Eşinize çok kırıldığınızda ayrı yatar mısınız?

Eşinize çok kırıldığınızda ayrı yatar mısınız?

• Evet yatarım

OY: 11 19,6%
  • Asla ayrı yatmam

OY: 37 66,1%
  • Arada yatarım

OY: 6 10,7%
  • Yat gitsin bea boşver🙄

OY: 2 3,6%

• Ankete Katılan
    56
  • Anket Kapalı .
Benim babam da 6 ay küsmüşlüğü vardır anneme ben de bu yüzden uzatmayı sevmiyorum ama bazen işte ayrı olmaya ihtiyacı oluyor insan

Kesinlikle erkeklerin dünyaları çok farklı kavga ettik bitti gitti tamam hadi sarılalım öpüşelim öyle bir dünya yok bence

Yaaa kıyamam çok tatlısınız

Valla helal olsun ne diyim 16 yılda hiç ciddiye alacağınız bir sorun yaşamadıysanız haklısınız. Aksi halde tüm sorunları yok sayıp hemen normale dönmek çok normal değil bana göre. Ki benim eşim çok uyumlu ve beni çok da üzmeyen biridir ama uyuz olduğumu bildiği bir davranışta bulunsa ödüllendirir gibi sarılıp uyumayı kendime saygısızlık görürüm. Ben de küslükleri uzatmayı sevmem küs de kalamam zaten ama en azından tepkimi koyarım her şey normal gibi davranmam. Benim de eşim beni uyuz edip bana sarılmaya çalışırsa papara yiyor çünkü hiçbir şey yok gibi davranması beni daha sinir ediyor

Sarılan eşim olur genelde 16 yılda tabiki çok büyük badireler atlattık ama hiç biri ilişkimize ait değildi.Benim eşimin anne babası yok bütün hayatı,önceliği çocukları ve benim... kayıpları olduğu için aile mevhumuna ekstra önem verir belki de bu yüzden evet ciddiye alıp uzatacağımız bir sorun çok yaşamadık.Uzaması gereken bir sorun olduysa bile o gece uyku olmadı oturup çözmeye çalıştık. Bi şekilde birbirimizi idare etmeyi öğrendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…