Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

sevmedigim huyu:
bir tartısma konusu çokkk çokk uzatması bu benım sinirlerimi zıplatıyor. (illaki kendını haklı çıkaracakyaa!! )
kavga ettıgımız zamanlarda ''bugunku konuda bu olsun mu dedın'' demesine uyuzz oluyorum
ben ona işine gelmedigi birsey dedım zaman beni susturmak için yanımdaysa dudaklarıma yapışmasına tlfdaysak lülülülülaylaylay... dierek benı sınırrr etmesiii uyuzzzz...
ava gidip benı unutmasına sinir oluyorummm... birde demezmi avla kendını bir tutma , avın yerı ayrı diee uyusss
şimdilik bukadar aklıma geldi,
sevdıklrımı yazmasamda olur dimi yerimseniben

Son düzenleme:
arabasını herşeyden çok sevmesi bazen arabayı kendime rakip görmüyor değilim valla.aniden parlıyor ama anidende sönüveriyor.allahdan sevmediklerim çok az sevdiğim yönelrine sayfayetmez,onu çok seviyorum.

sevdiğim huyu .... istediğim herşeye tamam demesi
sevmediğim huyu.... hemen sinirlenmesi

aşkım şunu yapalım mı diyorum , tamam diyoo ooooooo bakıyorum saat gece olmuş yarın yaparız diyor sonra yarın oluyoooo ertesi güne kalıyor derkennnnnnnn ben artık yapmayalım diyorum istemiyorum sonra da o yapalım diye tutturuooooooooo , anlamadım ki taktik mi .işte bu huyu beni delüüüüü ediyor

Sevdıgım huyları keyfı yerındeyken sureklı gulumsemesı a.s surekli manyak hareketler yapması yerınde duramaması laelaelaelaelae et yemeklerı yapamadıgım ıcın et yemeklerını kendı yapması cokacimcoook sabahları uyandıgında eger keytfı yerındeyse belıme sarııp benı opmesı Şeniz

Sevmedıgım huyları sıgara ıcmesı kızdıgı zaman gunlerce konusmaması (haklı ya da haksız olsun ) benneyaptımki kredı kartı borcları yenı bıtmısken benı tav edıp alısverıs yaptırması :jeyyar: ısteyken evı arayıp sunu yap bunu yap bunu al dıye sıralayıp benım de ıslerım oldugunu dusunmemesı :mymeka:

erkek arkadaşım kötü yönleri akrabalarına düşkünlüğü sürekli hep birklikte olmak istemesi.cimri olması.lüks ten nefret etmesi.
beni çokk sevmesi ve belli etmesi.sabahtan akşama kadr benmle alışveriş yapabilir.gıkını çıkarmaz.akıllı çalışkan.yakışıklı.sigara içki içmez.temiz.iyi yonü çokk fazla şuan bunlar aklma geldi

pandora seni çok iyi anlıyorum yazmış olduğun maddelere bakınca nerdeyse yarısı eşimi anlatıyor. ben 9 aylık evliyim ve sanki ailesinden hiç bir şey hiç bir düzen görmemiş gibi san ki sıfırdan çocuk yetiştiriyorum hayır doğruyu gösterdiğimdede ben programlı ve aşırı düzenli olmakla suçlanıyorum..

eşimde sevmediklerim; dağınık, vurdum duymaz, her şeyi son dakika yapması, evimizi ilgilendiren konuları unutup ama kendi ailesinin en ufak bir şeyini bile unutmayan, klozeti kapağını kapatmaması, aşırı tembel oluşu utanmasa ben yemeğini yedireceğim,çok uyuması ve sosyal olmaması vs...
beyendiklerim; espirili, neşeli, duygusal, sakin (bana göre), kötü alışkanlıkları olmaması, evine sadık olması...
seviyorum eşimi ben ne kadar şikayet etsemde:)))

bende nişanlıyım nişanlımın sevmedigim ozellikleri:cok konuşması inatcılıgı sinirli olması (ama hemen gecer siniri)sevdigim yönleri ise :romantik her zaman güzel sözler söyler titiz merhametli beni cok düşünür daha var ama aklıma gelen bunlar inşallah evlenince degişmez aşkım onu cok seviyorumhihoyyyt

bu soruya eşim cevap veriyor bakalım nelerden hoşlanmıyormuşum,şimdi o söylüyor ben yazıyorum.inanın bende sonucu merak ediyorum.dinleyelim bakalım

1.kahretsin çok başarılıyım
2.işime çok vakit ayırıyorum
3.basına heep ilginç olaylar geliyor ve geç kalıyorum
4.çok sigara içiyorum
5.dağınık(günün yaklaşık 12 saatini işte geçiriyorum ve bütün hayatımı bir saat düzeni içinde geçirmek istemiyorum)
6.çok para harcıyorum
7.takıntılarım
8.kıskançlıgım(seven ve aşık olan bir erkegin kıskanmamasını anlayaama çünku)

evet sevgili eşim nelerden rahatsız oldugumu anlmıs sevmediğim huylarını biliyor ama bu kadar değil.aslında birkac madde daha var bana göre ama bunları ona söylemem daha dogru olur sanırım

benım esımde en sevdıgım huy koruyucu ozellıgı sureklı benı herseyde benı dusunur ona gore planlar yapar hayatında en sevmedıgımse kızdıgı anda bazen farkında olmadan agır konusması ve herkese karsı cok ıyı nıyetlı ve acık olması o kadar herkesı kendı gıbı ıyı ve saf sanıyor plancıların kurnaz oldugunu unutuyorrklava:

en sevdiğim özelliği inanılmaz düşünceli fedakar ve nazik oluşu eşimin en sevmediğim özelliği ise bir konuda şöyle yap dediğimde beni dinlemeyip işin sonu benim dediğime varınca da ben seni dinlemeyi ne zaman öğreneceğim demesi iki buçuk yılda öğrenemedi kocacım ne zaman öğrenir bilinmez ama başka hiç bi huyundan şikayetçi değilim o da olsun napalım :)

Benımesımde sevmedıklerım;;;; cok ınatcı ve cok gururlu aslında bende ınatcıyım ama askta ınat etmıyorum
sevdıyım taraflarısa;;;; buyuklerıne cok saygılı ve etrafında cok sevılıyor

Benim eşimde sevmedigim huylar olayları çok büyütmesi benim sorun yaptıgım konularda da bunumu sorun yapıyosun çok takıntılısın demesi. Ailesine aşırı düşkünlügü. Sevdigim yönleriyse eglenceli,evine baglı,çalışkan beni sevdigini sürekli söylemesi.

pasaklııııııııııııııııııııııııııııııı hele evde kabuklu bişiler yesin deli oluyorum :))))))) yarısı midesinde yarısı yerdeeeee

Sevmediklerim:
-Cok daginik,cocuktan beter
-Evde hic yardim etmez bana
-Herseye "bakariz,zaman gelsinde,o zaman düsünürüz" gibi laflar etmesi.
-Bütün kagit islerini evlendigimzden beri hic yapmamasi
-Cok saf,herkesi kendi gibi zannetmesi
-Benim hayallerimi hafife almasi
-Kendi suyunu bile alamayacak kadar evde tembel olmasi

Sevdiklerim:
-SAkindir
-Ben sinirli oldugumda alttan alir,bagirmama izin verir
-Bize cok düskündür
-Özel günleri unutmaz ve önem verir
- Küfürü,sigarasi,ickisi,kumari,gezmesi tozmasi kesinlikle yoktur
-Aldigima verdigime,gittigime geldigime karismaz
-benim fikirlerime ve birsey yapacaksa riza göstermeme önem verir.
-Benim aileme deger verir.
-Calisirken gün icinde hep arar sorar.

Cok sükür iyidir kocam,arada beni sinir etsede.Asigim ben hala ona.11 seneden sonra.

Son düzenleme:
sevdiklerim: çok üstüme düşer, ilgilidir, ne istersem yapmaya çalışır; gerçekten çabalar, özel günleri asla atlamaz, en azından çiçek alır, ev işlerinde çok yardımcıdır, yorgunsam yemeği bile yapar; en azından teklif eder, hayvanları çok sever, sinemaya ve edebiyata düşkündür, kişisel görüşlerime çok saygı duyar.

sevmediklerim: asla kıskanmaz, dikkati çok dağınıktır, çok oburdur, faturaları ödemeyi unutur sürekli hatırlatırım o yüzden, herkesin her şeyine aşırı ilgi gösterir, bir kadın ona gülse hemen kendinden hoşlandığını zanneder, bu huyunu sevmemekle kalmam, nefret ederim aynı zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…