• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

3,5 senelik evliyim. benim eşimde buna benzer özwlliker gösteriyo. ama ben sizin gibi gülemiyom artık. çok canım sıkkın. artık onun herşeyi batıyo. onunla evlendiğime pişmanlıklar yaşıyom. çok yordu sanırım beni.
ben özelliklerini sayıyım siz karar verin istedim.
olumsuz:
* dağınık,
*işle ilgili hiç hırslı değil. 31 yaşında ve kendini garanti altıona almadı daha. ben 25 yaşındayım, sırf gelecek korkusuna memur oldum. daha düşünceliyim yani
* çok geniş bi adam. çok ciddi misafirlerimiz gelecek mesela çorabı ben zorla giydirttiririm. neymiş efendim ev haliymiş ne varmış. kimsenin ne düşündüğü umrunda değil. (annesi dahada rahat)
*evdeki eksiği gediği hiç bilmez. ben derim o yapar alır. robot gibi yani
*aylarca kanepenin ayağı kırık durduk ve evdeki parkeleri çizdi ama üşengeçliğinden ne kavgalar yapmama rağmen yapmadı.
* ehlyetini daha yeni aldı. onu bile almamış şimdiye kadar.
* hiç arayıp sormaz beni gün içinde. ben onu ararım. sani ben kocayım
* annesindende nefret ediyorum zaten. pis pasaklı bi kadın. hiç alnım yukarda durmadı. nişan düğün ve evliliğimin aşamalarında hep . çevrememahcup etti beni. hep boynumu eğik bıraktı.
ya iyi özellikleride var aslında eşimin.
* çok anlayışlı
* çok yumuşak ve beni kırmaz. bana bağırmaz. kibardır.
* güvenilirdir. hiç gözüm arkada değil.
* dediklerimi yapmaya çalışır. almaya çalışır.
* en önemlisi çok iyi bi baba.
evdeki huzuru o sağlamaya çalışır.
böle işte kızlar. benmi abartıyom yoksa çokmu büyük bi hata yaptım. olumsuz özellikleri aklıma geldikçe soğuyom ondan. kaşınıyommu acaba
ufff çokmu inceliyomki yaa
yorumlarınızı bekliyom

yok pandora seni anlıyorum..bende ayrılmak istediğimde eşim beni suçladı yok yere yuva yıkıyorsun diye..ama onun kötü özelliklerini yazdım.Al bunlardan dolayı ayrılmak istiyorum ben var mı bu maddelerden itiraz edeceğin birşeyler?Hiç ses çıkaramadı.Yaşarken bir iki atlatıyoruz ama sonra o kadar birikiyor ki...birkaç saat görmezsen özlediğim adamı artık ne kadar az görsem kar durumuna geldim.Herşey satırlara da dökülmüyor.Unuttuğun fakat yaşarken kalbine batmış,senden birşeyler almış şeylerde çok..Ama kim yaşıyorsa o daha iyi bilir ..kaşınıyorda olabilirsin :1rolleyes:

. .çok titiz herşeyi düzenli olan bi adam olupta beni çok gerebilirdide. kendimimi avutuyom acababenneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
dargness bence cok sanslısın bende cocuk ruhluyum neseli arkadas edinmeyi ama esim tam tersi biryere gidelim diiince deliriyor insanlardan kacıyo ve ben bundan cok bunaldım onu cok seviyorum ama o benim sevgimden bence faydaalanıyo oda beni seviyo eminim ama bizim hic sohbetimiz yoktur cok sessiz

Benim daha eşim değil ama bende söLiim naniknanik

Sevdiğim huyları
*Çok koruyucudur beni sahiplenir onun yanındayken kendimi güvende hissederim
*Dürüsttür
*Çalışkandır hiçbir zaman için tembellik yapmaz
*Beni herkese karşı korur
*Çocukları çok sever
*Beni çok düşünür yorulmamı hiç istemez
*Birşey istediğimde ne yapar ne eder almaya çalışır
*Hasta olduğumda veya moralim bozuk olduğunda hep destek olur beni yalnız bırakmaz
*Sürpriz yapmayı çok sever :asigim:
*Ve daha sayamadığım bir sürü şey :1hug:

Sevmediğim huyları :
*Tartışma esnasında çok sinirlenir alttan almaz
*Şimdiden söylüyor ev işlerinde fazla yardımcı olmaz..

En sevmediğim huyları
- çikoyu (köpeğimiz) dışarı çıkardıktan sonra asla ve asla ayaklarını kendi temizlemez, ve çikoyu asla yıkamaz. hep ben yapıyorum. en çok buna sinirleniyorum =(
- bazen saçmasapan şeylere agresifleşir. ama alttan almayı öğreniyorum yavaştan. yoksa uzadıkça uzuyor.

En sevdiğim huyları
- çok iyi niyetlidir
- herşeyde önce benim fikrimi sorar
- ev işlerine elinden geldiğince yardım etmeye çalışır (beceremez, beni de engeller ama deniyor en azından =) )
- haksızsa özür diler
- asla küsmez

çok çalışkandır
iyi niyetlidir
aile babasıdır.
zamanla dahada gelişen tiplerden
bunlar iyi yönleriydi,gelelim kötü yönlerine
inatçıdır
karar alırken okadar dikkatlidirki sonunda vazgeçer.
çabuk inanır

iyi huyları;
gezdirmeyi, eğlendirmeyi iyi bilir,
bana verdiği paranın hesabını asla yapmaz
bana olan sevgisini hep belli eder
kötü huyları;
çok müsrif, cebindeki paranın hesabını bilmez
para harcarken sonrasını düşünmez
bana hiç yardım etmez (evde)

:enbuyukkk:en sevdigim huyu çok iyi niyetli ve güvenilir olması iyi bir baba olmaya çalışması en nefret ettigim huyuda aşırı derecede bilgisayar tutkunu lması başına geçince dünyayı unutuyo ve sürekli eve arkadaşlarının kinide getirip yapıyo

benim canım çok uyumludur,mülayimdir,anlayışlıır,gezdirmeyi,yedirmeyi,giydirmeyi çok sever.cimri değildir.mantıklıdır.sevecendir.saygılıdır.herşeyiyle benim gözümde harikadır.bir de ani parlamaları olmasa ve bana yardım etse daha iyi olacak.çayının şekerini bile ben karıstırıyorum.offf offf valla ben ondan daha huysuzum yani.

En sevmedigim huyu herseyi cok bilmesi :)) evet cok bilen erkek de bazen zorluyor insani. o blüzle bu pantolon olmus mu, yemegi biraz daha az salcali yapsaydin. bidi bidi bidi bidi... sevdigim huyu ise ailesine yani bana ve kizimiza cok duskun, ailesi herseyden önde gelir. aklina estikce hediyeler alir :)) gezmeyi gezdirmeyi sever.

en sevmediğim huyları: çok geniş olması,hiçbişeyi geleceğini bile garantiye almaması,herşeyi son dk.ya bırakması,pasaklı olması (çayı çok sever her içişinde hertaraf çay ve şeker olur), bilgisayar başından kalkmaması,bazen ukala davranması,yapmamasını rica ettiğim birşeye tamam deyip sonra tekrar devam etmesi,hazıra çok alışkın olduğu için herşeyi benim yapmamı beklemesi,dediğim dedik çaldığım düdük olması ve sonra bizim dediğimize gelip bizimde başımızı yakması,bana hiçbirşey anlatmaması..Çok üzgünüm çoook

en sevdiğim huyları: çocuksu olması,eğlenceli olması,duygusal olması,zeki ve pratik zeka olması( herşeyden anlar mübarek).kavga etsek ve ben çok ileri gitsem bile gelip sarılması,istediğim ve sevdiğim şeyleri aklından hiç çıkartmayıp sürprizler yapması....:asigim:

Sevdigim huylari:
hatali veya degilsem nolursa olsun hep yanimda destekci olmasi
beni mutlu etmesini bilmesi
beni guldurmesi
bana guven vermesi
bana cok deger vermesi
yaninda oldugumda kendimi guvende hisettirebilmesi
fedakar olmasi
Romantik olmasi
ozel gunlerde ozel seyler yapmasi
valla cok var saymakla bitmes:asigim:

Sevmedigim huylari:
Umursamiyormus gibi yapmasi
Kavgada esnasnida cekip gitmesi(her nekadar beni kirmamak icin gitsede sevmiyorum cekip gitmesini)
Besiktasli olmasi
Sigara kullanmasi
Kiyafetime karismasi

:çok üzgünüm: Hangi birini anlatsam acaba ama neyse en ilginç olanı ( bu yumurtanın sarısı niye açık renk) ay nebiliyim sanki ben yumurtladım yumurtayı:mymeka: :mymeka: :mymeka:

hahaha:roflol::roflol::roflol:duydugum en guzel sacmalik:roflol:bu erkekler aslinda cocuktan bter yaaaasırnaşık şey

SEVMEDİĞİM HUYLARI: ufak tefek yalanlar,monotonlaşmış ilişkiyi farketmemekte kararlı hali,malbora takıntısı,aşırı sinema tuklusu,belgesel merakı,ve aile toplantılarından hoşlanmaması (kendi ailesiyle bile)
SEVDİĞİM HUYLARI:Çocuğuna aşırı düşkün,cimri değil,laf dinler,gezmeyi ve tatili sever,özel zevklerine düşkündür,temizdir,çocuk ruhludur,sevdikleri için yapamayacağı fedakarlık yoktur,bulabildiği en ufak zamanı evde geçirmeyi sever.Yemez yedirir giymez giydirir.Sıkmaz beni öyle onu giyme buraya gitme diye saydıkça gördümki iyiymiş benim kocam beeeeeeee

Merhaba :)) öpte başına koy diyeceğim.. çok şanslısın..artıları eksilerinden fazla..mutluğunuzun daim olması dileğiyle...

yemek seçmesi
internette chat yapması
hiç bi zaman bana destek olmaması
bütün maaşımı alıp bana yalvarta yalvarta para vermesi..
ailesini hep haklı görmesi onların yanında beni savunmaması
kafasına buyruk ailesine para vermesi ve emeğimizle bana sormadan alışveriş yapması
akşamları elinde kumanda başka hiç bişeyle ilgilenmemesi

,
beni gezmelere götürmesi..
tontişim diye sevmesi

valla başka bişi gelmedi aklıma..iki gündür çok kızgınım ona

benim kocişim de yemek pek seçmez o huyunu seviyorum önüne ne koysam yer :) beni bilem..
temiz hiç değildir , bişiye dokunmaz eline yapışır neme lazım ( kayınvalidemin suçu pek düşkün olduğu iiçin hiç bir şeyi yaptırmamış zamanında her bir şeyi önüne sermiş )

uykucudur bi de şu an yatıyor mesela :))))))) iş yerinde de yatmış üstelik :D

valla sizlerin kocalarini okudugumda sukur ettim. henuz evli degiliz ama uc yildir beraber yasiyoruz ayni evi paylasiyoruz. corap meselesini hic anlamadim dogrusu benimki arada bir ortaliga birakir ama ben hic onu alip kirli sepetine atmaktan usenmiyorum dogrusu. cay meselesine gelince o hep sekerimi koyar karistirir.benimde uyuz oldugum yonleri var elbette olmazmi ama bu kadar kucuk ayrintilara takilmak bana yanlis geliyor onu degistiremiyor isek kabullenmekten baska care yok. corabini koseye kenara atmasi ne kadar sinir bozucu olabilir ki insanin hayatinda?

eşim de sevmedğim tek huy geleceğini göremeyişi önünü göremiyo yani anlatıyorum gösteriyorum kanıt sunuyorum aslında görüyo ama görmmezlik ten geliyo :çok üzgünüm: buda beni çok üzüyo hemde çok 6 senelik evliyim kayın valideme oturan biriyim eşim doğru yolu bitürlü doğruyu görmüyo

Sevgilimin iyi huyları; Çok çalışkan ve hırslıdır
Benim sözümü dinler:asigim:
Kavgayı fazla uzatmaz
Temizdir
Kötü huyları ise;Geceleri uykusu geldiği halde telefonu kapatmıyo sinir oluyorum uykumu kaçırıyo.Bir de bu yetmez gibi sabah işe giderken beni arıyo ısrarla açmıyorum ısrarla arıyo hem gece uyutmuyo hem sabah onun yüzünden uyku problemi yaşıyorum
Çok kıskanç
Paranoyak

Back