aynen benimkininde iyi yönleri çok evinden işine işinden evine, cimrilik yapmaz hesabını, kitabını, şifrelerini, ekstrelerini hiç bişeyini saklamaz, gezdiğime, konuştuğuma, giydiğime karışmaz. biraz tek başına yaşıyorum hissiyatı uyandırır rahatlığıyla ama olsun sıksaydı herşeye karışsaydı sanırım daha kötüydü. ah birazcık bilgisayar cep telefonu laptop üçlüsünden vazgeçebilse keşke.
birde gerçekten benim eşime inanılmaz benziyor özellikleri ağzım açık okudum yanisadece bende var snıyodum bu arada birde burçlar çok önemliymiş onu anladım..burç uyumu yani..flört ederken hiç uymuyor oh diyodum çünkü negatifti evlilik evlendik kelimesi kelimesin yaşadım ilişkideki analatılanları..ama dedimya üç yanlış bi doğruyu sınavlarda götürür anca öle olmalı bana göre..ben bir yılık evliyim henüz ve şunu öğrendim:evlilik:büüyk sorumluluk,fedakarlık,empati ve sabırdan oluşan bir piramit..zaman zaman sinirlerime hakim olamasam da hatırlayınca geçiyor sinirim..birde biraz kaderci olmak gerek bence..allah herkese kendi eşini yazmış yazgı die olumlu yada olumsuz..ve unutma ki kimse dört dörtlük değil biz de..ve çevrende gördüğün en mutlu evlilikler bile kapıdan içeri girdiğinde bambaşka bir hal alabilir yada öledir zaten dışarda belli etmezler emin ol herkesin evinde bitakım sorunları var eşiyle..kimse yüzde yüz mutlu değil öle bile olsa emin ol bu çok sıkıcı olurdu..herneyse kısaca sabır..anlayış..tatlı dil..:)
en sevdiğim huyu yardım severliği yorgun argın gelince bile masayı toplamaya çalışıyor canım ya kıyamam .
sonra şefkati ,merhameti,sahipleniciliği,olgunluğu ,aşkı ,sabrı ,
sevmediğim huyu biraz mesafeli azcıkk ukala oluşu ,bide hala beni çocuk yerine koyması .
burcunun koç yada ikizler olduğunu düşünüyorum doğrumu cnm?
enn sevdiğim yanı çoook hoşgörülü olması.
sevmediğimse "kurtlu vadi" seyretmesi.
:
ay hiç gülerim yoktu tek sorun bu olsun canım
Sevmediğim huyları: Aşırı rahat, kaygısız, ailesine sülalesine zaman zaman kendi çekirdek ailesini unutacak kadar düşkünlüğü, herşeyi benim halletmemi beklemesi
Sevdiğim yönleri: Güler yüzlü, bana güvenir, bişey üzerine çok fazla konuşmaz dır dır yapmaz yani, aldığıma verdiğime giydiğime gezdiğime karışmaz, onunla olan hayatımı etkilemeyecek her kararımda arkamdadır, çok sinirli olduğum zaman istediğim kadar bağırmama müsade eder.
Şimdi bu karneye bakarsak iyi be benim kocam. Seviyorum ben onu :içelim:
sürekli yeni iş fikirleri üretir.
buna rağmen işiyle alakalı hiç hırslı değildir.
klasik bir örnek vereyim;
eşim: aşkım bugün aklıma süper bi iş geldi.
ben: neymiş bakalım.
eşim: arabayı satıcam, kamyon alıcam ve nakliye çekicem.Günde bi nakliye çeksem 150 lira.ayda bikbikbik..(susmuyo!!)
ben: (nefes alma esnasında araya girebildiysem eğer) anladım, peki aşkım bi araştır bakalım.
ertesi gün;
Eşim: yarim bugün düşündüm de kavacık'ta köfteci dükkanı mı açsak?
ben: o nerden çıktı?
eşim: o bölge de çok iş yeri var.Günde şu kadar kişi gelse, şu kadar paradan ayda bikbikbik..
ben: e nakliye işi diyodun dün ona n'oldu?
eşim: ya o iş yaş.mazot fiyatları çok pahalı, bütün gün trafik falan bikbikbik..
ben: hımm anladım, hadi bakalım hayırlısı..
bi sonraki gün;
eşim: sevdiğim bugün mahmutla konuştum, damacana su işiyle alakalı bunu bunu diyo bikbikbik..
ben: nakliye? köfte?
eşim:.... en iyi iş bildiğin iş yeaa.ama bi servis minibüsü alsak 2 servis çeksek ayda bikbikbik..
ben: ....... hııı!!!
en klişe muhabbetimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?