• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

eşimi aradım hastaydı işte ne yapıyor diye.bana bankada ne kadar para kaldı maaştan dedi.bende söledim.araba alma durumumuz oldugu için biraz dolar euro alalım dedi.tamam dedim.aslında sen babamı arasan onla gitseniz çok ii olur o hem ucuz alır dedi hem de gezersiniz çarşıda bi çay ısmarlarsın sevinir,zaten hiç aramıyorsun diye çok üzülüyo dedi.bende tamam o zaman sende benim babamla şöle şöle yap bu nası iş dedim.kızdıgımı anlasın diye.o da senin baban mesafeli dedi bende evet herkese karşı öle dedim.ben takmıyorum dedi.bi pazartesi günüm var onda da babasıyla mı gezcem alcağımız biz 50-100 dolar ondan niye haberi olsun ki.hiç sevmediğim şey aile arası her şeyin bilinmesi!!eşime akşam saydırasım var.

ben benimkinin tembelliğine gıcık oluyorum.. tembel olmasa herşey öyle mükemmel olacakki!! mesela son derece duyarlıdır, anlayışlıdır, vericidir, alışverişime karışmaz. giydiklerime eğer çok açık saçıksa karışır haklı olarak. mutfakta yardım eder. güzel tavuk, et yemekleri yapar. ortalığı fazla dağıtmaz. evin düzeni için koyduğum kurallara uyar.. komiktir, sürekli espri yapıp beni güldürür. bana güzel sözler söyler, iltifat eder. tartıştığımız zaman fazla uzun küs kalmaz, özür dileyip barışır, haklı haksız aramaz. ama kılıbık filan değildir kesinlikle. evin erkeği olduğunu hissettirir... tam ideal erkek, yani bana göre benim ideal erkeğim o.. ama gel gör ki çok tembel.. bir türlü bir işte tutunup çalışamıyor.. yıllardır maddi sıkıntı çekmekten bıktım usandım...:(( ayrılmayı bile düşünüyorum zaman zaman.. :(((
ama herşey maddiyat mı diyorum, manevi olarak bak ne güzel mutluyuz diyorum.. diyorum da... bazen şuanda olduğu gibi canım çok ama çok sıkılıyor bu tembelliğine kafayı takıyorum :14:

ince fikirlidir ve sevgisini güzel gösterir bunu seviyorum:109:
sevmediğim ise inadı (bi kızdımı off günlerce surat yapabilir) ve pasaklılığı :84:

Son düzenleme:
Cogu bayanın olmadıgı kadar düzenli bı esim var evde bana yardım eder herseyi yapar severim bu huyunu ama incelik dersen yok ici gecmis adamın gezelim topalım alışveriş yapalım yok evde kukuman kuşu gibi oturmayı pek sever hep ben sunu yapalım Dicem yoksa yok eli haddinden fasla sıkıddrr hayatta sevmediğim şey

eşimin en sevdiğim huyları:46::46: : bana çiçek alması, bgne kadar aldığı çk değerli hediyeler-yorgun bile olsa bn isteyince dışarı çıkmayı kabul etmesi-bana yardım etmesi (bulaşıkları makineye dizmek-çamaşır asmak-masayı silmesi..her gün diil ama arada sırada yapar çayıma hep o şeker atar bide karıştırır.:) ) eli açık olması,giydiğime -alışverişime karıştırmaması...

sevmediğim huyları::20: sürekli spor kanalı-maç-maç özeti..izlemesi,film izlemeyi ve sinemayı sevmemesi-akşamları bnimle pek konuşmadan tv izlemesi..internette sürekli oyun oynaması-trafikte ve maç izlerken küfretmesi

çk seviyorum onu beenn:nazar:

selam ben azeriyim.ona gore yazilarimda nlasilmazliq olursa af edin.esimide sevdiyim seyler geri fikirli olmamasi.giyimde zevqli olmasi ve kulturlu olmasi.beyenmediyim seylerse qisqanc olmasi islemeye qoymamasi qadinlarla cok icli disli olmasi.qadinlarin cok mesaj yazmasina deli oluyorum.ama esime guveniyorum o uzden qisqanciligimi bogmaq zorunda kaliyorum.ama asiri derecede qisqancim buda benim sinirlerimin korlanmasina sebeb olub.ne apacagimi bilmiyorum

en sevdiğim özelliği: sessizliği, uyumluluğu, harcamama karışmaz, beni sıkmaz, beni çoook sever, çoook tatlıdır bazen içime sokasım gelir, olgundur, akıllıdır
sevmediğim özellikleri: katırdan da beter inatçıdır, bencildir önce kendini düşünür, hiçbir suçlamayı kabul etmez hatta inkar eder, ilk adımı hep karşıdakinden bekler, ev işlerine asla kendiliğinden yardım etmez söylenirse surat edip yapar...
ama onu çok seviyorum :16:

en sevdiğim özelliği: sessizliği, uyumluluğu, harcamama karışmaz, beni sıkmaz, beni çoook sever, çoook tatlıdır bazen içime sokasım gelir, olgundur, akıllıdır
sevmediğim özellikleri: katırdan da beter inatçıdır, bencildir önce kendini düşünür, hiçbir suçlamayı kabul etmez hatta inkar eder, ilk adımı hep karşıdakinden bekler, ev işlerine asla kendiliğinden yardım etmez söylenirse surat edip yapar...
ama onu çok seviyorum :16:

Eşimin bütün özelliklerini çokkk seviyorum, beni hiç üzmez,ne istersem yapar,prensesler gibi bakar, hiçbir şeyime karışmaz, her zaman arkamdadır,çok vicdanlıdır,çok kibardır,saygılıdır...

Sevmediğim tek özelliği biraz (aslında bayağı) dağınık olması :s haaa bir de çok yemek seçer ne yemek yapacağımı şaşırıyorum valla yaaa
:ssz:

eşimin sevdiğim özellikleri: bir sey rica etsem o an elinde imkanı varsa yapmaya calışması, arada beni üzgün yada sıkılgan gördüğü zaman hemen komik bişeler yapmaya calışması:86:evimizde illa yanyana oturuyosak assılıp sündürüp sinesine yatırmaya calışması , ve bezen o sevgi dolu iri kahve reni gözleriyle derin derin bakıp tatlı gülümseyisi, arada hediyeler alması :71:,

sevmediğim yanları: işin içine ailesi girdiği zaman son derece bencil olabiliyor, dagınık ve pasaklı :99: bana pek vakit ayıramayısı hem işi hem ailesi yüznden :41: bundan cok kavga ediyrz :41: kızıncada tam bir cekilmez cile oluyor :52: ceneside massalahı var makinalı gibi :52::52::52::52::52:

en önemli güzel yanı gerçekten kadın olduğumu hissetirmesi bana, her anlamda,dokunuşuyla,bakışıyla,dışarıda o kahramanım edasıyla hiç bir kötülüğün yanımdan bile geçemeyeceğini hissetirmesiyle,ewde en komik halleriyle,mutfakta bana desteğiylee ideal bi romeo çizgisi vardır... tabi ki o negatif tarafları görmezden gelemem en belirgin özelliği hep kendisinin haklı olaması yıllardır hiç haksızım dediğini duymadım:40:maçoluğun en üst sınırında kendisi,kıskançlığı ne mantık ne de duygusallığa sığacak biçimde... ama herşeye rağmen o benim romeommmm:16:

En başta annesine,ailesine ve akrabalarına çokkkkkkkkkkk düşkün olması.(Beni ikinci plana atması çok zoruma gidiyor),
Evde bana yardımcı olmaması,
Beni dinlememesi,
Sözlediğim sözlere değer vermemesi,

Ya baktım da ben bu adamla nasıl bu evliliği sürdürücem :D

İyi yönleri;

Paranın hesbını sormaması,
Bana güvenmesi,
Valla başka bişey bulamadım.

Yeni evli olduğumuz için sabırla değişmesini bekliyorum...

:47:kötü yönleri:

evde, mutfakta yardim etmemesi,
kirli camasirlarini kirli sepete koymamasi
soda siselerini ortada birakmasi
özür dilememesi
nadiren tsk ederim demesi
cocuk inadi
beni yalvartmasi / kendine muhtac etmesi
biseyi on kere dedirtmesi ve yine yapmamasi
(bazen) asiri eski kafali olmasi
konusmayarak cildirtmasi
benim kadar romantik olmamasi
akrabaya düskünlügü

:31:iyi yönleri:

giyimime karismamasi
para hesabi yapmamasi
kazandigim paraya "kenara koy sana lazim olur" demesi
disarda yemeyi, gezmeyi, benimle vakit gecirmeyi ihmal etmemesi
hediyeler almasi
saygili olmasi
sakin olmasi
cömert olmasi
yardimsever olmasi
herseye bir cözüm bulabilmesi
bir iste bana danismasi, sormasi
yemek secmemesi
beni gercekten sevdigini hissettirmesi
eve ve aile hayatina bagli olmasi
her gün "evde eksik var mi?" diye sormasi
(yeme icme konusunda) bir dedigimi iki etmemesi

ve tabi bir bakisla, bir dokunusla eritmesi :34:

Son düzenleme:
cok inatcidir her kavga ettigimizde sus KALBINI KIRACAGIM SIMDI, beni biraz rahat birak, sonra konusalim KALBINI KIRMAYAYIM simdi demesi beni cok uyuz ediyoo

Esimde en sevmedigim huylari:

Inatci olmasi, her tartismada onun hakli olmasi (hic bi zaman bende haksizim tamam kabul ediyorum dememesi)
Benimle ilgilenmemesi
Gun icinde ben arayip sormazsam hic konusmamasi, vakti olmadigini soyluyo ama baskalarina gelince konusuyo
Kirlilerini asla sepete atmamasi
Dislerini fircaladiktan snr aynanin dis macunu olmasi (artik nasil dis fircaliyosa cozemedim bi turlu)
Ailesine benden daha cok onem vermesi (hep ikinci plandayimdir benim onun gozunde hic degerim yoktur konu ailesi olunca)
Evde herzaman onun isteginin olmasi
Aksamlari masaya ne varsa getir dedikten snr herseyi getiririm ama neredeyse biseye dokunmaz bu da beni sinir ediyo bosuna emek
Hala cocuk istememesi
Her yaptigim biseye bi kusur bulmasi
Aksam isten geldikten snr koltukta uyumasi, kaldirdigim zamanda kakmaz illaki on defa cagircam
Cok pasakli olmasi
Isteklerime onem vermemesi
Ozel gunlere onem vermemesi
Isten geldikten snr zorla ayak yikamasi, illaki bi kac kez soylicem snr yapar
Ama en onemliside ailesi ugruna benden cabucak vazgecebilmesi
Sevmedigim yonleri daha saymakla bitmez ama simdilik bu kadar

Sevdigim huylari:

Arada bi mutfaga girip yemek yapmasi, veya hafta sonlari kahvaltiyi hazirlamasi
Espirili olmasi

Su an sadece bu geldi aklima, zaten anlamadim hala niye duruyosam yaninda :44::44: artik sabrimin son demlerini yasiyorum zaten

en sinir olduğum huyu çok çabuk kavga edebilmesi.olur olmaz yere tripler atması küsmesi.ve küsüncede hiç konuşmaması ve onun düşmamıymışım gibi bana davranması.hiç düşünmez hatta beni kırmak için elinden gelen herşeyi yapar.hep o haklı,herşeyi o bilir.kendisi hiç hata yapmaz uyuz oluyorum bazen.ama onu çok çok seviyorum kızamıyorum ben ona.iyi olunca dört dörtlüktür.sevgisini sonuna kadar gösterir ama işte çok asabi ve inat bende kocamın bu huylarını sevmiyorum kızlar.....

ooo lütfen... ne kadar çokolumsuz şey sayabilirimm....
birincisi saygısızlığı bunu her tartışmada yapıyor yada kendine ters bi şey sölediğimde kısaca çoğu zaman ..
ikincisi beni hiç bir zaman haklı görmeyip hep kendini yada ailesini haklı çıkartması... düşünün bi insan hep haksız olurmu ...%1 bile benimdoğrum yok
üçüncüsü bencilliği her zaman o ve onun dedikleri olmalı..kadın hep itaat etcek modunda
4.sü kesinlikle yardım istesem bile elini sürmezz küçük çocuğumda war
5.si ilgisizliği beni bunaltacak kadar kendini pc ye yada maçlara kaptırması kaldıki ben gurbette sayılırım burda hiç kimsem yok dertleşçek konuşup kafa dağıtacak :((
zaman zaman yalan dedikodu tarzı şeyler yapıp yapmıorum demesi bunlar benim düşüncem ama daha önceleri her sorunumuzu ailesine anlatan biriydi şimdi de anlatıodur die düşünmeden edemiorum..
..........dahadasayarımmmm malesef..severek anlaşarak evlenip böle hüsran verici sonuçlar yaşamak en kötüsü...
Devam edecek!!!!!

iyi bi yönü yok...
kötü olanlarıda ben saysam kimse inanmaz...
allah herşeyin hayırlısını versin...

sevmediğim yönleri;sürekli söylediğim cümleleri yanlış anlaması
sinirliliği(ama saman alevi gibi hemen geçer)
dağınıktır,üstünden çıkarttıklarını olduğu yerde bırakması :D
araba düşkünlüğü. evliliğimiz boyunca tam 5 araba değiştirdik. ve hep mesraf

sevdiğim yanları,özel günleri şimdiye kadar hiç unutmadı eli boş gelmedi.
sürekli bana sarılması,güven vermesi
para lafını hiç yapmaması
ailesine karşı bana hiç laf söyletmemesi
gezmeyi seviyor olması.
duygusal olması
çok espritüel olmasi
ve bana değer vermesi

içimi kararttınız evlenmesem mi ne yapsam :18:

yahu peki önceden belli değil miydi eşlerinizin bu huyları sonradan mı çıktı, insan kendini belli etmez mi ? yada aşkla evlenmeyenler mi çoğunlukta ?

Back