• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket eşinizden dolayı şiddette maruz kaldınızmı, kaldıysanız neden?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eşinizden dolayı şiddete maruz kaldınızmı?

• eşimin ailesinden dolayı (annesi,kızkardeşi ve diğerler....

OY: 0 0,0%
  • ev işlerinden dolayı(temizlik,yemek,alışveriş)

• çocuk yüzünden

• çok şükür ,hiç şiddete maruz kalmadım

OY: 9 100,0%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.131
18.284
823
.eşimin ailesinden dolayı

.evdeki işlerden dolayı (temizlik,alışveriş,yemek)

.çocuk eğitiminden dolayı

.hiç maruz kalmadım

evlilik fedakarliktir
evlilik sabirdir
evlilik sefkattir

evliligin icine siddet girerse,hic biseyi gozum gormez,ALLAH yasatmasin ama bi cirpida siler atarim,,

çok şükür şiddete maruz kalmadım....şiddet başlarsa insanların arasında ki saygı da bitmiş demektir evlilikte saygı biterse herşey biter

çok şükür ,hiç şiddete maruz kalmadım

şiddet;açıklamaya gerek bile yok..........ilişkim bitmiştir.......

anlaşılan kimse şiddete maruz kalmamış yada sessiz çoğunluk :kahve:

evlilik fedakarliktir
evlilik sabirdir
evlilik sefkattir

evliligin icine siddet girerse,hic biseyi gozum gormez,ALLAH yasatmasin ama bi cirpida siler atarim,,

çok şükür bende kalmadım sana aynen katılıyorum şiddet olan bir evlilikte ne sevgi kalır ne saygı ama çevremde var hatta kocasına şiddet uygulayanlar bile var o bile bana göre iğrenç bişey.. bence sebep ne olursa olsun eşiyle insanın arasında herzaman bi saygısı olmalı birbirine el ayak havalara kalkarsa nerde sevgi nerde aşk...bu ancak yüzsüzleşmek olur bana göre...

Bu konu çok kafamı kurcalıyo benim şiddete maruz kalırsam daha ne yapacağımı bile bilmiyorum :bbo:

kımse kolay kolay evet ben varım demezki
yaşananlar dört duvar arasında alıyor kesin bitmiştir demek bana göre degıl ne olacagını Allah bilir
Kimse böyle bir durum yasamasın:Saruboceq:

ben hiç şiddete maruz kalmadım çok şükür ama eğer böyle bir durumla karşılaşırsam da bakmam gözünün yaşına siler atarım...

henüz hiç el kaldırmadık birbirmize... çok şükür.

Back