• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

Telefonlarına mesajlarına geç cevap verin.Çalsa da açmayın.İyi ki kayınvalideniz anlayışlı en azından bu yönden şamslısınız.Şimdiden eşinize ilerde ablana kim bakar gibi soruları bence sormayın.Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürürsünüz.Ne gerek var adamın kafasını bulamdırmaya.Şimdilik görmezden gelin.
Evet konuşmayı düşünmüyorum o gün gelirse ne yapacağıma o zaman karar vereceğim inşallah

Karşınızda ki özel bir birey, hareketlerinin hepsine bir mana yüklemeniz gerekmez, isteklerinin çoğu makul da olmayabilir, bunu herhangi biri yapsa insan sinir olur sınırını bilmiyor der ama karşınızda özel durumu olan biri var yani durumun sizinle hiç alakası yok.
O kendi durumunun olması gerekeni yapıyor.
Sizin sakin kalıp , kendinizce gerekli gereksiz durumları belirleyip ona göre gönül rahatlığıyla hayır diyebilirsiniz, bu günah ta suç ta değil.
Benim neredeyse her işini gören özel bir teyzem var, ben küçüklüğümden beri bilirim telefon numaralarına karşı takıntısı var, önüne gelen herkesin numarasını alır, belki100 lerce kez ona tekrar tekrar yeni deftere numara geçirmişliğim var, bazen oyalamışlığım da var, hala da birçok şeyde öyle , isteklerini makul ölçülerde yerine getirmekle beraber hepsini yap(a)mıyorum. Ama onun isteklerini de sınırsınız ve saçma bulmuyorum, ona göre bunlar çok normal istekler.
Gönül rahatlığıyla bazen oyalayın, bazen ciddiye almayın, kendi şartlarınız da uygunluk durumunuza göre davranın.

Konuya da, yorumlara da üzüldüm ya.
Sizi anlamaya da çalıştım ama engelli kardeş için telefonlarını açma gibi yorumlar fazla geldi.
Haftada 1 ya.

Konuya da, yorumlara da üzüldüm ya.
Sizi anlamaya da çalıştım ama engelli kardeş için telefonlarını açma gibi yorumlar fazla geldi.
Haftada 1 ya.
İnanın bende sizin gibi üzülüyorum bu duruma burda böyle yazdığım için aklınıza normalde gaddar davrandığım falan gelmesin inanın bir kere bile kalbini kıracak bir şey yapmadım ama bazı şeyleri ondan gizli yapmak zorunda olmak gerçekten beni yoruyor mesela benim kız kardeşim bize kalmak istese kalsa bunu bilse bu sefer sürekli bizde kalmak isteyecek annemin babamın kardeşlerimin arkadaşlarımın bile bize gidip geldiğini hep öğrenmek istiyor ne zaman birinin geldiğini duysa keşke bende gelseydim bende bir gün geleyim diyor evinizde düzeniniz nasıl bilmiyorum ama ben kendimle kalmayı evimle ilgilenmeyi eşimle vakit geçirmeyi ve çocuğumuz olursa inşallah bütün enerjimi çekirdek aileme vermek istiyorum bazı şeylerin önüne bu yüzden geçmek istiyorum

Karşınızda ki özel bir birey, hareketlerinin hepsine bir mana yüklemeniz gerekmez, isteklerinin çoğu makul da olmayabilir, bunu herhangi biri yapsa insan sinir olur sınırını bilmiyor der ama karşınızda özel durumu olan biri var yani durumun sizinle hiç alakası yok.
O kendi durumunun olması gerekeni yapıyor.
Sizin sakin kalıp , kendinizce gerekli gereksiz durumları belirleyip ona göre gönül rahatlığıyla hayır diyebilirsiniz, bu günah ta suç ta değil.
Benim neredeyse her işini gören özel bir teyzem var, ben küçüklüğümden beri bilirim telefon numaralarına karşı takıntısı var, önüne gelen herkesin numarasını alır, belki100 lerce kez ona tekrar tekrar yeni deftere numara geçirmişliğim var, bazen oyalamışlığım da var, hala da birçok şeyde öyle , isteklerini makul ölçülerde yerine getirmekle beraber hepsini yap(a)mıyorum. Ama onun isteklerini de sınırsınız ve saçma bulmuyorum, ona göre bunlar çok normal istekler.
Gönül rahatlığıyla bazen oyalayın, bazen ciddiye almayın, kendi şartlarınız da uygunluk durumunuza göre davranın.
Evet telefon numarası takıntısı benim görümcemde de var bende sizin gibi bazen sabırla ona ayak uyduruyorum ama bazen zor geliyor ne yapacağımı bilemiyorum

Back
X