- Konu Sahibi acembuselik
-
esıne soyluyomusun soylemıyomusunyapıyorum....
her kadın yapmalı...
bendeesıne soyluyomusun soylemıyomusun
ben soylememekten yanayım
bnm gbı dusunen bayanlarda cıktı nıhayet ,
boşayacak koca şüphelenirse ve hakim de araştırma ihtiyacı hissederse çıkarkızlar bısey sorucam sıze belkı fıkrı olan vardır ...
evlı olunca banka hesabında para bırıktırırsek bosanma durumunda ortaya cıkar degılmı banka hesapları vs ?
kızlar bısey sorucam sıze belkı fıkrı olan vardır ...
evlı olunca banka hesabında para bırıktırırsek bosanma durumunda ortaya cıkar degılmı banka hesapları vs ?
söylemiyorum.....esıne soyluyomusun soylemıyomusun
ben soylememekten yanayım
ohh ıyı yapıyosun vallasöylemiyorum.....
zaten çalışıyorum parama fln karışmaz...
annemin herzaman dediği gibi "erkeklere herşey söylenmez.."
bi de üstüne ondan alıyorum
boşayacak koca şüphelenirse ve hakim de araştırma ihtiyacı hissederse çıkar
hmm yanı suphelenmezse cıkmaz dıyorsunuzEğer talep edersen çıkıyor tabi...
valla kardeş hesap cüzdanı kullanma o zaman.Zaten kimliğinle para yatırıp çekebiliyorsun .Bir yerde ortaya filan çıkar rezil olursun demedi demehmm yanı suphelenmezse cıkmaz dıyorsunuz
bnm bankada param var evlenırsem yne ordan dvm edıp bırıktırmeyı dsunuyorum ama adam ortak cıkmasın sonra bnm parama ondan sordum
sımdı bıle hesap cuzdanı kullanmıyorum aılem ne kdr param oldgunu bılmesın dıyevalla kardeş hesap cüzdanı kullanma o zaman.Zaten kimliğinle para yatırıp çekebiliyorsun .Bir yerde ortaya filan çıkar rezil olursun demedi deme
hmm yanı suphelenmezse cıkmaz dıyorsunuz
bnm bankada param var evlenırsem yne ordan dvm edıp bırıktırmeyı dsunuyorum ama adam ortak cıkmasın sonra bnm parama ondan sordum
evlenince kocanın tavrına göre bir strateji belirlersin .Mesela benim kocam para konusunda çok açık ve güvenilir biri .Saklı olmamı gerektiren bir durum yok .Annem mesela gizli biriktirirdi ama yine bize harcardı nihayetinde çünkü babam çok iyi hoş adamdı ama saftı maaşını aldığı gün bir akraba çıksa kendini acındırsa adama hepsini verebilecek kadar saftı .Bazı erkek de çok ketumdur o tip bir adamsa bak ondan gizle .Diyorum ya duruma göre değişir .sımdı bıle hesap cuzdanı kullanmıyorum aılem ne kdr param oldgunu bılmesın dıye
bı kartım var parayı atm den yatırabılıyorum ama cekemıyorum cekebılmem ıcın subeye gıtmem gerekıyor ıyı oluyor boyle kart var sadece elımde bn zaten evlı degılım hazır konusu acılmısken bı akıl alayım ıstedım
Ben 1.5 aylık evliyim. Nişanlılık dönemimizde 600 tl biriktirmiştim eşimden gizli, çok sıkıştığı anda çıkardım verdim çok mutlu oldu bende o günden sonra gizli birikim yapmaya karar verdim sürekli :)) gerçi artık "senin zulada vardır bişiler kirli çıkı" diye takılıyor bazen ama yok deyip geçiştiriyorum. Ben çalışmıyorum, evdeyim, üniversite sınavına hazırlanıyorum. Balayımızdan sonra tekrar başladım biriktirmeye çünkü eşimin düğünden dolayı çok borcu var ne olur ne olmaz gene para lazım olabilir üstelik eşim para hesabını hiç bilmez, biriktirmez biriktiremez ve sağolsun paranın lafını hiç yapmaz... O yüzden bu görevi kendiliğimden üstlendim ... Şu ana kadar 100 küsur liram olmuş.
Bazı hanımlar gizli birikim konusuna karşı çıkıyorlar. Peki sizler eşinizden gizli köşeye bir şeyler atabiliyor musunuz, sizce bu iyi bir şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?