Ben saklamam eşimdenbi arkadaş toplantısında bu konuyu tartıştık...sizinn fikriniz nedir?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşinizden gizli birikim yapıyormusunuz?
- Konu Sahibi zsnn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Annem hep gizli saklı işten hayırda gelmez,berekette der her zaman. Ben çok niyetine girdim aslında biriktirim tatatamm diye çıkarayım ihtiyaç olduğunda diye ama bir türlü nasip olmadı. Ağzdımdan kaçırdım hep şu kadar var,bu kadar var diye:) annemin sözü ne kadar işlemişse artık bilinçaltıma..olmadı yani
Ne güzel yazmışsın canım. Olmuş bayağı yazalı ama. Çok hoşuma gitti.Birikim yapıyorum ama eşimden gizli değil...onunla paylaşmak, ortak hayaller kurup ortak hedefler belirlemek daha çok keyif veriyor bana...
Bende senin gibi düşünüyorum.
Sonuçta o benden gizli biriktirse ve öğrensem çok bozulurum
Ne güzel yazmışsın canım. Olmuş bayağı yazalı ama. Çok hoşuma gitti.
Bende senin gibi düşünüyorum.
Sonuçta o benden gizli biriktirse ve öğrensem çok bozulurum
canımsın...
şimdi şu mesajın üzerine düşündüm de, eşim karşıma geçip ben gizliden para biriktirdim bak bu da banka hesabım .....bin tl var dese, üstüne yürürüm vallahi :))))
Erkekler birikim yapmayi beceremiyor bu bir gercek. Yeri geldiginde cocuklarinin dugun masrafini, ceyizini bilmem nesini yapamiyor. Hadi yapmayi birak elinde belli bir miktari bile olmuyor. Sanki her gizli biriktiren kocamdan bosanirim diye biriktiriyor. Ne gereksiz yorumlar yapilmis.
Birikim yaptığımı biliyor. Arada kendisi de para yatırıyor hesabıma.
Ama meblağ hakkında bilgisi yok. Denk gele yanında çekersem falan görür ama hiçbir zaman gördüğü gibi kalmıyor ya artıyor ya azalıyor. Kestiremiyor o sebeple.
Bende onun yaptığını biliyorum ama bende ne kadar olduğunu bilmiyorum. Arada görüyorum ama onunkide hep değişiyor.
Ama meblağ hakkında bilgisi yok. Denk gele yanında çekersem falan görür ama hiçbir zaman gördüğü gibi kalmıyor ya artıyor ya azalıyor. Kestiremiyor o sebeple.
Bende onun yaptığını biliyorum ama bende ne kadar olduğunu bilmiyorum. Arada görüyorum ama onunkide hep değişiyor.
Kenarda para oldugunu bilince onca borca ragmen kullanan birisiyse gelecegimiz icin yapmaliyiz diye dusunuyorum. Yuvayi disi kus yapar diye bosuna denmemis. Erkekler gunluk yasayan insanlar genel anlamda gordugum bu. Ben para bulunca kenara koymak isteyenlerdenim esim hemen disarda yemege cikmak isteyenlerden :)