...
Gece gece mesajlaşılmasaydı...
Eşiniz hediye konusunda yalan söylemeseydi...

Şu durum için fazla bile sakinsiniz.

Ben hediyeye değil de şuna takıldım, evli bir erkek olarak bekar bir kadınla o saatte neden konuşulur? Çocukların videosunu atacak kadar samimiyet neden ilerletilir? Aynısını siz yapsanız sağlam olay çıkardı, ama kendi yapınca "tamam çöpe atıcam"... Yalan söyleme kısmı daha vahim. "Kıskanacağını bildiğim için"... Belli işte, yanlış birşey, neden yapıyorsun? Yanlış olduğunu biliyor yani.

Eşiniz saf falan değil, yaptığı yanlışın da gayet farkında.

İş arkadası hedıye alabılır bunda bısey yok ama 11 de durdurk yere cocukların vıdeosunu atmak bence baya yakın olduklarını gosterıyor cunku kımse samımı olmadıgı bırıne kendı cocıgunun vıdeosunu atmaz karsı tarafta ne alaka der yanı. Bu esınıze ve kıza baglı sankıcalı olup olmayacagı bence kızı tanıyın tanısın. Zarar gelmıcek bırıyse bıraz daha mesafeyle sıkntı olmaz.

Niye çöpe atıyor anlamadım
Hani TÜM iş arkadaşlarının hediyesi idi? Onlara da ayıp olmaz mı?

Ayrıca eğer hediye çiçeksepetinden ise oradaki notlar kısmına birden fazla kişinin adı yazılabiliyor. Neden sadece bu kadın?

Hadi onu geçtim aniden oldu sipariş verirken. O notu at, içine işyerinden başka not yaz.

Can sıkıcı bir durum.

Hep de bu bahaneyi dile getiriyorlar. Bu dedikleriyle toplu bir hediye olmadığını da itiraf etmiş oluyor zaten.

Ayrıca kendisiyle de çelişiyor. Hem size hediye gelse rahatsız olacağını söylüyor hem de gereksiz kıskançlık yaptığınızı.

Ben eşime kadın arkadaşından hediye gelmesini rahatsız edici bulmazdım, nitekim geldiği de oldu. Ama bunu bu şekilde yalan söyleyerek gizlemeye çalışsa ciddi şüphe duyardım.
Zaten sorun da biraz bu baştan söylese onun gönderdiğini biraz kiskanir en azindan durustlugunden dolayi fazla uzatmazdm ama gizledigi icin suphe olusuyor kafada

Buradaki en büyük mesele hediye değil, ki bence doğum günü gibi özel bir günde iş arkadaşları hediyeleşebilirler. Ama eşiniz iş yerinde koruması gereken profesyonel tavrı koruyamamış. Yaptıklarının yanlış olduğunun farkında ama yapmaya devam ediyor; üstelik size yalan söyleyerek.
Siz onu iyi bir sarsın kendisine gelsin bence. Çok ayıp.

Samimiyetlerini fazla buldum. Aile dostumuz akrabamiz degilse cocuklarimdan o kadina neymis. Esiniz gercekten sucsuz olabilir kotu niyetli dusunmemis olabilir ama bin turlu insan var neler duyuyoruz. Bu zamanda evli erkek de kadin da davranislarina dikkat etmeli. Yuva kolay kurulmuyor, o evlatlar kolay yetismiyor. Hic ariza olarak nitelendirmesin. Gozunuz telefonunun uzerinde olsun. Eger gec saatte ararsa veya mesaj atarsa hizli davranin esim musait degil daha uygun bir zamanda arasaydiniz diye yazin veya cevap verin. Rahatsiz oldugunuzu anlasin

Ben pek bir şey göremedim bunda öğrrtmenler gününde hediye geliyor mesela para veren çocukların isimleri yazılıyor düşüncesiz veliler tarafından .Düşünsenize saçma olmazmı hediyede ahmet mehmet ayşe fatma yazsın.Genelde bu hediye işleri çoluğu çocuğu olmayan boşta olanlara verirlir.Buda öyle olmuş .Al sat işleriyle kadın ilgilendiği içinde eşiniz ona teşekkür etmiş.Ama tepki göstermeniz iyi olmuş ben olsam ben de aynı tepkiyi veriridim .

Abartmıyorsunuz
Rahatsız edici bir durum
Eşinizin niyeti kötü demiyorum ama sanki biraz saf düşünüyor.
Bilemedim bana iki tarafta pis ve iğrenç geldi. Sanki kız akrabası ne curetle kızla 11de yazisiyor????? O kız neden onun odasında story atıyor???

Hiç abartmıyorsunuz.
Hediyeyi o kız almış belli, eşiniz de size yalan söylemiş. Diğer mesajlaşma ve odasında fotoğraf paylaşma işleri de tuz biber olmuş.
Ben eşinizin tam olarak aldatma modunda olduğunu falan düşünmüyorum. Öyle bişey olsa hediyeyi size hiç göstermezdi ya da mesajlaşmalarını silerdi.
Ama siz Gözünüzü açın, o kıza meydan bırakmayın. Kız eşinize yürüyor gibi.

Çok çirkin bir durum bu saydıklarınız resme flört evresi.Eşinizle açıkça konuşup bu tarz yakınlaşmaların hoşunuza gitmediğini,bu durumun boşanmaya gidebileceğini,bu konuda net olduğunuzu söyleyin.Kıskanıyorsun diye sizi manipüle etmesine izin vermeyin.Bağırmadan,kararlı bir şekilde konuşun ki ne kadar ciddi olduğunuzu anlasın.Evli erkeklerle samimi olan kadınlara da Allah iyileşmeyecekleri kötü hastalıklar versinde kendileriyle uğraşmaktan,kötülük yapmaya fırsat bulamasınlar İnşallah

İnsan yanlış olduğunu bildiği şeyleri gizler. Eşinizin bunu gizlemesi yanlış,, birde üstüne yalan söyleyerek sizi salak yerine koymaya çalışması daha da kötü. Eşiniz yoldan çıkmış gibi duruyor, bundan sonra yapacağı tek şey, daha dikkatli olup, görüşmelerini sizden gizlemek olacak sadece.
Evet bana da öyle geldi.Ne denirse densin.İş eşin kendisinde bitiyor ve İlgi Adamın hoşuna gidiyor.Bari konu sahibi olayları takip etsinde elinde aldatma delili olarak boşansın

X