• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

şimdi bende malzeme bol önce kolay olandan başlıcam:55: bakalım gerisi gelir
begenmedeiğim huyları: sadece kendini düşünmesi:63:
evde aga muamelesi beklemesi:63:
geniş olması (çocugu tut düşecek bakıyorum ben bişe olmaz gözlerinle tutabilecekmisin düşse):84:
eger canı istemezse tele asla cevap vermez hatta kapatır ölü se varsa hastada varsa haber ulaştıramazsın çünkü aramada sonra.:19::19::19:
ve ben sinirli oldugum zaman şarkı söylmesi gıcık etmek için :50::50:
bi konu anlatırken alakasız sorular sorması:37:

geldik zor olan kıısıma:44:
begendiğim huyları:çocuklarına düşkün olması:emir_bebek:
gezmeyi sevmesi:61:
annesiyle ilgili durumlarda beni sıkıştırmaması:46:
çalışkan olması:42:

ilk aklıma geleni yazıım hemen
sevdiceğin merhametli oluşuna aşığım resmen
ihmalkarlığına da gıcığım
öyle sık sık aramaz etmez
fenalıklardan fenaklık beğendirir bana

sevdiğim yönleri
sık sık birikte zaman geçirmemiz
evde bana yardım etmesi
sürekli beni sevdiğini söylemesi

sevmediğim yönleri
o annesi olacak cadolozla sürekli telde konuşması
2 günde bir arabayı yıkatması
ben daha işten çıkmadan nerdesin diye telefon açması

Sevdiklerim:Bize bana ve oğluma çok düşkün olması
Bana sorup danışmadan hiçbirşey yapmaması
Ev işlerine yardımcı oluyor olması
Sevmediklerim:Çok sinirli olması yada sinirliyken gözünün hiçbirşey görmemesi
Annemi niye aramıyorsun demesi
Bide biraz patavatsız olması.

Sevmediğim huyu: çok konuşması, annesine Sulalesine asiri düşkünlüğü , beni isi kadar sevmemesi
sevdiğim huyu:cocuk gibi neşeli olması, cimri olmaması

Sevmediğim huyları benim dışımda kimseye hayır diyememesi... Sadece bana 'hayır' der

Sevdiğim huyları evle ilgili değişiklikler ve yenilikler yapmayı sevmesi...

kendi herşeyi uzun uzun anlatır gık demeden dinlerim
ben bişey anlatmaya başlıyım mutlaka sözümü keser
çıldırıyorum bu huyuna

Merhametli olması en sevdiğim özelliği.En sevmediğim özelliği ise aşırı aşırı düşünceli davranması

Henüz evlenmedik ama; sevgilimin sevmediğim huyu çok :(

Bi kere çok tahminci. Benim bi konu hakkındaki fikrimi ya da tavrımı tahmin ediyor. Diyorum ki tahmin etme ya yaşa ve gör. Neden ön yargılısın. Ama anlatamıyorum..

Kocacigimin en sevdigim huylari: Sicak kanli,Cana Yakin,Güler yüzlü,Cok $akaci olmazsi
Evde bana yardim etmezsi,Eksik birseyim olursa hic itiraz etmeden gidip alir,
Bana cok dü$kün olmazsi vs vs güzel huylari cok :)

Hic Sevmedigim huylarida: Sevdigi filme veya diziye bakarsa,öyle tIKILIP kaliyor oraya odaklaniyor,eve hirsiz girse umrunda olmicak
Cok unutkan olmazsi beni deli eder.
elbise dolabi olsun cekmece olsun ordan birsey aldi mi hep dolablari acik birakir bi türlü kapatmazsini
ögrenemedi.

Ama kisacasi Kocacigim bitane onu deli gibi SEVIYORUUUUMMMMM :)

Sevdiğim huyları; anlayışlı, hoşgörülü, kararlarımda saygılı, ortak fikirler sonucu kararlar almak istemesi, güler yüzlü olması, beni sevmesi ve daha bissürüüüü :16::16::16:
Sevmediğim huyları; yemeği çok hızlı yemesi, yemek yerken konuşmaması (yemeği yemekten fırsat bulamıyor), kendisi ile çok fazla barışık olması, benden daha titiz olması :9::9: ve bissürüüüüüü dermişimmm :1::1:

kocamın en sevmediğim huyları...çok çabuk sinirleniyo üstelik çoğu zaman ortada bişey yokken..sabırsız özellikle çocuklar ağlayınca yaramazlık yapınca hiç tahammül edemiyo...mükemmelliyetçi herşey kusursuz olcak bu beni de kendini de yıpratıyo farkında olmasa da....bazen sevgisini belli edemiyo fazla romantik davranmıyo....ama bunun yanında iyi yönleri de var tabiii ev işlerinde ve çocukların bakımında çok yardımcıdır...aileme karşı çok saygılı....ne istesem alır yapar..evine çocuklarına bağlı her zaman beraber takılırız yalnız veya arkadaşlarıyla yalnız takılmaz hep ailecek gideriz gezeriz......

sevdiğim huyları okadar çokk en başta her gün beni sevdiğini söylemesi ve yanında güzel sözler söylemsi bana karsı romantiktir dısarıya karsı pek belli etmez ama olsun:))eli cok acıktır ve bana sürprizler yapıp jelibon alır cok severim:))aileme karsı cok saygılı kısacası
saymakla bitmez...

sevmediğim huyu abiraz inat var bende onu kırıyorum bide galatasaraylı maçlarını kacırmaz:)))çok seviyorummmmmmmm benim kaprislerimi cekiyor canım benim yaa

suskunsa belliki o gün bir sorunu var
sinirliyse bilirimki,ekonomik durumu kötü,
cimrilik(tutumluluk) ettiği zaman anlarımki ilerisi için bir planı var,
ilgisiz kaldığı zaman,hemen açığı kapatırım,
elbette hoşuma gitmeyen huyları var ama ben onlarla beraber seviyorum
sevgi böyle birşey değilmi zaten

tespitlerine ve dikkatli gözlemlerine bayıldım :31:

gerçekten imrendim acaba bir gün ben de böyle bir kadın olur muyum :14:

Son düzenleme:
benim eşimin sevmediğim huylari: bana seni seviyorum demiyo cunku işine gelmiyo bunu demek birseyleri benle paylaşmamsi arabamizi sürekli başkalrina vermesi uzun sure ben istgidim zamn dişari cikarmamasi inan evin içinden dişari cikamiyorum cunku hiç bir yeri bilmiyorum dişari cikamama izin vermez yediğime iştigme giydiğme karişir bi bayan olarak gzel giyinmek isterim karşisinda ama o istemez benim fikrimi sormamasi kimseyle komsuluk yapmama izin vermemesi makyaj yapmama karşi soru sormuycaksin ona hiç maca gitmesi beni deli ediyo benim yaptiğim hiç bir sey yokken o hersey yapiyo

sevdiğim huyları:yaptiğim yemekleri seviyo aradada benle cok ilgilenmesi beni sevindiriyo bu kadar kizlar

Back